• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama günü 26-27-28 Nisan olanlarr burayaa kızlarr 😻🍀🥹🙏🎀🎈

Ovulasyon 28 Nisan adet tarihim 12 mayıs
Ay aynıyız benimde 13 nisan adet olmuştum ama ovülasyon yaptığımda benim 23.24 nisan çift çizgiyi gördüm takvimde 29 nisan diyordu o günlerde ovülasyon aşırı silikte chat yumurtalama geçmiş demişti😀 adet bitti 7nci gün yumurtlama gördüm ben

Evet en azından yumurtlama çatlama vs oluyor mu onları anlarım bu ay çok iyi değerlendirdik birde o yüzden umutluyum
Ya ben sabah lavaboya gidince peçeteye açık kahveli kılcal damarlı gibi akıntı tarzı bişe geldi çok azdı ama bu yerleşme olma ihtimali var mıdır acaba yoksa erken mi regl olucam 🙄
Aynısı bende oldu çok umutlanmıştım ama adet oldum 😢

Ay üzüldüm canım inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsin🙏 bende çok umutlanmamaya çalışıyorum ama işte yinede umut ediliyor adet olursam da şaşırmam yani 😑
İnşallah olmazsın canım ovülasyon takibi yap muhakkak takvime güvenme sakın onlar çok farklı bu ay ben çift çizgiyi adet bittiğinden 7nci gün gördüm resmen adet bitti 1 hafta sonra yumurtlama oldu

İnşallah olmazsın canım ovülasyon takibi yap muhakkak takvime güvenme sakın onlar çok farklı bu ay ben çift çizgiyi adet bittiğinden 7nci gün gördüm resmen adet bitti 1 hafta sonra yumurtlama oldu
İnşallah 🙏Genelde reglm falan uygulamayla aynı daha önce hani ona göre degerlendirmedim ama baktığımda yumurtlama haftası gösterdiği tarihlerde ilişkim olmuyor du çokta kasmadim olsun diye ama bu ay genel itibariyle iyi değerlendirdik o yüzden bir umut😀 diğer aya düşünüyorum ovulasyonla yapmayı ama stres yaparım diye de kararsizim 😊

İnşallah 🙏Genelde reglm falan uygulamayla aynı daha önce hani ona göre degerlendirmedim ama baktığımda yumurtlama haftası gösterdiği tarihlerde ilişkim olmuyor du çokta kasmadim olsun diye ama bu ay genel itibariyle iyi değerlendirdik o yüzden bir umut😀 diğer aya düşünüyorum ovulasyonla yapmayı ama stres yaparım diye de kararsizim 😊
Bence daha garanti ama inşallah gerek duymazsın bu ay gebe kalırsın canım :)

Ay senin resmen daha az kalmış 😻
Elimdeki bütün testler laboquick marka. Ovulasyon testlerim de o markaydı. Bir tane laboquick erken gebelik testi 3 tane laboquick kaset test var.
Umarım 8 Mayıs'ta yapacağım erken gebelik testinde silik çizgiyi görürüm.
Ben bir de erken yapıp silik çizgi göremeyince moralim aşırı bozuluyor . Aslında benim regl gecikmesini beklemem lazım. Ama imkansız sanırım.

Sizler hangi testlerle yapacaksınız?
Benimde en erken 8 mayıs diyo ama ben dün yaptım dayanamadım erken olduğunuda biliyorum tabi😀prodoctordu sanırım markası.bide predictor var en iyisi o galiba 6. Gün kala gösteriyomuş ondan denicem sanırım

Benimde en erken 8 mayıs diyo ama ben dün yaptım dayanamadım erken olduğunuda biliyorum tabi😀prodoctordu sanırım markası.bide predictor var en iyisi o galiba 6. Gün kala gösteriyomuş ondan denicem sanırım

Sanırım negatif çıktı sonucun
Vallahi silik çizgi çıktı falan deseydin hemen Ben de yapardım 😂😂😂😂
Daha erken bacım daha erken sakın canını sıkma.
Sabırsızlıktan delireceğim o ayrı 😂

Kızlar ben de 28'i pik 29 pik 30'u aksama doğru çatladı. Dün midem acayip ekşidi ama bu kadar erken belirti vermez di mi sizi okudukça bende mi sorun var nasıl belirti olmaz diyorum ama yumurtlama pikinden bugüne 5gün geçti daha nasıl belirtiniz var:D

Sanırım negatif çıktı sonucun
Vallahi silik çizgi çıktı falan deseydin hemen Ben de yapardım 😂😂😂😂
Daha erken bacım daha erken sakın canını sıkma.
Sabırsızlıktan delireceğim o ayrı 😂
Negatif tabi😀evde son testim vardı aklım sürekli ondaydı yaptım kurtuldum😅şimdi günüm gelene kadar beklicem mecbur..

Back
X