- Konu Sahibi bogurtlenkizi
Ya inşallahBat gunumuz ayni bende 8 mayista yapmayi düşünüyorum inşallah pozitifi görürüz![]()

Dün ve bugün gittim test yaptım moralimi bozdum keşke hiç yapmasaydım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya inşallahBat gunumuz ayni bende 8 mayista yapmayi düşünüyorum inşallah pozitifi görürüz![]()
Yarın bi test patlat yaİnşallah bu sefer adet değildir canım güzel haberler alırsın bende 9 Mayıs'ta regliyi bekliyorm artık
Yaklaştıkça belli olmuyor ama uzaktan bir gölge var gibi.Kızlar benim yumurtlama 25 26 sı gibi sizce var mı
Eki Görüntüle 3587817
Evet hemde çok net arkadan flaş vuruyorum pembe çizgi olarak gözüküyorYaklaştıkça belli olmuyor ama uzaktan bir gölge var gibi.
Sana görünüyor mu elindeyken?
Evet hemde çok net arkadan flaş vuruyorum pembe çizgi olarak gözüküyor
Gun gecmedi hala umut var uzulmeeYa inşallah
Dün ve bugün gittim test yaptım moralimi bozdum keşke hiç yapmasaydımşimdi sanki olmayacakmış pozitife dönmeyecekmiş gibi geliyor
![]()
1 hafta geçti ProdoctorEğer sen görüyorsan vardır o zaman kuzum.
Adet tarihine kaç gün var ve yaptığın test hangi marka?
Umarım kız kardeş umarım burada güzel haberlerle kucaklaşırızGun gecmedi hala umut var uzulmee![]()
Anammm baya geçmiş1 hafta geçti Prodoctor
Sabaha yapıcam öğlen 1.30 gibi de randevum var hayrolsun artıkAnammm baya geçmiş
Bence tekrar test yap yarın sabah ilk idrarınla yine silik çıkarsa sonra bence kan ver artık![]()
Ay test sipariş verdim regli günüme gelmiş olur cumaya test geldiği anda regli olurum büyük ihtimalYarın bi test patlat ya![]()
Canim sen ne yaptın test yaptın mı ne zaman yapicaksinnAhh keşke bende bende ama yok asla duramiyorum![]()
Dün yapmıştım canım çok silik çıktı buraya attım galiba ama inancım yok regli gününü bekliyorumSlayy canım sen test yaptn mı
9.gun yapmistim canim negatifti regli bekliyorumCanim sen ne yaptın test yaptın mı ne zaman yapicaksinn![]()
Bunları aynı zamanda gebelik belirtileri biliyorsun değil miAy test sipariş verdim regli günüme gelmiş olur cumaya test geldiği anda regli olurum büyük ihtimalregli belirtilerim geliyor yavaştan bugün göğüs ağrım başladı kasıklarım hafifledi ama arada batma gibi birşey oluyor başka bir şeyim de yok
![]()
Son iki gün bakalımBunları aynı zamanda gebelik belirtileri biliyorsun değil miregl olana kadar umudu kesmiyoruz tatlım
Son iki gün bakalımsen test tekrarladin mi
![]()
Chathgt ye astrolojiden tut tek soru analizine kadar sorular sordumİnşallah bu sefer adet değildir canım güzel haberler alırsın bende 9 Mayıs'ta regliyi bekliyorm artık
Valla benim hiç umudum yok yani bilmiyorumBen en başında perşembe yapcam demiştim ya bekleyemedim. Dün ve önceki gün yaptım yazmıştım ya sana. Bugün yapmadım.
Yarın sabah ilk idrarla yine yapcam. Çıkmazsa artık pek umutlu olmayacağım sanırım.
Pazar günü regl tarihim
Ayrıca göğüslerim yumurtalık ağrım bacak ağrısı beyaz akıntı bunlar da devam ediyor. Aşırı yorgunum. Ama olsa dün ve önceki gün biraz da olsa çıkmaz mıydı ya ...