- Konu Sahibi hepberaber
-
cmtsı gunu asırı sekılde karnımın agrıdıgını hıssettım adetıme daha ıkı hafta var.doktor ogun yumurtamın catlıycagını solemıstı olede oldu.catlamadan bıgun once ve bıgun sonra ılıskı demıstı.bugun gıttım doktora bana ıkıhafta ılıskı yok ıkıhafta sonunda gel bakalım tutmusmu tutmamısmı.ıns hamıle kalırım:))
canım neden 2 hafta ilişki yok dedi?
slm kızlar Allahıma bınlerce kez sukurler olsun hamıleyım 5haftalıkbende uzun zamandır sızın gıbı bu sıteyı takıp edıyodum.ve bır yılın sonunda oldu.adetımden 5gun once acık kırmızı bı kan geldı sonrasında kahverengı lekelenme oldu.uctane testın ardından pztsı doktora gıttım ultrasonla baktı ve 4haftalık hamişoldugumu soledı.benım hıcbır belırtım olmadı.yanı o leke gelmese anlayıp test yapmazdım.ben ıkı aydır yumurta takıbı yaptırıorum.ılkınde olmadıo ama gecen ay doktorun dedıgı zmanlarda ılıskı oldu ve once Allahın sonra doktorun sayesınde tutturdummmm...sızlere tavsıyem sızde yumurtama takıbı yaptırın.bazı kadınların yumurtası gec catlıo bende bunu yumurta takıbınde ogrendım.benım 22.gunde catlıomus mesela
canım senin adına çok sewindim hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucagına almak nasip olsun inş,
bende yumurtladıgımı anlayamıyorum senden öğrenmek istediğim adet döngün kaç gün yani kaç günde oluyorsun..???
ranacım ben 35 gunde bır adet oluyorum.ve benım yumurtam adetın ılk gununden sayarsam 19.dunde catladı.yanı 8martta hastandım 22 martta catladı
Arkadaşlar ,doktorum adetten sonra 9.ve 18. günler arası gün aşırı ilişkiye girmemizi söyledi.Merak ettiğim şu,her gün ilişkiye girilse gebeliğe engel olur mu?Evet her gün ilişkiye girildiğinde spermleerin kalitesi düşermiş.
Yani gün aşırı girilen ilişkide hamilelik şansı her gün girilene göre daha mı fazladır?
canım senin adına çok sewindim hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucagına almak nasip olsun inş,
bende yumurtladıgımı anlayamıyorum senden öğrenmek istediğim adet döngün kaç gün yani kaç günde oluyorsun..???
mrb yumurtlama takibi nasıl yapılıo acaba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?