- Konu Sahibi Unconscionable
yani uzaksın derken ovulasyonlarında daha piki görmemissin devam et demek istedim. ben 7 temmuzda adet oldum bugun piki gördüm. Bu şekilde düşün ama kullanıp kullanmama konusunda çok kararısızm. Hala korumasız ilişki yapamadım. ha bu ay denicem diyorum bişey çıkıyor. Valla bıktım bende yoruldum. Deneyemedim bi türlü .yarın dişimi çektirip implant yaptırıyorum antibiotik kullanıcam. Ama yinede denesemmi bilmiyorum . Antibiotik sonuçta gebeykende veriliyor . Ama yine korkuyorum işte. Daha hamile değilken denemeye korkuyorum off.Yok canım pike uzak olma ihtimalim yok, adetim düzenlidir, iki gün kaldı. Onun dışında akıntı takibi, kasık ağrısı, günlük vücut ısı ölçümü vs hepsi yumurtlama gününü doğruluyor. İlla aynı koyulukta olacak diye bişi yok koşullara bağlı bi durum, idrarım çok seyrek benim, vücut su tutmuyor, bi çeşit hastalık. Onun içinde gittim doktora, böbrek fonksiyonu hızlı dedi. Ve su içme isteğimin önüne çok zor geçiyorum, iki saat öncesinden sıvı alımını bırakıyorum ama öncesinde içtiğim suyu görsen şok olursunbakalım ilaç kullancam su içme sıkıntısının önüne geçmek için.