- 29 Mayıs 2024
- 2.680
- 700
- 43
- 36
- Konu Sahibi birmucizeoldu
Bilmiyorum çok yeni daha benim 23 inenkese için gün verdi işteŞimdi kaç haftalıksınız acaba![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum çok yeni daha benim 23 inenkese için gün verdi işteŞimdi kaç haftalıksınız acaba![]()
Bilmiyorum çok yeni daha benim 23 inenkese için gün verdi iştehayır
Hayırlısıyla görün inşallah Allah kucağınıza almayı nasip etsinBilmiyorum çok yeni daha benim 23 inenkese için gün verdi işte
Amin cnm Allah isteyen herkese nasaip etsinHayırlısıyla görün inşallah Allah kucağınıza almayı nasip etsin![]()
Amin inşallah benim içinde dua edinAmin cnm Allah isteyen herkese nasaip etsin
Merhaba aynı belirtileri yaşıyorum ek olarak sık idrara çıkma var ve afedersin otururken damlayan sulu beyaz akıntım var. bende asla yumurtlama sonrası gosgus sizlamasi devam etmez, adete 1 hafta kala kasık ve alt karinda sızlama ağrı olmaz. Adet günü sokulunce ağrı olur biraz. İlk defa böyle oldu. Psikolojik olabilir mi bilmiyorum çünkü tahmini yumurtlama gününden 2 gün önce birliktelik oldu sadece. yumurtlama takip etmedim.Merhaba kızlar,
Son regli başlangıç tarihim 19 Temmuz.
Yumurtlama 2-3 Ağustos tarihinde gördüm. Ovulasyon testleriyle d takip ettim.
Yumurtlama dönemimden 2 gün sonra göğüs hassasiyeti başladı göğüs uçlarımda.
Şu an reglime 7 gün kaldı.
2 gündür de kasık ve bel ağrılarım mevcut.
Dünde vajinama sanki iğne batıyormuş hissi yaşadım.
Bugün dünden daha fazla bel ve kasık ağrım var. Çift taraflı ağrıyor dün sağ tarafım ağrıyordu bugün sol tarafa geçti.
Böyle yanma hissi ve sızı da mevcut.
Benim gibi olupta hamileliğini öğrenen var mı, yardımlarınızı bekliyorum![]()
MerhabalarMerhaba aynı belirtileri yaşıyorum ek olarak sık idrara çıkma var ve afedersin otururken damlayan sulu beyaz akıntım var. bende asla yumurtlama sonrası gosgus sizlamasi devam etmez, adete 1 hafta kala kasık ve alt karinda sızlama ağrı olmaz. Adet günü sokulunce ağrı olur biraz. İlk defa böyle oldu. Psikolojik olabilir mi bilmiyorum çünkü tahmini yumurtlama gününden 2 gün önce birliktelik oldu sadece. yumurtlama takip etmedim.
Sizin bat ne zaman?
İnsallah hayırlısı olsun Rabbim gönlümüzde olanı hayırlı ve kolay olarak nasip etsinMerhabalarinşallah hayırlısıyla o istediğimiz sonucu alırız. Benim 5 gün kaldı. Bugün daha fazla göğüs ağrısı ve sızısıyla uyandım. Bende sık idrara çıkıyorum 2 gündür bakalım bugün nasıl olacak. Bide az önce tesadüfen göbek çizgimin oluştuğunu fark ettim neyin nesidir bunlarla bir ilgisi var mıdır bilmiyorum daha önceden olmadığıma eminim ama
![]()
Ahhh canım amin inşallah ikimizde güzel sonuçlar alalımİnsallah hayırlısı olsun Rabbim gönlümüzde olanı hayırlı ve kolay olarak nasip etsinbugün randevum var dr da. Göğüs hassasiyeti azaldı benim arada sizliyo bu beni düşündürüyor açıkçası. Bat 15 Ağustos sanırım adet olucam
![]()
İlk defa bu ay adet zamaninda olmayan şeyleri yaşadım ondan umitlendim. Psikolojik olarak etkileniyor olabilir bilmiyorum çünkü sadece yumurtlama gününden 2 gün önce birlikte olduk sonra olamadı. Yumurtlamadan 1 gün sonra goguslerde hassaslık sizlama oldu ve normalde geçerdi bugüne kadar gidip geldi adet olacak gibi alt karın ağrıyor 3-4 gündür ve buda olmazdı. Belim desen o da agrimazdi. Duana talibim.Ahhh canım amin inşallah ikimizde güzel sonuçlar alalım
Arada sırada belirtilerin var olup kaybolması normalmiş hiç stres yapmayın Allah’ım inşallah güzel haberler almanızı nasip etsin![]()
Senle aramızda 1 gün var canım bende 4 ünde gördüm yumurtlamayıMerhaba kızlar,
Bugün dünden daha fazla bel ve kasık ağrım var. Çift taraflı ağrıyor dün sağ tarafım ağrıyordu bugün sol tarafa geçti.
İnşallah hayırlısıyla o güzel haberi duymayı bekleyen görmeyi bekleyen bütün anne adayları bir gün bizde alacağızİlk defa bu ay adet zamaninda olmayan şeyleri yaşadım ondan umitlendim. Psikolojik olarak etkileniyor olabilir bilmiyorum çünkü sadece yumurtlama gününden 2 gün önce birlikte olduk sonra olamadı. Yumurtlamadan 1 gün sonra goguslerde hassaslık sizlama oldu ve normalde geçerdi bugüne kadar gidip geldi adet olacak gibi alt karın ağrıyor 3-4 gündür ve buda olmazdı. Belim desen o da agrimazdi. Duana talibim.
Rabbim sanada ve tüm isteyenlere tez zamanda nasip etsin inşallah![]()
İnşallah hayırlısıyla o güzel haberi duymayı bekleyen görmeyi bekleyen bütün anne adayları bir gün bizde alacağızİlk defa bu ay adet zamaninda olmayan şeyleri yaşadım ondan umitlendim. Psikolojik olarak etkileniyor olabilir bilmiyorum çünkü sadece yumurtlama gününden 2 gün önce birlikte olduk sonra olamadı. Yumurtlamadan 1 gün sonra goguslerde hassaslık sizlama oldu ve normalde geçerdi bugüne kadar gidip geldi adet olacak gibi alt karın ağrıyor 3-4 gündür ve buda olmazdı. Belim desen o da agrimazdi. Duana talibim.
Rabbim sanada ve tüm isteyenlere tez zamanda nasip etsin inşallah![]()
Hadi inşallah canım benim almayı beklediğimiz o güzel haberi alalım. Allah biliyor ya çok istiyoruz hayırlısıyla olsun inşallahSenle aramızda 1 gün var canım bende 4 ünde gördüm yumurtlamayıbende de kasık batması vardır iki gündür halsizliğim çok gögüslerimde bi değişiklik yok şimdilik bat 22 ağustos bekliyorum heyecanla
![]()
Bende de 4 ağustosta yumurtlamam oldu birkac gun sonra sağ kasığımda ağrım ara ara oldu sonra geçti demir ilacı kullanıyorum gaz sancısı yapıyor mu bilmiyorum ama aşırı sancım var reglime bir hafta var şuan 18 inde gözüküyor iki kasığımda da sancım var ve gep uykum var heveslenmek istemiyorum iki aydir deniyoruz daha bu arada demir ilaci kullanip gaz sancısı yasayan oldu muMerhaba kızlar,
Merhaba canımBende de 4 ağustosta yumurtlamam oldu birkac gun sonra sağ kasığımda ağrım ara ara oldu sonra geçti demir ilacı kullanıyorum gaz sancısı yapıyor mu bilmiyorum ama aşırı sancım var reglime bir hafta var şuan 18 inde gözüküyor iki kasığımda da sancım var ve gep uykum var heveslenmek istemiyorum iki aydir deniyoruz daha bu arada demir ilaci kullanip gaz sancısı yasayan oldu mu
Amin canım inşallah bende dün akşam Yasin okudum Rabbim bekleyen kim varsa en kısa zamanda nasip etsin inşallahİnşallah hayırlısıyla o güzel haberi duymayı bekleyen görmeyi bekleyen bütün anne adayları bir gün bizde alacağızDualarımdasın canım hayırlısıyla güzel haberler alalım, haberleşelim mutlaka
![]()
Evet ama ben havaya da bagliyorum sicaktan diye bakalim reglime bir hafta kaldi gorucez senin ne kadar varMerhaba canım
Hiç bir bilgim yok araştırmak gerekiyor.
Bu arada ben kafamı uykudan kaldıramadım dün sürekli uyukladım bütün gün şu anda da hep esniyorum gözlerim kapanıyor gibi oluyor. Uyku en büyük belirtiler arasında yer alıyor![]()
Benim şu an 5 gün varEvet ama ben havaya da bagliyorum sicaktan diye bakalim reglime bir hafta kaldi gorucez senin ne kadar var
Allah kabul etsin bu güzel yüreğinizden geçen dualarınızı inşallahAmin canım inşallah bende dün akşam Yasin okudum Rabbim bekleyen kim varsa en kısa zamanda nasip etsin inşallah![]()
Şimdi Dr dan çıktım muayene etti karından baktı kist falan yok rahim temiz adetin gecikirse gel dedi. Şimdi kanda baksak belli olmaz mi dedim olmaz daha 3-4 günün var dedi. Noluyor anlamadimAllah kabul etsin bu güzel yüreğinizden geçen dualarınızı inşallah![]()
Daha yeni başında herhalde yerleşmiş olsaydı muhakkak keseyi görürdüŞimdi Dr dan çıktım muayene etti karından baktı kist falan yok rahim temiz adetin gecikirse gel dedi. Şimdi kanda baksak belli olmaz mi dedim olmaz daha 3-4 günün var dedi. Noluyor anlamadim