- 7 Şubat 2016
- 799
- 2.303
- 33
- 30
@The ilknurr aynen canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet sana sormuştum ya bende istiyorum bir oğlum olsunCanım bana mı dedîn M Melissuada
Araştırıyorum işte birde yumurtlama işaretini saat kaç gibi gördün kaç saat sonra ilişki olduEvet sana sormuştum ya bende istiyorum bir oğlum olsun
Tamam takipteyim allah gönlüne göre versin inşallah başka bişiy yaptınmiBen de catlamaya 4-5 saat kala iliski yasadim, ovulasyon testiyle bunu belirleyebildim, tek ve derin iliski oldu, suan 8. Haftamdayim, belli olunca yazarim.
Ben araştırıyorum daha siz doktor kontrolünde mi hamile kaldinizSiz hangi yöntemle takip ettiniz
Benimde iki kızım var bende üçüncüsü nu erkek istiyorum daha harekete geçmedi m emin olduktan sonra düşünüyorum.Benim iki kızım var hemen oldu çok şükür doktora gitmedim hiç.burda cinsiyetle ilgilenen bir doktor var ona gittim yumurtlama takibi için o da ultrasonda bakıp söyledi çatlayacağı günü ilişki oldu ama hamile miyim bilmiyorum daha
Ben de çok düşündüm işin içinden çıkamadım doktora güveneyim dedim bu defa da Yumurta çatlatma iğnesi sonra ilişki Daha Garanti deyip aklımı karıştırdılar O zaman ben yanlış formül uyguladım korkuyorumBenimde iki kızım var bende üçüncüsü nu erkek istiyorum daha harekete geçmedi m emin olduktan sonra düşünüyorum.
amin canım insallah, baska bisey yapmadım artık nasipte varsa olacakTamam takipteyim allah gönlüne göre versin inşallah başka bişiy yaptınmi
İğneden sonra 36 saat bekledinmi öyle yapmışlar çoğuBen de çok düşündüm işin içinden çıkamadım doktora güveneyim dedim bu defa da Yumurta çatlatma iğnesi sonra ilişki Daha Garanti deyip aklımı karıştırdılar O zaman ben yanlış formül uyguladım korkuyorum
Yok ben iğne istedim doktor gerek yok bu gece çatlar ultrasonda görüyorum dediİğneden sonra 36 saat bekledinmi öyle yapmışlar çoğu
herkesin gonlunden gecen olsun insallahHayırlısı olsun inşallah bebeğin erkektir
Sağolun kızlar sizin de.bu GUN gebelik testi yaptım 15 inde hasta olmam lazım yani cumartesi günü yumurtlama günümdü çok çok hafif ikinci çizgi var gibiherkesin gonlunden gecen olsun insallah
Çok yoruldum bu yumurtlama olayından.doktor un usg ölçümüne göre verdiği tarihte ilişki oldu bakalım erkek olacak mı