- 20 Nisan 2025
- 29
- -1
- 1
- 27
- Konu Sahibi kendincebirii
-
Zaten hamilelik yalnızca yumurtlama döneminde olur onun harici olmaz :) yani yumurta olgunlaşır çatlar çatladığı dönemde kaliteli yumurta kaliteli spermle karşılaşırsa gebelik oluşur. Yumurtlama kişiden kişiye göre değişir belli tarih verilemez ama her ay düzenli yumurtlayan biri olduğunuza eminseniz ovulasyon testi kullanmanıza gerek yok düzenli günaşırı ilişki yaşayarak ihtimali artırabilirsiniz. Ama emin değilseniz ovulasyon testi alın hergün o testleri uygun şekilde yapın zaten pik gördüğünüz gün yumurtlama oluyor o günü ve sonraki silikliği yani çatlamayı değerlendirmek gerekiyor burada o konuda yardımcı oluruz zaten bilmiyorsanız kullanımını felan. Bu ay ovulasyon testi değerlendirmenize gerek yok çünkü regl baya geçmiş regl bittikten sonra düzenli başlamanız gerekir bu ay gebelik oluşmazsa diğer ay başlarsınızArkadaşlar merhaba. Eşimle çocuk düşünüyoruz Allah nasip ederse. Daha önce hiç araştırmadım. Yumurtlama dönemi ile hamile kalma oranı artıyormuş. Yumurtlama gününü veya dönemini nasıl anlayabilirim? Adetim 5 temmuz-11 temmuz arasında seyreldi. Bundan sonrası nasıl olur acaba. Hiçbir bilgim yok. Bilenler aydınlatır bilgi verirse çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim
Zaten hamilelik yalnızca yumurtlama döneminde olur onun harici olmaz :) yani yumurta olgunlaşır çatlar çatladığı dönemde kaliteli yumurta kaliteli spermle karşılaşırsa gebelik oluşur. Yumurtlama kişiden kişiye göre değişir belli tarih verilemez ama her ay düzenli yumurtlayan biri olduğunuza eminseniz ovulasyon testi kullanmanıza gerek yok düzenli günaşırı ilişki yaşayarak ihtimali artırabilirsiniz. Ama emin değilseniz ovulasyon testi alın hergün o testleri uygun şekilde yapın zaten pik gördüğünüz gün yumurtlama oluyor o günü ve sonraki silikliği yani çatlamayı değerlendirmek gerekiyor burada o konuda yardımcı oluruz zaten bilmiyorsanız kullanımını felan. Bu ay ovulasyon testi değerlendirmenize gerek yok çünkü regl baya geçmiş regl bittikten sonra düzenli başlamanız gerekir bu ay gebelik oluşmazsa diğer ay başlarsınız
Baya bi araştırdım siz yazdıktan sonra şuan tam bilgi sahibiyim çok teşekkür ederim. İnsanın hayatında ilk kez olunca ve aniden düşününce tabi bilgi sahibi olamıyoruzZaten hamilelik yalnızca yumurtlama döneminde olur onun harici olmaz :) yani yumurta olgunlaşır çatlar çatladığı dönemde kaliteli yumurta kaliteli spermle karşılaşırsa gebelik oluşur. Yumurtlama kişiden kişiye göre değişir belli tarih verilemez ama her ay düzenli yumurtlayan biri olduğunuza eminseniz ovulasyon testi kullanmanıza gerek yok düzenli günaşırı ilişki yaşayarak ihtimali artırabilirsiniz. Ama emin değilseniz ovulasyon testi alın hergün o testleri uygun şekilde yapın zaten pik gördüğünüz gün yumurtlama oluyor o günü ve sonraki silikliği yani çatlamayı değerlendirmek gerekiyor burada o konuda yardımcı oluruz zaten bilmiyorsanız kullanımını felan. Bu ay ovulasyon testi değerlendirmenize gerek yok çünkü regl baya geçmiş regl bittikten sonra düzenli başlamanız gerekir bu ay gebelik oluşmazsa diğer ay başlarsınız
Size ufak bir sorum olacak. 5 temmuz adet tarihim. 32 gün döngüyle. Bazı sitelerde yumurtlama 20-25 arası gösteriyor net tarih 23. Ama biz 22-24 temmuzda ilişki yaşadık. Acaba bu sitedekilerin gerçeklik ihtimali var mı. Yoksa ovulasyon testine mi başlamalıyım?Baya bi araştırdım siz yazdıktan sonra şuan tam bilgi sahibiyim çok teşekkür ederim. İnsanın hayatında ilk kez olunca ve aniden düşününce tabi bilgi sahibi olamıyoruz
Dediğim gibi onlar sadece döngünün ortasında yumurtladığınızı varsayarak tahminde bulunuyorlar. Yani o günlerde kesin yumurtladığınızı asla bilemezler sadece tahmin. Ovulasyonla netlik kazanır açıkladığım gibi :) ayrıca spermler 48-72 saat canlı kalabiliyorlar hergün ilişki yaşanmasına gerek yok ama ovulasyon testinde yumurtlama ve çatlama görülen günde iki gün üst üste ilişki yaşanması daha şansı artırıyorSize ufak bir sorum olacak. 5 temmuz adet tarihim. 32 gün döngüyle. Bazı sitelerde yumurtlama 20-25 arası gösteriyor net tarih 23. Ama biz 22-24 temmuzda ilişki yaşadık. Acaba bu sitedekilerin gerçeklik ihtimali var mı. Yoksa ovulasyon testine mi başlamalıyım?
Çok teşekkür ederimm bilgilendirmeniz için herşey gönlünüzce olsunDediğim gibi onlar sadece döngünün ortasında yumurtladığınızı varsayarak tahminde bulunuyorlar. Yani o günlerde kesin yumurtladığınızı asla bilemezler sadece tahmin. Ovulasyonla netlik kazanır açıkladığım gibi :) ayrıca spermler 48-72 saat canlı kalabiliyorlar hergün ilişki yaşanmasına gerek yok ama ovulasyon testinde yumurtlama ve çatlama görülen günde iki gün üst üste ilişki yaşanması daha şansı artırıyor
Teste başlamalısın canım . Bende bu ay ılk defa ovulasyon testı kullandım 2 gün pik gördüm sonra yumurtam çatladı . Bu arada takvıme göre 4 gün önde çıktı yumurtlama günüm . Kımılerı daha geç de çıkar . Her ay yumurtlama olmayan bile oluyorSize ufak bir sorum olacak. 5 temmuz adet tarihim. 32 gün döngüyle. Bazı sitelerde yumurtlama 20-25 arası gösteriyor net tarih 23. Ama biz 22-24 temmuzda ilişki yaşadık. Acaba bu sitedekilerin gerçeklik ihtimali var mı. Yoksa ovulasyon testine mi başlamalıyım?
Teste başlamalısın canım . Bende bu ay ılk defa ovulasyon testı kullandım 2 gün pik gördüm sonra yumurtam çatladı . Bu arada takvıme göre 4 gün önde çıktı yumurtlama günüm . Kımılerı daha geç de çıkar . Her ay yumurtlama olmayan bile oluyor
Pik gördüğünde yumurtlama, tekrar siliklestıgı gün catlama . Bende aynı testı kullandımPik gördüğünüzde çatlama oluyor değil mi. O günleri değerlendirdiğimizde gebelik oranı artıyor. İnnovita alıp başlayacağım
Instagram da minnak kurabiyelerrr sayfasını takip et . 3 r ıle olacak sonu . Yardım u oluyorlar testlerını attığındaPik gördüğünüzde çatlama oluyor değil mi. O günleri değerlendirdiğimizde gebelik oranı artıyor. İnnovita alıp başlayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?