Yumurtlama dönemi ve iltihaplarım:(

Hafsa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2017
2.061
1.930
133
38
Kızlar ilk defa hamilelik düşünüyorum tam yumurtlama haftası kontrol için doktora gittim idrarda ve vajinada iltihap çıktı azosilin ve üromisin şase verdi bir de fitil hani belki daha hamile bile değilim ama çok korkuyorum tam hamile kaldığımda bu antibiyotiklerden etkilenir miyim?:KK43: tecrübeliler az gelin buraya noluur

Kızlar ilk defa hamilelik düşünüyorum tam yumurtlama haftası kontrol için doktora gittim idrarda ve vajinada iltihap çıktı azosilin ve üromisin şase verdi bir de fitil hani belki daha hamile bile değilim ama çok korkuyorum tam hamile kaldığımda bu antibiyotiklerden etkilenir miyim?:KK43: tecrübeliler az gelin buraya noluur
dr n bebek istedgni biliyoslrdr ona gore ilac vermistr zaten zarari olsa ilac bitene kadar korun derdi.bendede mantar vardi fitil verdi o ay hamile kaldim tabi kimyasal suan dusuk yapiyorm hayirlisi olsun hakkinda kardeşim

Düşük mü yapıyorsun fitil bana da verdi kullanmasammı?
fitille alakali degil canim bu benm kimyasalmis fitilin bebege zarari yok hamileler bile kullaniuo enfeksiyon olursa.benmki ilerlememis bebek diye bile kabl etmiyo dr lar normal adet oluyomsm

Eger iltihap varsa zaten bu gebe kalmani zorlastirir. İltihap tedavini gormessende kaldigin gebelik dusukle sonuclanabilir bende cok onemli birsey. İltihaplanman gecmeden bebek dusunme

Canim gecmis olsun. Bu saydigin ilaclari bilmiyorum ama bu ay korunmayi birakip bebek calismalarina baslayacaktik adetliydim bitmesini bekliyordum dort gozle o arada cok fena grip oldum hastaneye gittim antibiyotik ilac felan yazdi hamilelik varmi dedi, su an reglim ama bu ay dusunuyoruz dedim bu ay erteleyin simdi antibiyotik kullanacaksin bu ara hamile kalmani onermem dedi.

Dusugumun ardindan arastirma icin genetik soktoruyla gorusmustum o da hamilelik iki adetin ortasinda olusur ama iki adet arasinda kullandiginiz ilaclar vs de etkiler gebeligin saglik durumunu o yuzden hamile kalmayi dusundugunuz andan itibaren gebelik henuz yoksa dahi ilac kullanimini sonlandirmaniz gerekir demisti.

Moralim çok bozuk ya gebelik için korunmadım ama yumurtlama tarihime iki gün var artık olursa nasip tekrar korumaya geçtim ilaçları bitiricem önce.
Konuyla alakalı değil ama üç dört gündür yan tarafımda kitle gibi birşey çok deli ağrısı var kayıyor aşağı yukarı ama felaket ağrıyor.
Ya kızlar moralim inanılmaz bozuk iki yıldır hiç çocuk istemedik tam bu ay istedik sıkıntı çıktı nasip artık doktorlara zerre güvenmiyorum

Moralim çok bozuk ya gebelik için korunmadım ama yumurtlama tarihime iki gün var artık olursa nasip tekrar korumaya geçtim ilaçları bitiricem önce.
Konuyla alakalı değil ama üç dört gündür yan tarafımda kitle gibi birşey çok deli ağrısı var kayıyor aşağı yukarı ama felaket ağrıyor.
Ya kızlar moralim inanılmaz bozuk iki yıldır hiç çocuk istemedik tam bu ay istedik sıkıntı çıktı nasip artık doktorlara zerre güvenmiyorum
Sakın moralinizi bozmayın önce iltihaptan kurtulun sonra allahın izniyle annişte olursunuz. Bu işte Moral çok önemli ve de stres yapamamak inanın. Iltihap için bide soğan kürünü kesinlikle tawsiye ederim resmen doğal antibiyotik wücudu temizlio Tabi ilaçlarınızdan sonra. Geçmiş olsun

Son düzenleme:
Çok sağolun çok iyisiniz bakacaz artık ilaçlar bitsin

Back
X