bu ay ilk defa bende aynı durumu yaşadım adetin 16 günü tekrar kanama başladı ve 3 gün mormal adet kanaması gibi devam etti benim 28 günde bir olurdu şimdi 28nci günü tekrar adet olacakmıyım yoksa 16 günkü kanamayı adet kanamsı sayıp o günden 28 gün sonramı adet olacak bu durumu yaşayanlar sizde nasıl oldu
canım adet kanaması kadar olduysa yumurtlama kanaması ihtimali yok bence. tekrar adet olmussun bir dahaki adet tarihin 28 gün sonra olmalı düzeni bozulursa o zaman doktora git istersen çünkü arada böyle olabilirmiş hava değişimi veya sitresten kaynaklı olabilir
bu yumurtlama kanaması kızlar. nadir olarak bende de oluyor. ben de doktora sormuştum, normal demişti. hatta bunun için doktora gittiğimde bekardım. yumurtlama falan bilmiyordum. arada kanama oluyor diye gittim. tahminen adet bitiminden bir hafta falan sonra mı oluyor dedi, ben de evet dedim. o zaman normal yumurtlama kanaması dedi.
haklısın stresten olabilir
slm kızlar benimde aynı şey temmuz ayında geldi başıma sadece birgün içinde bir kaç damla kan geldi böyle bişey olduğunu bilmiyordum ertesi gün rastgele okudum nette sonra adetim gecikti derken hamile olduğumu öğrendim büyük ihtimalle yerleşme kanamasındr inş diyelim inş hamilelikle sonuçlanır bu durumunuz benim bebeğim oluşamamış beni bıraktı ama Allah hepimize nasip eder inş hamilelik haberlerimizi yazarız birkaç ay içindede
ayrıca teşekkür ederim canım bilgin için hayırlısı ne diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?