Yumurtlama ile ilgili

cnm belritin neydi inşaLLAh benddde tutar birde klomen bendesuan akinti yapti
Canim aslina bakarsan hic umudum yoktu cunku yumurtam catladigi gun iliski oldu sadece ondan onceki ve sonraki gunler iliski hic olmadi yumurta catlamadan iliskiyi daha cok oneriyorlar ki sperm yumurtayi hazir beklesin diye ama yumurta catlamadan iliski olmadi bende yumurtam catladi kasik agrim oldu anladim zatrn catladigini o gunde 1 kez iliski oldu tutmaz bu dedim sonraki gunlerde de olmadi kesinlikle tutmaz dedim hatta esime ped paketi aldirmistim bittigi icin bazayi frlan kaldirdim indir cok cok agit bazanin ustu birde adetim gelmedi ara ara batma oluyor ama adet yok test yaptim cok cok silik cizgi varsada kesin duser bazayi kaldirdigim icin dedim kendi kendime ama cok sukur yok simdilik bisey

neguzel darısı başıma

Bekliyorum canim
cnm sagda cokguzel gelismis yumurtan var dedi ben birkactane bekleidm ama birtane dedi gayet guzeldedi birtane yeterli dedi cok olunca digerlerini baskiliyor dedi gayet kaliteli olmai gereken boyutta dedi ben sol saniyordum sagdanmis sagdan olmasi heryonden iyidedi.igneveedi onu vuurncm 11de yarın aksam ve gunasiri iliski dedi.acaba buaksam birlikte olsam sıkıntı olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…