selam... arkadaşlar yumurtlama döneminde olduğu yazılan akıntı kaç gün sürüyor, kısacası yumurtlama kaç gün sürer? o akıntıyı iki gün yaşadım, o iki günden birinde birlikte olduk. hamile kalabilmek için akıntı günü mü ilişki olmalı, yoksa yumurtladıktan sonra mı??? cevaplarsanız çok sevinirim...
canim akinti yumurtlayacaginin göstergesidirrr.yumurta catladiktan sonra 12 ile 24 saat arasi yasiyo..akintida calisabilirsin ama en önemlisi yumurtaladiktan sonra iliski olmasiii
ee yani tamam akıntım vardı ilişki de yaşadım o gün, görev tamam diyemiyor muyum :)) o zaman akıntı sona erince çalışsaydık daha mı doğru olurdu??? :) şimdiki durumuma bakılırsa günaşırıya devam etmem mi gerekiyor?
tamamdır arkadaşım Allah razı olsun, insan kimseye soramıyor böyle açıkça...son iki gündür akıntım vardı, bugün azaldı. ben de buradan okuduklarıma dayanarak aha tam zamanı dedim :) dün çalıştık. devam edecez inşallah. hadi rastgelsin inşallah hayırlısıyla :)
rica ederim cankusummmbak hangi ay olursa olsun topigine gelirsenn bu konularda gebelige hazirlikta konusuluyo bilmediklerimizi ögreniyoruzzz seninlede sohbet ederizzzz insalalh bu ay olur yinede verimli günlerde calisma olmuss hadi hayirlisi artikk
sık giremiyorum ama gelirim o topiğe de. her köşesini okuyoruz zaten forumun bilmediğimiz bir şey kalmasın diye. :)
Belki uç bir örnek olacak ama,
Ben geçen ay rutin kontrol için gittiğim kadın doğum doktorunda regl döngüsünün 26- 27. günüydü, yumurtlama gerçekleştiğini öğrendim.
Sadece bir anlık ve tek kerelik karnımda hissettiğim bir sancı dışında hiç bir belirti yoktu.
42. günde de adet oldum.
İnternetteki bilgilere bakarsak ben, döngüm 35 günü geçtiği için yumurtlamıyorum büyük ihtimal ve 27. gün gebelik şansı yok...
Gebelik düşünmüyordum ama tesadüfen öğrendim yumurtlamışım.
çok sevindim Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin darısı isteyen herkese :)
ben yumurtlama falan bilmiyordum açıkçası.yumurtlama sürecindeki akıntıyı yaşıyordum değişik bir durum dikkatimi çekiyordu ama sebebini bilmiyordum mesela. ovulasyon testini falan burdan öğrendim :) test olayına girmedim, akıntıya göre hareket ediyorum şu anda.
ovu testim çok koyu değil ama şeffaf akıntı başladı.
dün ilişki oldu
bakalım yumurta+sperm=aşk olacak mı?:)
canım ben bu mesajı yazdıktan 15 gün sonra hamile olduğumu öğrendim ama 12. haftada düşük yaptım maalesef.Aşk başlanış maşallahhh :) doğum ne zmn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?