Yumurtlama gününde hamile kalanları bekliyorum..

ben 6+3 de gittim doktora, doktor % 90 kız dıyorum dedi. artık neye gore kalp atışına mı yoksa kesedeki konumuna göre mi dedi bilemiyorum ama doktoruma guveniyorum cok iyi bir doktor yanıldıgını tahmin etmiyorum cünki günde belki 50 tane hamile görüyor. canımın hep et ve peynir gibi seyler cekmesi haricinde zaten belirtilerimin coğu kız gibi. bende deli gibi erkek istiyordum ama napalım takdir böyleymiş. hislerimin önüne de geçemem ya. oysaki tam yumurtlama gununde hatta yumurta catladıktan 36 saat sonra sadece tek iliski ve cinsel perhizle olmuştu eminim. Takdir Allahtan. bende tutmadı yani bu yumurtlama gunu tezi. Dilerim başka bekleyenler muradına kavuşur ben de biraz buruğum ama yapacak bişey yok.

Canım demek ki çok tecrübeli doktorun.ALLAHIM bizi de böyle doktorlarla nsip etsin.Hangi şehirde bu doktor?

Evet canım ben erkek çocuğu istiyorum 14 yaşında bir kızım var inşallah önce sağlıklı olsun sonrada erkek olsun dileğim.. Yumurtlama takibi yaptırdım yumurtanın çatladığı gün tek ilişki ile hamile kaldım şu anda 8+4 :(( bende çok araştırdım çin rus yorumcu hepsine baktım bakalım hayırlısı inşallah Allah herkesin gönlündekini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. Senin ilk bebekmi?[/QUOT

Evet ilk olacak inşallah.Geçen ay denedim olmadı galiba yanlış zamanda denedim.Adetim bitti ve 12.güne kadar sonra eşimide bıktırdım bıraktım heralde bu yüzden hamile kalamadım.Her günde insan sıkılıyor gerçekten eşimin hakkı var:))) Allah kızınıda karnındaki bebişide sana bağışlasın inşallah dediğin gibi olur.

benim bebek usg ye bakınca kesede sağa daha yakın solda daha cok bosluk var ve yuvarlak gibi, genelde erkeklerde kese uzun bir sekilde ve bebek de kesede solda oluyormus burdan okudugum kadarıyla, ayrıca kalp atım hızı 140 dedi buna göre de söylemiş olabilir. %90 kız bu dedi gayet emin şekilde. ama henüz 6+3 dü o zaman ama ben kendimi kıza hazırlıyorum. keşke yanılsa ama sanmam bebek de sağ tarafa yakın zaten.

benim bebek usg ye bakınca kesede sağa daha yakın solda daha cok bosluk var ve yuvarlak gibi, genelde erkeklerde kese uzun bir sekilde ve bebek de kesede solda oluyormus burdan okudugum kadarıyla, ayrıca kalp atım hızı 140 dedi buna göre de söylemiş olabilir. %90 kız bu dedi gayet emin şekilde. ama henüz 6+3 dü o zaman ama ben kendimi kıza hazırlıyorum. keşke yanılsa ama sanmam bebek de sağ tarafa yakın zaten.

Canım ya ben şu ultrason kağıtlarını ele aldığımda hiç anlamıyorum nasıl bakacağız kızımınkine bakıyorum solda ama göbeğime tutarsam sağda,anlayamadım nasıl tutcaz,senin ilk çocuğunda nasıldı?

ultrason kağıdını eline düz olarak alıyorsun. karından bakılmış olması lazım. düz baktığında kese uzun mu yoksa daha yuvarlak mı yuvarlaksa kız olma ihtimali yüksekmiş bir de kesenin içinde bebek var ya o sağ tarafa mı sol tarafa mı daha yakın duruyor ona bakılacak. sağ tarafa daha yakınsa yine kız ihtimali yüksek deniyor. ama üşenmedim sitedeki koyulan ilk ultrason resimlerini inceledim. aynı benimkine benzeyen var bi tane kesenin şekli bebeğin duruşu vs. tıpatıp aynı. ama o erkek doğmuş. bunun yanında uzun olup erkek olanlar da vardı. yuvarlak olup erkek olanlar da, uzun olup solda gözükenlerin coğu da erkek doğmuş. tabi bu en fazla 7-8 haftalık ultrason görüntülerinde geçerli sonradan bebek harketlenip yer değiştirebiliyor. benim de cok kafam karıştı 2*2 = 4 değil demekki bu mevzuda.

bir de kızının bakınca solda olması ilginc kac haftalıkken? demekki sende tutmamış bir de karından olması lazım. benim kızımınkileri bulamıyorum bulsam cözücem zaten olayı :)

bir de kızının bakınca solda olması ilginc kac haftalıkken? demekki sende tutmamış bir de karından olması lazım. benim kızımınkileri bulamıyorum bulsam cözücem zaten olayı :)

Canım ben baktım 7+4 imiş ama ultrason karından mı hiç hatırlamıyorum.vajinal ise değişiyor mu sonuç ?

Arkadaşlar özelden mesaj yazamıyorum 100 mesaj hakkım dolmamış.. benim doktorumun ismini ve telefon numarasını size verebilmem için öncelikli olarak kendisinden izin almam gerekiyor kendisi tamam derse bana özelden mail adresinizide yazarsanız mail olarak gönderebilirim..

kızlar merak ettiğim şu sorulara cevap verebilecek olanınız var mı*

yumurta takibi isteğinde siz mi bulumuyorsunuz? hangi gerekçe ile takip kararı alınır? kız bebek ya da erkek istiyorum mu diyorsunuz yani? yumurta takibi için ne kadar bir zaman gerekiyor, yani bir öne test vs. gerekiyor mu? hemen istedğin ay yumurta takibi yapılıyor mu? mesela diyelim ki ben 5 ay sonra bebek düşünüyorum, yumurta takibi için doktora ne zaman gitmeliyim? çok soru sprdum biliyorum ama inan hiç bilgim yok ,,

Canım ben neler yaptım?Neler yapmadım ki yüzüme gözüme bulaştırdım :39::39::39:
34.saat ve 46.saat ilişki oldu,karmakarışık ettim galiba gülüm ayrıntıları sana yazdım,canım ben ph ölçtüm 5,5 üstüne çıkmadı çok asidiğim diye karbonatlı duş yaptım.canım sen ph nasıl ölçüyorsun ?Birde akıntıdan mı yoksa idrarla mı ölçüyorsun?

egem ne yaptın hamiş misin merak etttim

kızlar merak ettiğim şu sorulara cevap verebilecek olanınız var mı*

yumurta takibi isteğinde siz mi bulumuyorsunuz? hangi gerekçe ile takip kararı alınır? kız bebek ya da erkek istiyorum mu diyorsunuz yani? yumurta takibi için ne kadar bir zaman gerekiyor, yani bir öne test vs. gerekiyor mu? hemen istedğin ay yumurta takibi yapılıyor mu? mesela diyelim ki ben 5 ay sonra bebek düşünüyorum, yumurta takibi için doktora ne zaman gitmeliyim? çok soru sprdum biliyorum ama inan hiç bilgim yok ,,

merhaba ben daha gidemedim dr ama cinsiyet seçimi için istediğini söyleyince yapmıyor diyorlar arkadaşlar ama senin uzun zamandır tanıdıgın dr varsa konusup ısteyebılırısın belkı

Kizlar bana lutfen cevap verin okuyup gecmeyin

Benim son adet tarihim 14 ocak 17 sinden itibaren nerdeyse hergun iliski oldu ama 27 sinden sonra hic olmadi ben duzenli 30 31 gunde adet olurum yani yumurtlamam hesaplarda 30 cikiyo ,okuduklarima gore kiz daha uzun duruyomus rahimde yani kiz olma ihtimali fazla mi ,

Bu arada subatin 15 inde test yaptirdik 380 cikti doktor tahmini 2 hafta dedi yani yumurtlamama denk geliyo hernekadar ozaman bisey olmadiysada

Kizlar bana lutfen cevap verin okuyup gecmeyin

Benim son adet tarihim 14 ocak 17 sinden itibaren nerdeyse hergun iliski oldu ama 27 sinden sonra hic olmadi ben duzenli 30 31 gunde adet olurum yani yumurtlamam hesaplarda 30 cikiyo ,okuduklarima gore kiz daha uzun duruyomus rahimde yani kiz olma ihtimali fazla mi ,

Bu arada subatin 15 inde test yaptirdik 380 cikti doktor tahmini 2 hafta dedi yani yumurtlamama denk geliyo hernekadar ozaman bisey olmadiysada

Yumurtlama gününde hamile kalmak erkek bebek şansını %70 artırıyor.. sen nerdeyse hergün ilişki oldu diyorsun hangi gün hamile kaldığını bilmen zor gece ilişkiye girersin o anda bir şey olmaz sabah erken saatlerde yumurta çatlar rahminde kalan spermler döller yada ilişki anında yumurta çatlamıştır o anda hamile kalmışsındır. her kadında yumurta çatlaması farklı oluyor 12. gün 13. gün bazen 10. gün bile çatlayanlar var bunu bilmek çok zor ancak yumurtlama takibi yaptırarak anlaşılabilir diye düşünüyorum..
Hamileliğin hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla gönlündekini kucağına almayı nasip etsin...

Geçmiş olsun canım ben de geçen sene ocak ayında düşük yaptım ama cinsiyeti belli değildi,bende de çin takvimi ve yorumcu göre erkekti ama onlara da güvenmemek lazım demek ki.Gerçi kızımda geçmişe dönük baktığımda çin yorumcu,rus,ay tüm takvimler kızdaymış .Tabi herşey ALLAHIN takdiri.

özel mesaj gönderemiyorum mesaj kutun dolu olduğu için

Back
X