Yumurtlama Dönemi ve Sonrasında Hamilelik Belirtileri

Asil41

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2020
33
19
3
32
Merhaba arkadaşlar...
Öncelikle herkesin dilekleri kabul olması ümidiyle..Bizde eşimle çocuk düşünüyoruz yumurtlama dönemimize göre birliktelik yaşıyoruz.Ama bu ay yumurtlama günlerim ilk defa çok ağrılı ve kasık batması şeklinde geçiyor.Sizde de böyle belirtiler oldumu yada yumurtlamadan sonra hamile kaldıysanız belirtileri nelerdir paylaşırsanız memnun olurum...

Ne kadar zaman sonra oldu ? Mesela yumurtlama dönemi bitttikten Kaç gün sonra bu belirtileri yaşadınız ya da tam yumurtlama döneminde bu belirtileri yaşayıp hamile olduğunuzu mu öğrendiniz?

9 gün sonra yumurtlama dan

Hamile değilim iki gün sinra test yapacam bakalım hayrlisi

Ne kadar zaman sonra oldu ? Mesela yumurtlama dönemi bitttikten Kaç gün sonra bu belirtileri yaşadınız ya da tam yumurtlama döneminde bu belirtileri yaşayıp hamile olduğunuzu mu öğrendiniz?

Âdete de bir hafta varken başladı
yumurtalama 9 gün sonra

Yumurtlamadan sonra kuruluk vardı bende. Adete 3 4 gün kala akıntım oldu.
Yerleşme kanaması yaşamadım.
Tam bir hafta sonra göğüslerim yandan acımaya başladılar. Ve hafif şiştiler.
5.gün başağrısı çektim şiddetli.
Adete 1 hafta kala da adet sancıları gibi ağrılar belime vurup 10 dk sonra geçiyordu.
Yumurtlamanın 9. Günü normal idrar testim pozitifti. Silikte olsa Kanda 67 çıkmıştı. Adete 6 gün kala.
İnşAllah yardımcı olmuşumdur
👏👏Rabbim dileyen herkese nasip etsin. Banada sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallh. 🤲

Yumurtlamadan sonra kuruluk vardı bende. Adete 3 4 gün kala akıntım oldu.
Yerleşme kanaması yaşamadım.
Tam bir hafta sonra göğüslerim yandan acımaya başladılar. Ve hafif şiştiler.
5.gün başağrısı çektim şiddetli.
Adete 1 hafta kala da adet sancıları gibi ağrılar belime vurup 10 dk sonra geçiyordu.
Yumurtlamanın 9. Günü normal idrar testim pozitifti. Silikte olsa Kanda 67 çıkmıştı. Adete 6 gün kala.
İnşAllah yardımcı olmuşumdur
👏👏Rabbim dileyen herkese nasip etsin. Banada sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallh. 🤲
Şuan yumurtlama dönemimdeyim. Ve bu günleri değerlendiriyoruz ancak ben bu süreçte iki gün gün içinde tansiyon düşmesi birden anlık mide bulantısı terleme yaşadım. Sizin yazdığınız belirtilerden göğüslerim yandan acıması nı yaşıyorum ve göğüslerim dolgun şuan için bu belirtilerim var ama yumurtlama dönemi içindeyim hala sizce bunlar gebelik belirtisi olabilir mi ?

Şuan yumurtlama dönemimdeyim. Ve bu günleri değerlendiriyoruz ancak ben bu süreçte iki gün gün içinde tansiyon düşmesi birden anlık mide bulantısı terleme yaşadım. Sizin yazdığınız belirtilerden göğüslerim yandan acıması nı yaşıyorum ve göğüslerim dolgun şuan için bu belirtilerim var ama yumurtlama dönemi içindeyim hala sizce bunlar gebelik belirtisi olabilir mi ?
Yumurtlama döneminde göğüsler şişebilir. Benim önceden öyle oluyordu. Ama ben yum. Günümü kesin bildiğim için 1 hafta sonra başladı göğüs hassasiyeti. Yani beta beta hcg salgılanırken başlıyor. Stres yapmayın ön. Olan yum. Gününü bilmek. Ve 10 gün sonra idrar testiyle belli oluyor zaten.

Yumurtlama döneminde göğüsler şişebilir. Benim önceden öyle oluyordu. Ama ben yum. Günümü kesin bildiğim için 1 hafta sonra başladı göğüs hassasiyeti. Yani beta beta hcg salgılanırken başlıyor. Stres yapmayın ön. Olan yum. Gününü bilmek. Ve 10 gün sonra idrar testiyle belli oluyor zaten.
Teşekkür ederim :) işte insan bilmek istiyor önceden:)

Back
X