• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama günü 26-27-28 Nisan olanlarr burayaa kızlarr 😻🍀🥹🙏🎀🎈

Yarın bi test patlat ya 😻
Ay test sipariş verdim regli günüme gelmiş olur cumaya test geldiği anda regli olurum büyük ihtimal 😂 regli belirtilerim geliyor yavaştan bugün göğüs ağrım başladı kasıklarım hafifledi ama arada batma gibi birşey oluyor başka bir şeyim de yok 😂

Ay test sipariş verdim regli günüme gelmiş olur cumaya test geldiği anda regli olurum büyük ihtimal 😂 regli belirtilerim geliyor yavaştan bugün göğüs ağrım başladı kasıklarım hafifledi ama arada batma gibi birşey oluyor başka bir şeyim de yok 😂
Bunları aynı zamanda gebelik belirtileri biliyorsun değil mi 😂😂 regl olana kadar umudu kesmiyoruz tatlım

Son iki gün bakalım 😂 sen test tekrarladin mi 😊

Ben en başında perşembe yapcam demiştim ya bekleyemedim. Dün ve önceki gün yaptım yazmıştım ya sana. Bugün yapmadım.
Yarın sabah ilk idrarla yine yapcam. Çıkmazsa artık pek umutlu olmayacağım sanırım.
Pazar günü regl tarihim

Ayrıca göğüslerim yumurtalık ağrım bacak ağrısı beyaz akıntı bunlar da devam ediyor. Aşırı yorgunum. Ama olsa dün ve önceki gün biraz da olsa çıkmaz mıydı ya ...

İnşallah bu sefer adet değildir canım güzel haberler alırsın bende 9 Mayıs'ta regliyi bekliyorm artık
Chathgt ye astrolojiden tut tek soru analizine kadar sorular sordum;))bıktı benden;)şimdide bana hamile kalabileceğim açilari bütün aylari listeledi;)Denemek isterseniz sizde bakin.bu ay benim şansim varmış.

Eklentiler

• Screenshot_20250507_111242_ChatGPT.webp
    Screenshot_20250507_111242_ChatGPT.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 45
Ben en başında perşembe yapcam demiştim ya bekleyemedim. Dün ve önceki gün yaptım yazmıştım ya sana. Bugün yapmadım.
Yarın sabah ilk idrarla yine yapcam. Çıkmazsa artık pek umutlu olmayacağım sanırım.
Pazar günü regl tarihim

Ayrıca göğüslerim yumurtalık ağrım bacak ağrısı beyaz akıntı bunlar da devam ediyor. Aşırı yorgunum. Ama olsa dün ve önceki gün biraz da olsa çıkmaz mıydı ya ...
Valla benim hiç umudum yok yani bilmiyorum
Testte ne zaman çıkacağı belli olmuyor ki varsa da senin için erkendir belki

Back
X