Yumurtlama dönemine 2gün kala

zey10

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2023
24
9
1
24
Kızlar selam yumurtlama günüm 26.10
Ayın 23 ünde ve 24 ünde korunmasız ilişkiye girdim doğurganlık yüksek gösteriyordu acaba hamile kalmışmıyımdır 26 sında yumurtlama günüm de tekrar deneyeyim miiii benzer bir durum yaşayan var mı yardımcı olur musunuz

Eklentiler

• IMG_2447.webp
    IMG_2447.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 60
Ayın 23 ünde ve 24 ünde korunmasız ilişkiye girdim doğurganlık yüksek gösteriyordu acaba hamile kalmışmıyımdır 26 sında yumurtlama günüm de tekrar deneyeyim miiii benzer bir durum yaşayan var mı yardımcı olur musunuz
Bence denemelisiniz ama 2 gun ust ustede olmus zaten, son bugünde denersiniz sansiniz dahq cok artar 🥰

Ovülasyon testiyle denemeyi düşündünüz mü? Uygulama her zaman doğruyu göstermeyebiliyor

Bu uygulamayı kullan yumurtlama zamanı tuta biliyor şuan hamielyimmmmm ve sadece buna bakarak 1 gününü değerlendirdim 🥰 yumurtlama gününe yakın resmen gösteriyor ama 2 günde bir de ilişkiye gir buna hep bırakma ben hep 2 günde bir yaptım buna bakarak

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-25-20-54-37-190_com.android.vending.webp
    Screenshot_2023-10-25-20-54-37-190_com.android.vending.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 47
Bu uygulamayı kullan yumurtlama zamanı tuta biliyor şuan hamielyimmmmm ve sadece buna bakarak 1 gününü değerlendirdim 🥰 yumurtlama gününe yakın resmen gösteriyor ama 2 günde bir de ilişkiye gir buna hep bırakma ben hep 2 günde bir yaptım buna bakarak
Bunu kullanıyorum zateeen daha doğrusu evlenmeden önce de regl düzenimi takip etmek için kullanıyordum günümü hiç şaşırtmadığı için çok güveniyorum o yüzden buna bakarak ilişkiye girdim

Back
X