çok saol canım napalım yinede bu güzel b haber bana göre bende iyi çalıştım kanamanın sayesinde tahmin etmişim iyiki etmişim.bakalım zamanla ne oluyo görücez hayırlısı hepimiz için inşallahsağol canım..büyük olasılıkla ovulasyon kanamasıdır seninkide...benim hemen hemen her ay oluyo..binevi hastalıkmış aslında..ama hamile kalmak isteyenler için büyük bi lütuf dedi doktorum..kaliteli yumurta ürettiğin zaman kanaman çok olur...yani ne kadar çok kanama o kadar çok birliktelikk :roflol: :roflol: .. ben yıllarca kanamam var kahverengi lekelenme var diye o günlerde ilişkiye girmezdim.. mikrop falan kaptım sanmıştım ..ilk iki dr . olabilir herkadında normal dedi ama açıklamamıştı kötükedihüso 3. dr ovulasyon kanaması mutlaka ilişkiye gir dedi..adetin 13 ile 22 günü olan az az devam eden kanamalar ovulasyon kanamasıdır büyük ihtimalle demiştii..
teşekkür ederim canım inşallah önemli değildir hayırlıdırkaydirigubbakcemile5gecmiş olsun canım inşallah önemli birsey yoktur:1hug:
Bende de olur bu kanama yumurtanın çatlamasıyla alakalı bende ağrıda olur beraberinde...
Ben alıştım artık bu duruma ama tabi bir rahatsızlığın belirtiside olabilir enfeksiyon gibi.
Bence en kısa zamanda doktora git ve durumunu anlat canım senin için daha iyi olur...
Kanamanın artık geçmesine sevindim. Hadi bakalım artık hayırlısıopuyorumnanaktan
bendede oyle oluyordu son 3 Aydır
kımılerınde boyle olabılıyormus
kanama geçtide ağrılar aynı bakalım canım hayırlısı neyse o olsun isteyen herkeze nasip etsin bizide unutmasın
bende de çok hafif ağrılar var canım
aynı o ağrılar bendede var özellikle sol kasığımda iğne batar gibi
benimde sol kasığım canım . ruh ikizi olduk :))))))))
aynen valla bu kadar olur pess :))))) yoksa kardeşmiyizzz:roflol:
canım kasık ağrılarım devam ediyor ama çok hafif bugün de kramp başladı.
kızlar bugün benim ovulasyon günümmüş..öğleden sonra hafif kan geldi...şimdi kahverengi akıntı olarak az az devam ediyo...yani yumoşum çatlamış haber veriyo a.s ovulasyon kanamasında küçük parçalar akıntıda iplik gibi şeyler olabilirr..yaww bu konuda acayip deneyimli oldum ama bebiş felan yok ortadaaa :bbo:
kızlar bugün benim ovulasyon günümmüş..öğleden sonra hafif kan geldi...şimdi kahverengi akıntı olarak az az devam ediyo...yani yumoşum çatlamış haber veriyo a.s ovulasyon kanamasında küçük parçalar akıntıda iplik gibi şeyler olabilirr..yaww bu konuda acayip deneyimli oldum ama bebiş felan yok ortadaaa :bbo:
merhaba arkadaşlar,
geçen ay soğan kürü yaptım 11 gün boyunca var olan miyomlarıma iyi gelir diye ve regli periyodum içinde ara ara kanamalarım oldu kürden olduğunu biliyordum çünkü normalde olsa bende anormal bişey bu benim bünyem için en azından.
bende kür acaba işe yaradımı diye regli olduktan sonra 7. günü doktora gittim ve doktora soğan kürünü söylemedim tabi kanamalardan bahsettim ulturasonda baktı herşey çok normal dedi gebeliğe engel hiçbirşey yok dedi miyomlarım duruyordu sorun görünmüyor dedi ve ara kanama bazen olur endişe edilcek bişey değil dedi hatta reglimin 7 günü yumurtan olmuş dedi 18,5mm bugün yarın ve sonraki gün ilişkiye girin dedi
8.gün ilişki sırasında kanamam olduu ve ben şok oldum bayağı bir kan geldi ilişkiyle anlamadım şu anda yok gelen giden ama bu ne şimdi kür mürde yapmıyorum yumurtlama döneminden dolayı mı acaba soğan kürü yaptımda bozdumu yani ben yine bu ay hamiş kalma ümitlerini çöpemi atıyım anlamadım yaaa bilen bir fikri olan varsa nolur yardım etsin çıldırıcam bu saattede doktora gidemem
sonra 9.günde devam etti doktoru aradım bana öenmli olmuycanı kontak kanamadır muhtemelen dedi herşey normaldi çünkü dedi geçmezse bakarız dedi smear testide yapılmıştı onun sonucuna göre ki %99 temiz dir dedi benim 5 ay önce rahim ağzına leep işlemi yapılmıştı CİN2 vardı.
tamda yumurtlama zamanında olması acaba dedim ama kan varken spermlerin yaşama ihtimali varmıki yada böyle hamiş kalan birileri oldumu ki acaba
canım şaşkının inşallah kötü bişey değildir ve hatta bebiştir...ama inan bende merak ettim :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?