- 9 Ocak 2025
- 189
- 64
- 13
- Konu Sahibi Unconscionable

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa ayni yaştayızAnladım canım benim valla bu ne kadar uzun süren bi süreçmiş ya bu arada bu ay benimde olmazsa direkt doktora, yaş oldu 32 yani![]()
Ben Ocak ayında evlendim 5 buçuk ay diyelimUnconscionable canım sen ne zamandır düşünüyorsun gebeliği
Bence biraz daha bekleyebilirsin daha yeni çünküBen Ocak ayında evlendim 5 buçuk ay diyelim
Ayyy Allah ikimize de nasip etsin yaaaa yaş ilerleyince insan korkuyor, ben bitane yapcam da ona kardeş yapcamda zaten zaman yokYaa ayni yaştayız![]()
Amin aminnnAyyy Allah ikimize de nasip etsin yaaaa yaş ilerleyince insan korkuyor, ben bitane yapcam da ona kardeş yapcamda zaten zaman yokherkes beklenti içinde filan ne bileyim..
Bakalım canısı belki de beklerim bende bilmiyorumBence biraz daha bekleyebilirsin daha yeni çünkü
Haklısın. Muhtemelen gitsem doktorda aynısını söyleyecek. Bu arada mesaj kutuna bakabilir misin canımAmin aminnnayni durumdayiz ama en azından 8.9. Aya kadar beklemeni tavsiye ederim sana. Bence senin normal yoldan olabilir canim
Benim çatlama olduHaklısın. Muhtemelen gitsem doktorda aynısını söyleyecek. Bu arada mesaj kutuna bakabilir misin canım
Sevindim senin adınaaaaBenim çatlama oldutest silinmeye başladı akşam tekrar ederim
Buda az önceki testim yani 6 saat içinde tamamen çatlamışSevindim senin adınaaaa![]()
Gözünn aydınnnnBuda az önceki testim yani 6 saat içinde tamamen çatlamış
Senin pik oluyor yarın daha net çıkar değerlendirin ve aklınızda olsun sabah 4 ve 8 arası en kaliteli spremler oluyor bende genelde sabah 4 de değerlendirdim bugünde de yine sabah 4 birde saat 11 12 gibi deperlendireceğim sonrası rabbime kalmışGözünn aydınnnndeğerlendirebildin mi peki. Benimki de bugün böyle
![]()
Sizinle yumurtlama günümüz bile aynı başlamışGözünn aydınnnndeğerlendirebildin mi peki. Benimki de bugün böyle
![]()
Evet, gebelik testini birlikte yaparız artık haberleşerekSizinle yumurtlama günümüz bile aynı başlamış![]()
Bende gece değil gün içerisinde değerlendiriyorum, yarın sabah yedi gibi filan değerlendircem bakalım bende senin gibi çtlamayı bekleyebilirim belli olmazSenin pik oluyor yarın daha net çıkar değerlendirin ve aklınızda olsun sabah 4 ve 8 arası en kaliteli spremler oluyor bende genelde sabah 4 de değerlendirdim bugünde de yine sabah 4 birde saat 11 12 gibi deperlendireceğim sonrası rabbime kalmış
Evet çok heyecanlıBende gece değil gün içerisinde değerlendiriyorum, yarın sabah yedi gibi filan değerlendircem bakalım bende senin gibi çtlamayı bekleyebilirim belli olmazayyy çok heyecanlı yaaaaaa
Merhaba canım ne durumdasın testleri yaptın mı nasıl ilerliyorBende gece değil gün içerisinde değerlendiriyorum, yarın sabah yedi gibi filan değerlendircem bakalım bende senin gibi çtlamayı bekleyebilirim belli olmazayyy çok heyecanlı yaaaaaa
Merhaba, iyim, saat ikide test yapcam, bugün sabah değerlendirme yapacaktık olmadı, normalde testi yapıp sonrasında bir iki saat içinde değerlendiriyordum ancak bugün testten sonra geceyi beklemem gerekebilir, ya diyorum kaçırırsam? dün gece çok yoğun kasık ağrısı ve şişkinlik vardı bugün çok azaldı o yüzden endişeleniyorum, gereksiz evhamdır inşallah, gideyim testi yapıp atayım bari, sen naptın?Merhaba canım ne durumdasın testleri yaptın mı nasıl ilerliyor
Evet yumurtlama olurken benim de bu ay çok akıntım ve çok kaşık ağrım oldu büyük ihtimalle yumurta güzel gelişti çok sancı çektim ama ertesi gün geçti sonra da çatlama oldu zaten benim durum görseldeMerhaba, iyim, saat ikide test yapcam, bugün sabah değerlendirme yapacaktık olmadı, normalde testi yapıp sonrasında bir iki saat içinde değerlendiriyordum ancak bugün testten sonra geceyi beklemem gerekebilir, ya diyorum kaçırırsam? dün gece çok yoğun kasık ağrısı ve şişkinlik vardı bugün çok azaldı o yüzden endişeleniyorum, gereksiz evhamdır inşallah, gideyim testi yapıp atayım bari, sen naptın?