- 18 Şubat 2015
- 398
- 378
- 103
- 46
Hadi hayirlisi insallahSağolun kızlar sizin de.bu GUN gebelik testi yaptım 15 inde hasta olmam lazım yani cumartesi günü yumurtlama günümdü çok çok hafif ikinci çizgi var gibi
Gonlune gore saglikla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi hayirlisi insallahSağolun kızlar sizin de.bu GUN gebelik testi yaptım 15 inde hasta olmam lazım yani cumartesi günü yumurtlama günümdü çok çok hafif ikinci çizgi var gibi
Erkenden test yapmak strese sokuyor bugün kan verdim 0,12 çıktı negatif yani.test bozukmuş anlasilanHadi hayirlisi insallah
Gonlune gore saglikla
Yok canım olmadım daha günüm 15 EylülRegl oldun mu peki
28 günde adet oluyordum ve 14ncü gün hamile kaldım oğlum oldu şimdi 6 yaşındaÖrneğin; adet dönemi 28 gün süren bir kadında yumurtlama adetin 14. günü olur.
Bu tam benim denediğim gibi 14ncü gün tek deneme ve erkek olduOnuda şöyle söyleyebilirim kimisi o ay tek gün korunmasız geçiriyor yada yumurtlamaya 1 2 gün kala yada sonrası ilişki yaşıyor ben bunu merak ediyorum cinsiyet ne oluyor diye.
20 mayısta olmamalıydı erkek bebek içinBenim bebeğim kız ve yumurtlama gününden 3 gün önce bir ilişki yumurtlama gününde bir ilişki oldu. O ay içinde başka gün olmadı çünkü eşim yurt dışındaydı. Sat 11 Mayıs ilişki 20 ve 23 Mayıs yumurtlama 23 mayıstı nasıl oluyor çözemedim ama![]()
kaç defa olduÇok yoruldum bu yumurtlama olayından.doktor un usg ölçümüne göre verdiği tarihte ilişki oldu bakalım erkek olacak mı
gözünüz aydınSağolun kızlar sizin de.bu GUN gebelik testi yaptım 15 inde hasta olmam lazım yani cumartesi günü yumurtlama günümdü çok çok hafif ikinci çizgi var gibi
20 mayısta olmamalıydı erkek bebek için
Kiz olmasi icin neden sık iliski deniyor onu anlamadim
Aa hic duymamistim tesekkurler :)
bebegimin cinsiyeti erkekmiş arkadaslar, bilginiz olsun, belli olunca yazarım demiştim,Tamam takipteyim allah gönlüne göre versin inşallah başka bişiy yaptınmi