- 20 Aralık 2023
- 402
- 79
- 18
- 29
- Konu Sahibi bogurtlenkizi
Çok çok silik çıktı ay bilemedim görebiliyor musunuz belki de ben görmek istediğim için böyle görüyorum ama negatif herhalde yaSlayy test yaptın miiiii?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok çok silik çıktı ay bilemedim görebiliyor musunuz belki de ben görmek istediğim için böyle görüyorum ama negatif herhalde yaSlayy test yaptın miiiii?
Ay negatif galiba ya çok çok silik görüyorum ama güvenmeli miyim bilmiyorum negatif olarak degerlendiricem galiba görebilecek misiniz bilmiyorum kör oldum bakarkenKiz naptin nerelerdesin merakla seni bekliyorum
Var kız var ben de gördüm gibi vallahi ayy hadi inşallah vardır hayırlı olsun simdidenAy negatif galiba ya çok çok silik görüyorum ama güvenmeli miyim bilmiyorum negatif olarak degerlendiricem galiba görebilecek misiniz bilmiyorum kör oldum bakarken![]()
Teşekkür ederim İnşallah ama emin olamadım ya Valla net çizgi görmeden emin olamicam galiba ya da regl geçmeden çünkü hala olacak gibiyimVar kız var ben de gördüm gibi vallahi ayy hadi inşallah vardır hayırlı olsun simdiden![]()
Regli bekliycez artık mecburTeşekkür ederim İnşallah ama emin olamadım ya Valla net çizgi görmeden emin olamicam galiba ya da regl geçmeden çünkü hala olacak gibiyim![]()
Benim de 26 nisan çatladı ve değerlendirdik ama midem de karnım da gaz sol kolumun altından sızı bacaklarım da ağrı oluştu kasıklarımdan bacağıma geçti haksız uykuluydum dün uyudum inşallah arkadaşlar vardır da tutmuştur ben ve bütün evli arkadaş adaylarıma nasip etsinZeytincii kullanıcısından esinlenerek bizde bekleyelim bakalımm
![]()
Anladım inşallah pozitife döner o zamanYanlis hatırlamıyorsam ya 20 ya 22ydi doktorum usg ile bakip yumurtan catlamis demisti reglimin yani simdide reglimin 19.gunu çatlama oldu
Ne bileyim 9. Gün olunca dedim heralde çıkar artık maalesef bakalım Regl gecikirse artık belli olurDaha cok erken. 26 si benim de catlama adet gecikmesine kadar beklicem test yapmak icin zaten suan hicbir belirti de yok
Benim 9 veya 10 Mayıs batBenim de yumurtam 27'sinde çatladı bence biraz erken yaptın
Chatgbt bana en erken 8 Mayıs'ta test yap dedi.yapmadim daha ben.
Senin adet tarihin ne zaman?
Günaydın benimde yumurtlama günüm 26 Nisan bende çok erken olduğunu düşünüyorum bu sefer çok erken acaba pozitif mi diye düşünüyorum hep bi umut ediyorum regl olduğumda üzülüyorumGünaydın herkese. Benim yumurtlama günüm 26 Nisan. Bu sabah test yapasım geldi. İnsan sabırsızlanıyor duramıyorama yapmadım erken diye düşünüyorum. Biraz daha zaman verelim regl günümüzü beklemeye çalışalım
Var da diyemedim yok da diyemedim bı gölge var gibiÇok çok silik çıktı ay bilemedim görebiliyor musunuz belki de ben görmek istediğim için böyle görüyorum ama negatif herhalde ya![]()
2 gün daha bekle derimmm erken olmuş test birazBenim 9 veya 10 Mayıs bat
HahahaO chatgbt varya obenimde 25inde çatladı ona sorduğumda ta dün yani yumurtlamanin 8.gunu yap demisti bende bugün yaptım ama negatif
![]()
Maalesef yok başka testimm artık regl yi beklicem ben olurum herhalde bu gidişleVar da diyemedim yok da diyemedim bı gölge var gibi
Kaset test değil de bir erken gebelik testi olsaydı keşke elinde![]()
Bekleyelim ama regl olurum gibi ben hiç umudum yok artıkRegli bekliycez artık mecbur
Silik çizgi var görünüyor. Test artimed mi?Bat bugğn sizce var mı gebelik
Gebelik var mı sizce bat bugün