• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama döneminde ilaç kullanımı

Filanfalan01

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2023
75
15
8
Kzlar 2 gün önce yumurtlama dönemimdi dün çatadı 2 gün ilişki oldu , fakat şuan idrardım da yanma var sabah hemen piyeloseotyl içtim ara ara oluyor bende kronikleşti gibi . Fakat şu dönemde bu ilacı veya herhangi bi ilaç antibiyotik kullanmak gebe kalmaya engel olur mu döllenmeyi etkiler mi bilgisinz var mı acaba

Merhaba ben yumurtlama ilacı kullandığım ay aynı zamanda da enfeksiyonum olduğu için antibiyotik+idrar yolu ilacı kullandım. Hiçbir sorun olmadı o ay hamile kaldım hatta doktorum kendi vermişti ilaçları, merak etmeyin bir şey olmaz :)

Merhaba ben yumurtlama ilacı kullandığım ay aynı zamanda da enfeksiyonum olduğu için antibiyotik+idrar yolu ilacı kullandım. Hiçbir sorun olmadı o ay hamile kaldım hatta doktorum kendi vermişti ilaçları, merak etmeyin bir şey olmaz :)
Yaa maşallah ne güzel . İnşallah benim de olur bu ay
Umudun kırılmıştı hala devam ediyorum antibiyotiğe de :(

İnşallah içini ferah tut fazla düşünmemeye çalış çatlatma günlerini de iyi değerlendirin :)
Yumurtlamadan 2 gün önce , yumurtlama günü ve bir sonra ki gün çatlama günü değerlendirdik . Çatlamadan bi gün sonra idrar yollarını üşüttüm baya ağır . O yüzden 2-3 ilaç verdiler antibiyotikte dahil . Haliyle şuan daha değerlendirme filan olmuyor ama sizin de mi tam öyle denk gelmişti acaba

Ha yok canım ben yanlış anlamışım. Ben klomen ile birlikte kullanmıştım ve çatlatma iğnesi yapıldığım zamanlar da bitmişti ilacım. Sonra hamileliğimi öğrendim ama hala daha enfeksiyon geçiriyorum ve ilaç kullanmak zorunda kalıyorum, dün doktorum idrar yolları için antibiyotik başladı mesela :) nasipte varsa oluyor canım benim ben her ay enfeksiyon geçirdiğim için sürekli ilaç kullanıyorum bebeğim sağlıklı şükür :)

Ha yok canım ben yanlış anlamışım. Ben klomen ile birlikte kullanmıştım ve çatlatma iğnesi yapıldığım zamanlar da bitmişti ilacım. Sonra hamileliğimi öğrendim ama hala daha enfeksiyon geçiriyorum ve ilaç kullanmak zorunda kalıyorum, dün doktorum idrar yolları için antibiyotik başladı mesela :) nasipte varsa oluyor canım benim ben her ay enfeksiyon geçirdiğim için sürekli ilaç kullanıyorum bebeğim sağlıklı şükür :)
He o zaman sen adetten sonra enfeksiyon ilacı kullandın ilaç bitti klomen başladın değerlendirdin . Benim tam tersi yumurtlama oldu çatlama oldu değerlendirdim 1 gün sonra başladı enfeksiyon ilaç içiyorum mecbur :(
İnşallah olur ama sanki bu ay da olmaz gibi bu kadar ilaca

Back
X