- 7 Şubat 2014
- 2.005
- 2.863
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir yaşıma daha girdim. Yumurtlama döneminden kasıt ne? Zaten yumurtlama dönemi dışında bir dönemde hamile kalınabilir mi? Bütün o ovulasyon testlerinin amacı yumurtlama dönemini belirlemek değil mi?
Şöyle ki kimisi adet sonrası hamile kalıyor ve yumurtlamaya bir kaç gün kala kimiside adet döngüsünün tam ortasında kalıyor
Yok yine yumurtlama döneminde hamle kalınıyor. Adı üstünde sonuçta yumurtlama dönemi. Ama y spermi xten daha kısa yaşadığı için yumurtlamadan 3-4 gün önce yaşanan ilişki de x spermlerinin hayatta olma ihtimali daha yüksek. O bakımdan benim araştırdıklarımdan anladığım. Ama bunu kesin bilmek zor. Sonuçta gebe kalmaya çalışanlar gün aşırı ilişki yaşıyorlar. Ben yumurtlama döneminden önceki ilişkimden kalan x ile mi yumurtlama dönemindeki ilişkimden olan x ya y ile mi hamile kaldım nasıl bilicem ki? Sonuçta gebelikle ilgi ortalama bir hafta söyleniyor ama siz 12 ağustosta hamile kaldınız diye kesin bir şey söyleyebilen yok benim bildiğim.
tereyagli ekmek r canım sadece 23 Mayıs tek ilişki olsaydı erkek olabilirdi bu arada inşallah kızını sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın