• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama Gününde Hamile Kalanlar Bebeğinizin Cinsiyeti Nedir ???

Yumurtlama döneminde hamile kalanlar,bebeğiniz kız mı , erkek mi?

• Erkek

OY: 46 60,5%
  • Kız

OY: 27 35,5%
  • İkiz Erkek

OY: 2 2,6%
  • İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • Çoğul Gebelik Kız - Erkek

OY: 1 1,3%

• Ankete Katılan
    76
Ben de catlamaya 4-5 saat kala iliski yasadim, ovulasyon testiyle bunu belirleyebildim, tek ve derin iliski oldu, suan 8. Haftamdayim, belli olunca yazarim.

Çok yoruldum bu yumurtlama olayından.doktor un usg ölçümüne göre verdiği tarihte ilişki oldu bakalım erkek olacak mı

Benim iki kızım var hemen oldu çok şükür doktora gitmedim hiç.burda cinsiyetle ilgilenen bir doktor var ona gittim yumurtlama takibi için o da ultrasonda bakıp söyledi çatlayacağı günü ilişki oldu ama hamile miyim bilmiyorum daha

Benim iki kızım var hemen oldu çok şükür doktora gitmedim hiç.burda cinsiyetle ilgilenen bir doktor var ona gittim yumurtlama takibi için o da ultrasonda bakıp söyledi çatlayacağı günü ilişki oldu ama hamile miyim bilmiyorum daha
Benimde iki kızım var bende üçüncüsü nu erkek istiyorum daha harekete geçmedi m emin olduktan sonra düşünüyorum.

Benimde iki kızım var bende üçüncüsü nu erkek istiyorum daha harekete geçmedi m emin olduktan sonra düşünüyorum.
Ben de çok düşündüm işin içinden çıkamadım doktora güveneyim dedim bu defa da Yumurta çatlatma iğnesi sonra ilişki Daha Garanti deyip aklımı karıştırdılar O zaman ben yanlış formül uyguladım korkuyorum

Ben de çok düşündüm işin içinden çıkamadım doktora güveneyim dedim bu defa da Yumurta çatlatma iğnesi sonra ilişki Daha Garanti deyip aklımı karıştırdılar O zaman ben yanlış formül uyguladım korkuyorum
İğneden sonra 36 saat bekledinmi öyle yapmışlar çoğu

Yumurtlama takibi ve cinsiyet belirleyen doktorlar varmis bildiginiz bir doktor varmi acaba ?

Back
X