Yumurtlama Dönemi

Göğüste birsey yok ama du gece kemiklerime kadar usudugumu hissettim sonra bianda sıcaklık basiyodu

doktora gittim evet bişey cıkmadı normal hersey bu akşamda test yapayım mı ovulasyon testi??

Ama birde şunu düşünüyorum ya varsa bilmeyip iç falan verseler bişe olursa diye istemiyorum

doktora gittim evet bişey cıkmadı normal hersey bu akşamda test yapayım mı ovulasyon testi??
Bilmem yap istersen sonuçta test yapmanın bi Zararı yok hala çitlama olasılığı var kimi insanın yumurtası adetin 20.22. Günleri bile çitlama biliyo olmazsa da üzülme bir sonunun yokmuş şükür önümüzde ki ay erken test yapmaya başla mutlaka yakalarsın inşanlah cnm

Ama birde şunu düşünüyorum ya varsa bilmeyip iç falan verseler bişe olursa diye istemiyorum
Önce kan testi ve idrar testi yapar sende söyle hamilelikten şüpheleniyorum de test yapar Bebek yoksada ona göre tedavi eder bnde idraryolu enfeksiyonu olmuştum hem kanda test hem idrarda yapmişti hamilelik var mi diye ona göre tedavi eder hem sen söylersin şüpheliyim diye önce test edin de hemen git daha kötü olmadan

Haklısın canım bakayım kötü olmaya baslarsam kesin giderim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…