Yumurtlama doneminde lekelenme

Beyazgulbeyaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2019
242
91
98
38
Merhaba kizlar. 15 ocak ovulasyon gunum olarak gorunuyor takvimde. (Ovulasyon testi yapmadim) 14 ocak ve 16 ocak tarihlerinde kahverengi lekelenmelerim oldu ve ben bunu internette aratinca ovulasyon sebebiyle olabilecegini okudum.

14 ocak ve 15 ocaktada iliski oldu.

Bugun adetim ilk gunu olmaliydi ama gelen giden yok . Erken gebelik testi yaptim aksam ve negatif.

Sorum şu bunun pozitife donme ihtimali varmı?
Benzer tecrubelere ihtiyacım var. Sevgiler

merhaba benimde adetimin bugün 18. Günü telefonumda olan programa göre adetime 10 gün var geçen ay tüp bebek tedavisinden sonucum negatif çıkmıştı aslında düşük oldu bu ay lenfosit aşısına başlamıştık doktor doğal yollada hamile kalabilirsin dikkat et demişti bizde afedersiniz ilişki sürecimize dikkat ediyoruz ama dün iç çamaşırım da pıhtılı akıntılı gibi kahverengi bir leke oluşmuş görünce şok oldum yerleşme kanaması olabilir mi diye bakarken iki adet arasında da hiç leke görmem normalde ilk defa oldu yoksa henüz erken mi diye bakarken yumurtlama lekesi diye birşey okudum hep Çünkü bu kadar erken adet olamam olmadım da hiç. Anlayacağınız bende ay ı konudan muzdaribim ve bugünde ıslaklık farkedince yine hafif lekelenme olduğunu farkettim yumurtlama lekelenmesi ise değerlendiricem bunu da ama umarım yerleşme kanamasıdır yarın bi doktorumla görüşücem bakalım sizede dönüş yaparım

Tesekkur ederim donusunuzu sabirlanbekliyorum

Bir gelisme varmi ?

takvimlere çok güvenmeyin en doğrusu ovulasyon testi ama sadece yumurtlama günü değil öncesindeki günde birliktelik şansı gebelik şansınızı artırır

Tesekkur ederim donusunuzu sabirlanbekliyorum
Merhaba doktor kontrolümde bugün herşeyim normal çıktı ben kist felan mı diye şüphelenmiştim ama yumurtalıklarımda temiz rahimim de şuan normal kalınlıktaymış yumurtlama kanaması olabilir dedi doktor istersen kan tahlilde yapalım dedi ama istemedim en iyisi adet gecikmesini beklemek ve bu günleri değerlendirmek sanırım

Cevabin icin tesekkur ederim canım. Bende 3 gun gecikmeyle regl oldum. Umutlar sonraki aylara kaldı

Cevabin icin tesekkur ederim canım. Bende 3 gun gecikmeyle regl oldum. Umutlar sonraki aylara kaldı
Çok geçmiş olsun canım başka birşey çıkmasında regl olalım gebelik oluşmayınca farklı ağrılar kanamalar olunca çok korkuyorum ben artık diyorum inşallah bişi çıkmaz diye diye doktora gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…