Ne demek her zaman burdayım, bak ben eşimle herşeyi konuşabiliyorum gerçekten kendimi şanslı hissediyorum asla kırmaz beni bu konuda da hassastır. Ama inan bebek olması için önemli günler diyerek üstünde çok durduğum zaman o da geri çekilme yaşıyor yani zoraki gibi hissediyor şartlanmayı sevmiyor erkekler. Ama mesela birliktelik oluyor sonra soruyor yumurtlama dönemin mi diye bende evet diyorum veya yakındır diyorum kapatıyorum konuyu, ama bu birliktelik gelişi güzel gelişiyor yani dengeyi kurmayı öğrendim diyeyim. Mutlaka tüm kontrollerini yaptır istikrarlı bi tedaviye başla derim.

Takviye konusunu bi düşün mesela araştır. Yaparken de gizli yapmaya çalış sadece sen bil ama güvenilir şeyler olsun çünkü önce can sonra canan yani. Sen iyi olacaksın ki tüm bunların bir anlamı olsun değil mi

umudumuzu yitirmek yok ve dengede kalmak var.

Bak gittim test aldım hiçbirşey çıkmadı, sekiz gün var adete, belki erkendir dedim ama biraz da kafamdan çıkardım bir sonraki test zamanında bu kadar stres olmayacak mesela. Erkenden testi de doğru bulmuyorum dayanamıyoruz ama işte keşke yapmasak, ben ev taşıyacağım diye öğrenmek istiyorum mesela çünkü çok işim var ve tek başımayım malesef