sağlıklı olsunda canım ne yapalım bekliyecez biraz.peki sen 2. kızında ne gibi farklılıklar yaşadınmı aynımıydı hamileyken aşermeler falan merak ettimde yazarsan sevinirim.inanki kızıma bir kız kardeşi isterim.allahım kızlarına uzun ve sağlıklı yaşam versin inş.
teşekkür ederim canım inşallah seninde bir oğlun ardından bir kızın daha olur,canım, benim hamileliklerim pek hamile gibi olmuyor yani o bildiğimiz mide bulantılarıyla başlayan aşerme çeşitlerinin hiç birini yaşamıyorum hatta bebek hareket etmeye başlamadan hamile olduğumu kendim bile unutuyorum hamileliklerimin ileri safhaları da çok rahat geçiyor daha sonra 37 ila 38 haftalarda 5 dakika süren bir doğumla olayı noktalıyorum::))))))))))bu usluluk ağırbaşlılık doğduktan sonrada bitmiyor çok uslu oluyorlar kuzularım gece de bir defa emmeye kalkarlar yani uykusuzluk nedir bilmem darısı herkesin başına::)))))))
çok tşk erderim canım ilk kızımda bende senin gibiydim.aşerme yok bulantı yok tatlı yemeler.ama şimdi çok kötüyüm sürekli yatmak istiyorum.hatta demişimdir hep aşermek isterim bulantım olsun isterim büyükmü konuştum ne hamilelik için. nonis seni tanıdığıma cok sevindim.ozaman diyelimki yaramaz bide oğluşun olsur inş.
teşekkür ederim canım iyi dileklerin için inşallah olur.senin hamilelik farklı geçiyorsa farklı cinsiyet olabilir öyle derler ya..yumurta takibini dr mı yaptırdınız yoksa kendiniz mi bazı yöntemlerle belirlediniz bende ileride yumurta takibiyle denemeyi düşünüyorum:)bende seni tanıdığıma sevindim canım kendine iyi bak.[/QU kısmet diyelim artık.cnm arkadaşlarım dr gittiler 28 günde bir adet görüyolardı.dr yaptı olarınkini bende 28 günde bir olunca gitmedim yani 14. gün dediler zaten anlıyosun sancı akıntı oluyo yumurtlama testleride oluyomuş eczanede deneye bilirsin.allah hepimizin gönlüne göre versin inş.sende kendine iyi bak canım...
bende duydum sag tarafa yatinca erkek oluyormus diye ama tabi önce rabbim bilir ne olacagini.
kız nonis bi yanlışlık oldu msj da okuya bilirsin umuarım daha yeniyim ya ondan oldu heralde
kız nonis bi yanlışlık oldu msj da okuya bilirsin umuarım daha yeniyim ya ondan oldu heralde
karabiber01 canım sana özel msj yazsım almadın sanırım bende cok bilmiyorumki.msj yazmıştın istersen sorduklarını burdan yazayım.yada bana anlat özel msj yazayım sana tmm cvp bekliyorum.
esraa mesajlarınn 50 olmasıı lazımm mesaj yazabilmenn içinn senn burdann mutlakaa cevapla canımm sorumuu merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?