Bel ağrısı benimde oluyo canım kasiklarim batiyo ama çoğunlukla sağ kasigim ağrıyor batıyorİki gündür sabahları bulantı göğüs Ağrı'sı basende bel agrısı
Bnmki ilk yaptım az çıktı sonra belirginleştiKızlar test yaptım yorumlarmisiniz lütfen anlam veremedim ilk defa böyle çıktı Eki Görüntüle 1787800
bnde öyleydim sağ taraftı ama doktor yumurta solda demiştiBel ağrısı benimde oluyo canım kasiklarim batiyo ama çoğunlukla sağ kasigim ağrıyor batıyor
Benim adetim 7 sine daha ama çıktı daha adetime 4 gün varDaha geçmedi 4 5 gün var daha
Dijital test al bnde Bnm testimin fotosunu atacaktım sana da olmadıDaha geçmedi 4 5 gün var daha
Canim bence beklemek en güzel i diye düşünüyorum ama sanmıyorum hamile olacagimi umutsuzum çünkü .s.s.s.s.Dijital test al bnde Bnm testimin fotosunu atacaktım sana da olmadı
Evet bekle Can'ım bnde umutsuzdum çok şükür oldu rabbim isteyen herkese versin inşanlahCanim bence beklemek en güzel i diye düşünüyorum ama sanmıyorum hamile olacagimi umutsuzum çünkü .s.s.s.s.
Inşallah canım benim banada dua et lütfenEvet bekle Can'ım bnde umutsuzdum çok şükür oldu rabbim isteyen herkese versin inşanlah
Ederim cnm içini ferah tut imkansız deil elbet olucak rabbim hayırlısını versinInşallah canım benim banada dua et lütfen
Aynen öyle ama bu ay olacak mı onu düşünüyorumEderim cnm içini ferah tut imkansız deil elbet olucak rabbim hayırlısını versin
Cnm çok fazla düşünmemeye çaliş BN hep unutuyordum unut aklını başka şeylerle doldur çok düşünmekte iyi deilAynen öyle ama bu ay olacak mı onu düşünüyorum
Geçen aya göre kat kat iyiyim canım hani çok düşünmüyorumCnm çok fazla düşünmemeye çaliş BN hep unutuyordum unut aklını başka şeylerle doldur çok düşünmekte iyi deil
Bilmiyorum cnm olsa çıkardı belli biraz bekledikten sonra resmi çekseydin ilk yaptığın da mı çektin tam belirginleşmemiş çünküEki Görüntüle 1791828 canım test yaptım böyle çıktım normalde dün adet olmam lazımdı olmadım hala yorumlarmisin
Can'ım seni üzmek istemem ama benim adetime beş gün varken çıktı senin bir günün geçiyor çıkması lazım ya da bir test daha yap bu ucuz testlerden olmasın dijital al onlar iyiCanım hep böyle kaldı hatta sabah a kadar beklettim hala boyleydi
Canım ya 11 ile 14 u bekliyorum zaten büyük ihtimalle hasta olcam eminim öyle agrilarim var çünkü zaten bu ay olmazsa bi kur buldum onu deniycem bakalım hayırlısı olsun inşallahCan'ım seni üzmek istemem ama benim adetime beş gün varken çıktı senin bir günün geçiyor çıkması lazım ya da bir test daha yap bu ucuz testlerden olmasın dijital al onlar iyi
bu test hatalı yani bozukmuş yeni bir taneyle denemende fayda var.Eki Görüntüle 1791828 canım test yaptım böyle çıktım normalde dün adet olmam lazımdı olmadım hala yorumlarmisin
Amin Can'ım hayırlısı olsun ama bnde de var hamileyim ama adet olucam gibi hissediyorum iki günüm geçiyor bence test yap cnm belli olmaz sen git iyi bir test al cnm buna güvenme yinede ekranı bile değişik ortadan çizgi geçmiş yanlış olabilir yenisini yap cnmCanım ya 11 ile 14 u bekliyorum zaten büyük ihtimalle hasta olcam eminim öyle agrilarim var çünkü zaten bu ay olmazsa bi kur buldum onu deniycem bakalım hayırlısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?