Yumurtlama Dönemi

canım test yaptım böyle çıktım normalde dün adet olmam lazımdı olmadım hala yorumlarmisin

Can'ım seni üzmek istemem ama benim adetime beş gün varken çıktı senin bir günün geçiyor çıkması lazım ya da bir test daha yap bu ucuz testlerden olmasın dijital al onlar iyi
Canım ya 11 ile 14 u bekliyorum zaten büyük ihtimalle hasta olcam eminim öyle agrilarim var çünkü zaten bu ay olmazsa bi kur buldum onu deniycem bakalım hayırlısı olsun inşallah

Canım ya 11 ile 14 u bekliyorum zaten büyük ihtimalle hasta olcam eminim öyle agrilarim var çünkü zaten bu ay olmazsa bi kur buldum onu deniycem bakalım hayırlısı olsun inşallah
Amin Can'ım hayırlısı olsun ama bnde de var hamileyim ama adet olucam gibi hissediyorum iki günüm geçiyor bence test yap cnm belli olmaz sen git iyi bir test al cnm buna güvenme yinede ekranı bile değişik ortadan çizgi geçmiş yanlış olabilir yenisini yap cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…