Yumurtlama gnnde kanama :(((

arkadaslar benimde bu ay bole i kanamam oldu soyle anlatayım size.ben 30 temmuzda regli oldum sonra 2 . gun bal tarcın corekotu karısımını uygulamaya basladım ama dun kahverengi kanamam oldu kurude bıraktım.ama cok az geliyo 1 2 damla kadar ve ilk kez bole bişey basıma geliyo.ilk basta cok korkmustum ama yazdıkarınızı okudum biraz rahatladım.sizce benimkidemi ovulasyon kanamasıdır.yani ben kan geldi diye ilişkiye de girmedim esimle girmemmi gerek sizce ?neyapayım ben simdi.tskler simdiden

bu yumurtlama kanaması kızlar. nadir olarak bende de oluyor. ben de doktora sormuştum, normal demişti. hatta bunun için doktora gittiğimde bekardım. yumurtlama falan bilmiyordum. arada kanama oluyor diye gittim. tahminen adet bitiminden bir hafta falan sonra mı oluyor dedi, ben de evet dedim. o zaman normal yumurtlama kanaması dedi.

bu ay ilk defa bende aynı durumu yaşadım adetin 16 günü tekrar kanama başladı ve 3 gün mormal adet kanaması gibi devam etti benim 28 günde bir olurdu şimdi 28nci günü tekrar adet olacakmıyım yoksa 16 günkü kanamayı adet kanamsı sayıp o günden 28 gün sonramı adet olacak bu durumu yaşayanlar sizde nasıl oldu

canım adet kanaması kadar olduysa yumurtlama kanaması ihtimali yok bence. tekrar adet olmussun bir dahaki adet tarihin 28 gün sonra olmalı düzeni bozulursa o zaman doktora git istersen çünkü arada böyle olabilirmiş hava değişimi veya sitresten kaynaklı olabilir

haklısın stresten olabilir

anladımm hayırlısı canım napalım yumurtlama oluyosa oda bişey :çok üzgünüm:

merhaba kızlar.bende bebek için tedavi görüyorum.poc olduğum için serophene diye yumurta geliştirici ilaç kullanıyorum.doktorum 15 ve 17. günlerde ilişki dedi.özellikle o günler ve o hafta beraber olduk.ama 20. gün kahverengi bi lekelenmem oldu.1-2 saat lekelenme şeklinde oldu ve geçti.ilk defa oluyor böyle bişey.sizce nedir?

canım bizde bi anlasak ne olduğunu :)
inşallah bebektir

slm kızlar benimde aynı şey temmuz ayında geldi başıma sadece birgün içinde bir kaç damla kan geldi böyle bişey olduğunu bilmiyordum ertesi gün rastgele okudum nette sonra adetim gecikti derken hamile olduğumu öğrendim büyük ihtimalle yerleşme kanamasındr inş diyelim inş hamilelikle sonuçlanır bu durumunuz benim bebeğim oluşamamış beni bıraktı ama Allah hepimize nasip eder inş hamilelik haberlerimizi yazarız birkaç ay içindede

inşallah canım dediğin gibidir.Allah hayırlısını nasip etsin hepimize.sanada çok geçmiş olsun.bende yaşadım aynı durumu geçen sene benimde bebeğim gelişmemişti.Allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin hepimize..

hayırlısı olsun kızlar napalım verende alanda allah alsada vermesede yinede umutlarımızı tüketmiycez hep istiycez bebişlerimizi

merhaba hayirli aksamlar kizlar bir sorum olacak bugün bnim yumurtlama gunum esimle iliskiye grdik sonrasimda hfif kan geldi yumurtlama kanamasi olabilir mi

merhaba benimde adetimin 16. Günü başladı kanamam adet kanaması gibi iki ayrı doktora gittim normal yumurtlamadan kaynaklı dediler 4 gündür sürüyor bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…