• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama dönemi öncesi sonrası bebek cinsiyeti

Ben bu soruyu görmemişim. Hayrlı olsun öncelikle sağlıkla kucağınıza alın inşaAllah.
Eğer yumurta çatladıktan sonra ilişki olduysa erkek olma ihtimali oluyor gibi.
Pikten sonraki gün silikleşme görmüş müydünüz testte?
Cevapladığınız için teşekkür ederim :) Şöyle ki ben dijital test yaptım bu test Clearblue testi hem LH hormonu hem Östrojen hormonuna bakıyor.
19/20 Ekim de test yandı söndü. Yumurtlama yaklaşıyor demek.
Adetimin 16. Günü yani 21 Ekim de Pik oldu gülen yüz sabit ve cihaz kendini kitledi.
Bir daha test yapamadım. Çünkü yumurtlama 24-36 saat içerisinde olacak demek ve Pik olduktan bir gün sonra ki günü değerlendirdik
17. Gün

Cevapladığınız için teşekkür ederim :) Şöyle ki ben dijital test yaptım bu test Clearblue testi hem LH hormonu hem Östrojen hormonuna bakıyor.
19/20 Ekim de test yandı söndü. Yumurtlama yaklaşıyor demek.
Adetimin 16. Günü yani 21 Ekim de Pik oldu gülen yüz sabit ve cihaz kendini kitledi.
Bir daha test yapamadım. Çünkü yumurtlama 24-36 saat içerisinde olacak demek ve Pik olduktan bir gün sonra ki günü değerlendirdik
17. Gün
Rica ederim ne demek 😊 O zaman erkek olma ihtimali yüksek gibi. Ama 15.gün ilişki olduysa hatta belki 14 yine o zamandan sperm kalma ihtimali var o da kız ihtimalini artırır. Öncesinde ilişki yoksa eşinizin sperm durumunda da bir sıkıntı yoksa erkek ihtimali artar diye düşünüyorum.
Erkek de olsa kız da olsa sağlıkla, güzellikle doğar inşaAllah 🤲

Rica ederim ne demek 😊 O zaman erkek olma ihtimali yüksek gibi. Ama 15.gün ilişki olduysa hatta belki 14 yine o zamandan sperm kalma ihtimali var o da kız ihtimalini artırır. Öncesinde ilişki yoksa eşinizin sperm durumunda da bir sıkıntı yoksa erkek ihtimali artar diye düşünüyorum.
Erkek de olsa kız da olsa sağlıkla, güzellikle doğar inşaAllah 🤲
Öncesinde değerlendirmedik sağlıklı olsun farkı yok oğlumuzda var kızımız da :) meraktan sordum sadece çok teşekkür ederim tekrardan 🥰

Allah'ım bağışlasın 😊 cinsiyet belli olunca öğrenmek isterdim hangisinin olacağını. Çok güzel bir gebelik dönemi geçirmeniz duasıyla...
Ayy çok teşekkür ederim tabi ki haber veririm inşallah ve dualarınız içinde ayrı yeten teşekkür ve sevgiler 💜💙🌸🌸

Mesela benimde 12.gun pikdi 13.gunde pikti öğlen akşam açılmaya başladı 13.gunde oldu sabah erken test yaptığımda baya siliklesmisti ama akşam asri kasık ağrım vardi

Cınsıyetı belırleyen faktör erkek ıken , yumurtlama günü ıle cınsıyetın nasıl alakası olsun kı

Back
X