Canim aslina bakarsan hic umudum yoktu cunku yumurtam catladigi gun iliski oldu sadece ondan onceki ve sonraki gunler iliski hic olmadi yumurta catlamadan iliskiyi daha cok oneriyorlar ki sperm yumurtayi hazir beklesin diye ama yumurta catlamadan iliski olmadi bende yumurtam catladi kasik agrim oldu anladim zatrn catladigini o gunde 1 kez iliski oldu tutmaz bu dedim sonraki gunlerde de olmadi kesinlikle tutmaz dedim hatta esime ped paketi aldirmistim bittigi icin bazayi frlan kaldirdim indir cok cok agit bazanin ustu birde adetim gelmedi ara ara batma oluyor ama adet yok test yaptim cok cok silik cizgi varsada kesin duser bazayi kaldirdigim icin dedim kendi kendime ama cok sukur yok simdilik biseycnm belritin neydi inşaLLAh benddde tutar birde klomen bendesuan akinti yapti
neguzel darısı başımaCanim aslina bakarsan hic umudum yoktu cunku yumurtam catladigi gun iliski oldu sadece ondan onceki ve sonraki gunler iliski hic olmadi yumurta catlamadan iliskiyi daha cok oneriyorlar ki sperm yumurtayi hazir beklesin diye ama yumurta catlamadan iliski olmadi bende yumurtam catladi kasik agrim oldu anladim zatrn catladigini o gunde 1 kez iliski oldu tutmaz bu dedim sonraki gunlerde de olmadi kesinlikle tutmaz dedim hatta esime ped paketi aldirmistim bittigi icin bazayi frlan kaldirdim indir cok cok agit bazanin ustu birde adetim gelmedi ara ara batma oluyor ama adet yok test yaptim cok cok silik cizgi varsada kesin duser bazayi kaldirdigim icin dedim kendi kendime ama cok sukur yok simdilik bisey
Amin canim rabbim sana da hayirlisindan nasip etsin insaAllahhhneguzel darısı başıma
amin inşllah klomen cokgaz yapti ve karnimi sisirdiAmin canim rabbim sana da hayirlisindan nasip etsin insaAllahhh
Bende hicbir yan etki olmadi bu yuzden etkili olmadigini dusundumamin inşllah klomen cokgaz yapti ve karnimi sisirdi
bünyeden bünyeye degisyirBende hicbir yan etki olmadi bu yuzden etkili olmadigini dusundum
Galiba oyle oluyor canimbünyeden bünyeye degisyir
beni mahvetti acayop sisirdiGaliba oyle oluyor canim
InsaAllah olurda birdaha kullanmak zorunda kalmazsin canimbeni mahvetti acayop sisirdi
aynen cnm yarın kontrole gidecem yumurtaboyutu hakkinda bilgi verir artıkInsaAllah olurda birdaha kullanmak zorunda kalmazsin canim
Hayirli haberlerle gelirsin insaAllah canim kac yasindasin bu aradaaynen cnm yarın kontrole gidecem yumurtaboyutu hakkinda bilgi verir artık
32yimHayirli haberlerle gelirsin insaAllah canim kac yasindasin bu arada
Ilk gebelik icin mi ugrasiyosun
evt cnmIlk gebelik icin mi ugrasiyosun
Hayirlisi olsun insaAllah canimevt cnm
yarın guzelhabr alırım inşallahHayirlisi olsun insaAllah canim
InsaAllah canim yaz olir mu buraya bende merak ediyorumyarın guzelhabr alırım inşallah
tmmcnm yazarim 1saatsonra gideeimInsaAllah canim yaz olir mu buraya bende merak ediyorum
Bekliyorum canimtmmcnm yazarim 1saatsonra gideeim
cnm sagda cokguzel gelismis yumurtan var dedi ben birkactane bekleidm ama birtane dedi gayet guzeldedi birtane yeterli dedi cok olunca digerlerini baskiliyor dedi gayet kaliteli olmai gereken boyutta dedi ben sol saniyordum sagdanmis sagdan olmasi heryonden iyidedi.igneveedi onu vuurncm 11de yarın aksam ve gunasiri iliski dedi.acaba buaksam birlikte olsam sıkıntı olurmuBekliyorum canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?