Yumurtlama gününde hamile kalanları bekliyorum..

Canım boşalttım teşekkürler.

Eylülüngülü canım evet hamileyim 6 haftalık oldu ALLAHIN izniyle.

aaa canım hayırlı ugurlu olsun rabbım sag salım kucagına almayı nasıp etsın inş..Bu kezde yakısıklı oglunu kucagına alırsın.herhangı bırsey denedın mı dıyet fılan?bende nısan mayıs gıbı düşünüyorum inşş

aaa canım hayırlı ugurlu olsun rabbım sag salım kucagına almayı nasıp etsın inş..Bu kezde yakısıklı oglunu kucagına alırsın.herhangı bırsey denedın mı dıyet fılan?bende nısan mayıs gıbı düşünüyorum inşş

Canım çok sağol .ALLAHIN izniyle elimden geldiği kadar herşeyi denedim,ilk aylarda çatlatma iğnesinden 36.saat ve sonrası tek ilişki ile denedim olmuyordu,ben de çatlatma iğnesinden sonra 33.saat ve 46.saat iki ilişki oldu,karbonatlı duş yaptım sağıma dönüp yattım eşime yarım saat önce kahve içirdim dua ettim Başka aklıma gelen yok şimdilik:),ALLAHIN izniyle artık bundan sonrası ALLAHIN takdiri ..:emir_bebek:

Yumurtlama gününde hamile kalmak erkek bebek şansını %70 artırıyor.. sen nerdeyse hergün ilişki oldu diyorsun hangi gün hamile kaldığını bilmen zor gece ilişkiye girersin o anda bir şey olmaz sabah erken saatlerde yumurta çatlar rahminde kalan spermler döller yada ilişki anında yumurta çatlamıştır o anda hamile kalmışsındır. her kadında yumurta çatlaması farklı oluyor 12. gün 13. gün bazen 10. gün bile çatlayanlar var bunu bilmek çok zor ancak yumurtlama takibi yaptırarak anlaşılabilir diye düşünüyorum..
Hamileliğin hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla gönlündekini kucağına almayı nasip etsin...

Sagol canim cevap verdigin icin
Ama canim benim ayin 30 unda boyle sumuksu dedikleri sari akinti geldi ve bikac gun surdu sonrasi beyaz akintiya donustu ,burda sari akinti yumurtlama doneminin habercisi yaziyo cogu yerde ama bide tam adet bitiminden hemen sonra iliskiye girilincede erkek olma olasiligi fazla diyolar :26:

ben çabuk hamile kalabilmek için 3-4 ay adet tarihlerimi not ettim sonra baktım 28 günde 1 oluyorum ve tam yumurtalama günlerimi bulup ilişki oldu ve hamile kaldım 2,5 yasında bi oğlum var...şimdi bi kızım olmasını çoookkkk ama çook istiyorum bilsem kız olucak bu aylarda hamile kalmayı düşünürüm ama bilemiyo insan bide erkek olursa uğrasamam zaten sinirli bi yapım o yüzden mecburen oğlum okula baslayınca yapıcam erkekte olsa biraz daha rahat büyütürüm ama insallah bi kızım olur sağlıklı hayırlı sıhatli çok istiyorum birde kuzenime dedim sağ taraf erkek sol kız oda çok kız istiyodu yap dene dedim o da hep soluna yattı tabi duada çok etmiştir çok istiyodu çünkü şimdi bi kızı olucak oğlu 6 yasında ama herseyden önce allah ne verirse sağlıkılı hayırlı eli yüzü düzgün evlatlar versin ama insan değişik olsun istiyo işte:31:

ben çabuk hamile kalabilmek için 3-4 ay adet tarihlerimi not ettim sonra baktım 28 günde 1 oluyorum ve tam yumurtalama günlerimi bulup ilişki oldu ve hamile kaldım 2,5 yasında bi oğlum var...şimdi bi kızım olmasını çoookkkk ama çook istiyorum bilsem kız olucak bu aylarda hamile kalmayı düşünürüm ama bilemiyo insan bide erkek olursa uğrasamam zaten sinirli bi yapım o yüzden mecburen oğlum okula baslayınca yapıcam erkekte olsa biraz daha rahat büyütürüm ama insallah bi kızım olur sağlıklı hayırlı sıhatli çok istiyorum birde kuzenime dedim sağ taraf erkek sol kız oda çok kız istiyodu yap dene dedim o da hep soluna yattı tabi duada çok etmiştir çok istiyodu çünkü şimdi bi kızı olucak oğlu 6 yasında ama herseyden önce allah ne verirse sağlıkılı hayırlı eli yüzü düzgün evlatlar versin ama insan değişik olsun istiyo işte:31:

bu topic devam ediyor mu?
bir sorum vaaaaarrrr

Son düzenleme:
ben ovulasyon testi kullandım.. sanırım yumurtlama günümde hamile kaldım.. ve bir oğlum olacak.. :)

ya lütfen bu test nasıl yapılıyor.anlatırmısınız?yumurtlamanın tam günündemi ilşki olmalı?teste göre nasıl anlıyoruz lütfen anlatırmısınız.bir oğlum olmasını istiyorum allah biliyor ya kısmet tabi ama gönlümden geçen bu yani

ya lütfen bu test nasıl yapılıyor.anlatırmısınız?yumurtlamanın tam günündemi ilşki olmalı?teste göre nasıl anlıyoruz lütfen anlatırmısınız.bir oğlum olmasını istiyorum allah biliyor ya kısmet tabi ama gönlümden geçen bu yani

Adetiniz düzenli ise otomatik hesaplayıcıkar var son adet tarihlerini giriyorsunuz yumurtlama gününüzün tarihini veriyor.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Adetiniz düzenli ise otomatik hesaplayıcıkar var son adet tarihlerini giriyorsunuz yumurtlama gününüzün tarihini veriyor.

arada düzensizlikler oluyor ...hesaplayıcı ile yaptığımda yumurtlama gününde olmalı yani değilmi sonrasında yada öncesinde dğeil

arada düzensizlikler oluyor ...hesaplayıcı ile yaptığımda yumurtlama gününde olmalı yani değilmi sonrasında

HAMİLELİKTE HAFTA
YUMURTLAMA BELİRTİLERİ
OVULASYON GÜNÜ (DÖNEMİ) OLDUĞUNU NASIL ANLAŞILIR?

Kadınlarda yumurtlama (ovulasyon) belirtileri nelerdir? Yumurtlama günün yaklaştığını nasıl anlarım? Yumurtlamanın gerçekleştiğini nasıl anlarız? Yumurtlamanın olduğu veya olmadığı nasıl anlaşılır? Yumurtlama nasıl belli olur? gibi sorular özellikle gebelik (hamilelik) planlayan çiftler tarafından en çok sorulan, en çok merak edilen sorualrdır.

Yumurtlama yani ovulasyon tarihi hesaplama, ne zaman, hangi günler yumurtlama olur gibi konularda ayrıntılı bilgiye buraya tıklayarak ulaşabilrisiniz. Bu yazıda yumurtlamanın belirtileri, işaretleri, yumurtlama döneminde hissedilen şikayet ve belirtiler anlatılacaktır.

Yumurtlama (ovulasyon) öncesi ve sonrası belirtiler:
- Vajinal (servikal) akıntıda artış olması, akıntının sıvılaşması. Kadınlar bunu "ıslaklığım arttı" şeklinde ifade ederler genellikle. Bu belirti ovulasyon olmadan bir kaç gün önce başlar.
- Vücut ısısında artış. Hastalar bu hafif artışı genellikle hissetmezler ama derece ile ölçümde rahatlıkla farkedilir. Genellikle yarım derece civarında bir artış olur.
- Kasık ağrısı: Tek taraflı (sadece sağda veya solda) kasık ağrısı genellikle yumurtlamanın olduğu gün hissedilir. Ağrı bazen iki taraflı da olabilir. Ağrının sebebi yumurtlama sırasında folikül içerisinde bulunan sıvının pelvise (rahim etrafına) sızmasıdır. Bu sıvı bir kaç günde kaybolur kendiliğinden. Ağrı genellikle bir günde biter. Bazen büyüyen yumurtaya bağlı ağrı yumurtlama olmadan 4-5 gün önce başlar, yumurtlamanın olduğu gün artar ve sonra birden kaybolur. (Mittelschmerz, orta ağrısı)
- Göğüslerde (memelerde) hassasiyet, dolgunluk, gerginlik
- Karında şişkinlik hissi
- Karında sancı ve kramplar
- Cinsel istekte artma: Genellikle ovulasyon olmadan birkaç gün önce başlar.
- Bazı kadınlarda koku, tat ve ışık gibi uyaranlara karşı aşırı hassasiyet, rahatsız

Kendini bence bikaç ay kontrol et.zamanla anlamaya başlarsın zaten.birde yumurtlama testlerinden al.oda yardımcı olucaktır.dr gittinmi bilmiyorum ama arkadaşlardan öğrendiğime göre folik asitde kullanmaya başlamalıyız galiba.işimiz zor anlcağın.inşallah çok yaramaz bi oğlun olur hayırlısıyla.......

Kizlar bana lutfen cevap verin okuyup gecmeyin

Benim son adet tarihim 14 ocak 17 sinden itibaren nerdeyse hergun iliski oldu ama 27 sinden sonra hic olmadi ben duzenli 30 31 gunde adet olurum yani yumurtlamam hesaplarda 30 cikiyo ,okuduklarima gore kiz daha uzun duruyomus rahimde yani kiz olma ihtimali fazla mi ,

Bu arada subatin 15 inde test yaptirdik 380 cikti doktor tahmini 2 hafta dedi yani yumurtlamama denk geliyo hernekadar ozaman bisey olmadiysada

ben bişi daha sorabilirmiyim :( yumurtlama gününden sonra yani testteki çizgi silikleşince olucak erkek olması içni dimi netleştirmek istiyorum :)

herkes yumurtlama gününde hamile kaliyo...-tatlicadiarzu-
yumurtlama olmadan hamile kalinamaz ki
bebegin cinsiyetini belirlemede tek faktör erkektir.erkekten gelen sprem X kromozomu tasiyorsa bebek kiz Y kromozomu tasiyorsa bbeek erkek olur..cünkü anne her zaman X kromozomuna sahiptir
X+X=kiz
X+Y=erkek

:D insanlar bilimsel gerçeklere inanmayı tercih etmiyorlar ne yazık ki :D

arkadaşlar regl başladı :)bittiği günden itibaren 14 gün sayıcam yumurtlama günün bulucam değilmi.otomatik hesaplıyıcı ile 28 nisan yumurtlama günü :)şimdi erkek bebek için aynı gün mü olucak beraberlik .yoksa 29 bir gün sonrasınımı bekleyemeliyim.bazı yerlerde aynı gün bazı yerlerde bir gün sonrası deniliyor .konu hakkında biraz bilgi verebilirsiniz.şimdiden çok teşekkür ederim...

arkadaşlar regl başladı :)bittiği günden itibaren 14 gün sayıcam yumurtlama günün bulucam değilmi.otomatik hesaplıyıcı ile 28 nisan yumurtlama günü :)şimdi erkek bebek için aynı gün mü olucak beraberlik .yoksa 29 bir gün sonrasınımı bekleyemeliyim.bazı yerlerde aynı gün bazı yerlerde bir gün sonrası deniliyor .konu hakkında biraz bilgi verebilirsiniz.şimdiden çok teşekkür ederim...

Kızlar yumurtlama testi yaptım çift çizgi çıktı bu ne demek?yumurta varken test yapsam. ÇiZgi nasıl çıkar

yumurtlama olduğu gün, yumurtlama testi yapsam , sonuç ne çıkar çizgi nasıl olur ?

Bak tatlım ben buay ovulasyon testi kullandım ve yumurtlama gunumu buldum bende erkek bebek istiorum testi adeiin 8. Gunu basladım tek çizgi çikti 9 ikinciçizgi yok denecek kadardı 10. Gun hafif belliydi ve 11. Gun ikinci çizgi yani pozitifi gosteren çizgi çok koyuydu oteki çizgiden daha koyuydu yani yumurtann çatlamasısına çok az kalmişti ve ogun ilişki oldu 12. Gun yaptım çizgi siliklesmişti ama çizginin pozitiften sonra silikleşmesi yumurtanin çatladgi anlmina gelior ama yumurta çok az sure yasadgı için ben 11. Gun ilişkide bulundum ilk oglumdada bu şekilde oldu yani 12. Gun kaçiriodum hep yumurta canliligini kaybettgi için ikisindede bi gun onceden oldu. Bu şekilde dene çizgi siliklesince gununu kaçirisin hamile kalamassın yalniz teste ikinci çizginin koyulugu onemli ilk çizgiden silik olmicakkk ya aynı koyulukta yada daha koyu olck bnmki daha koyuydu

Yok canım ben erkek bebek için değil, maalesef bebeğim olmuyor , aşılama yaptım tutmadı, inş bebeğim olsun diye sordum. Sen ilki erkek , ikinciyidemi erkek istedin? Tebrik ederim

Back
X