Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe HazırlıkYUMURTLAMA DÖNEMİNDE YAŞANAN İLİŞKİDE HAMİLELİK KESİN SONUÇ VERİRMİ ANNE OLMAK İSTİYORUM
Bizde herhangi bir problem yok ama umarım bu işe yarar çok heyecanlıyım geçen ay yumurtlamanın son gunu beraber olduk ve regll oldum ama bu ay umarım olur
Bizde herhangi bir problem yok ama umarım bu işe yarar çok heyecanlıyım geçen ay yumurtlamanın son gunu beraber olduk ve regll oldum ama bu ay umarım olur
Tamamen nasip bu işler. İlk denemede olacak diye bi şey yok. Yumurtlama gününü değerlendirdik deyip diğer günleri atlamayın. 2 günde bir ilişki önermişti bana doktorum.
Tamamen nasip bu işler. İlk denemede olacak diye bi şey yok. Yumurtlama gününü değerlendirdik deyip diğer günleri atlamayın. 2 günde bir ilişki önermişti bana doktorum