• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama Gününde Hamile Kalanlar Bebeğinizin Cinsiyeti Nedir ???

Yumurtlama döneminde hamile kalanlar,bebeğiniz kız mı , erkek mi?

• Erkek

OY: 46 60,5%
  • Kız

OY: 27 35,5%
  • İkiz Erkek

OY: 2 2,6%
  • İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • Çoğul Gebelik Kız - Erkek

OY: 1 1,3%

• Ankete Katılan
    76

Balanne26

Çok şükür, bin şükür, sonsuz şükür
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2014
2.005
2.863
333
Arkadaşlar herkesin merak ettiği bir konu olduğunu düşünüyorum elbette kız da olsa erkek de olsa sağlıklı ve hayırlı olması önceliğimiz sadece analiz etmek amacıyla açtığım bir konudur. Konuyla ilgili yardımlarınızı rica ediyorum. Teşekkürler :)

Hadi arkadaşlar ankete katılın lütfen :halay:

Bir yaşıma daha girdim. Yumurtlama döneminden kasıt ne? Zaten yumurtlama dönemi dışında bir dönemde hamile kalınabilir mi? Bütün o ovulasyon testlerinin amacı yumurtlama dönemini belirlemek değil mi?

Bir yaşıma daha girdim. Yumurtlama döneminden kasıt ne? Zaten yumurtlama dönemi dışında bir dönemde hamile kalınabilir mi? Bütün o ovulasyon testlerinin amacı yumurtlama dönemini belirlemek değil mi?

Şöyle ki kimisi adet sonrası hamile kalıyor ve yumurtlamaya bir kaç gün kala kimiside adet döngüsünün tam ortasında kalıyor

Örneğin; adet dönemi 28 gün süren bir kadında yumurtlama adetin 14. günü olur.

Her kadın 28 gün adet dönemi geçirmediğinden yumurtlama her zaman 14. gün gerçekleşecek diye bir kaide yoktur. Bir genelleme yapmak gerekirse kadınlarda adet dönemi çoğunlukla 24-35 gün arasında değişir. (bazı durumlarda bu süre daha uzun olabilir) Kadınların büyük çoğunluğu adet döneminin 11. günü ile 21. günü arasında bir gün yumurtlarlar. Bunu örneklerle açıklamak gerekirse;

• 35 günde bir adet gören kadında (35-14=21) 21. günde gerçekleşecektir.
  • 25 günde bir adet gören kadında ise (25-14=11) 11′.inci günde gerçekleşecektir.
Kısaca bir adet kanamasının ilk gününden diğer adet kanamasının ilk gününe kadar süre – 14 yapılır.

Şöyle ki kimisi adet sonrası hamile kalıyor ve yumurtlamaya bir kaç gün kala kimiside adet döngüsünün tam ortasında kalıyor

Yok yine yumurtlama döneminde hamle kalınıyor. Adı üstünde sonuçta yumurtlama dönemi. Ama y spermi xten daha kısa yaşadığı için yumurtlamadan 3-4 gün önce yaşanan ilişki de x spermlerinin hayatta olma ihtimali daha yüksek. O bakımdan benim araştırdıklarımdan anladığım. Ama bunu kesin bilmek zor. Sonuçta gebe kalmaya çalışanlar gün aşırı ilişki yaşıyorlar. Ben yumurtlama döneminden önceki ilişkimden kalan x ile mi yumurtlama dönemindeki ilişkimden olan x ya y ile mi hamile kaldım nasıl bilicem ki? Sonuçta gebelikle ilgi ortalama bir hafta söyleniyor ama siz 12 ağustosta hamile kaldınız diye kesin bir şey söyleyebilen yok benim bildiğim.

Onuda şöyle söyleyebilirim kimisi o ay tek gün korunmasız geçiriyor yada yumurtlamaya 1 2 gün kala yada sonrası ilişki yaşıyor ben bunu merak ediyorum cinsiyet ne oluyor diye.

Sadece şansı %85 artırmış oluyor tabi ki de yumurtanın ne zaman döllediğini bilemeyiz sadece testlerle ya da ultrason takibi ile çat anını yakalayabiliriz.

çatlama anı :) bunu doktorlar ultrasonda görebiliyor sadece bizde ovulasyon testiyle tahminde bulunabiliriz ;)

Canim
24 .25 gunde bir adet oluyordum
En son satim 18 mart
Uzun biaradan sonra tek iliskiyle
30 martta
Hamile kaldim
Bebisim erkek

Yok yine yumurtlama döneminde hamle kalınıyor. Adı üstünde sonuçta yumurtlama dönemi. Ama y spermi xten daha kısa yaşadığı için yumurtlamadan 3-4 gün önce yaşanan ilişki de x spermlerinin hayatta olma ihtimali daha yüksek. O bakımdan benim araştırdıklarımdan anladığım. Ama bunu kesin bilmek zor. Sonuçta gebe kalmaya çalışanlar gün aşırı ilişki yaşıyorlar. Ben yumurtlama döneminden önceki ilişkimden kalan x ile mi yumurtlama dönemindeki ilişkimden olan x ya y ile mi hamile kaldım nasıl bilicem ki? Sonuçta gebelikle ilgi ortalama bir hafta söyleniyor ama siz 12 ağustosta hamile kaldınız diye kesin bir şey söyleyebilen yok benim bildiğim.

Benim bebeğim kız ve yumurtlama gününden 3 gün önce bir ilişki yumurtlama gününde bir ilişki oldu. O ay içinde başka gün olmadı çünkü eşim yurt dışındaydı. Sat 11 Mayıs ilişki 20 ve 23 Mayıs yumurtlama 23 mayıstı nasıl oluyor çözemedim ama :KK53:

Back
X