Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama kanaması olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtlama kanamasından kastın adet sanırım. Evet hamileliği boyunca 9 ay adet gören bile oluyor canım

Yumurtlama kanamasından kastın adet sanırım. Evet hamileliği boyunca 9 ay adet gören bile oluyor canım

Adet dışı kanama canım. Tam ovulasyon döneminde adet kanaması gibi olmayan kahverengi- kırmızı sulu akıntı oluyor. Doktorlar buna yumurtlama kanaması diyorlar. İki adet arasında ara kanama da diyebiliriz

Benim bildigim yumurtlamada kanana olmasi yumurtlanin kalitelisi olmasidir diye biliyorum

Canım olabilir geçişi sirasında kanama yapabilir hamile kalmana engel degildir

Adet dışı kanama canım. Tam ovulasyon döneminde adet kanaması gibi olmayan kahverengi- kırmızı sulu akıntı oluyor. Doktorlar buna yumurtlama kanaması diyorlar. İki adet arasında ara kanama da diyebiliriz
Bende kırmızı degil de kahverengimsi akinti oluyor evet canım ama hamile degilim malesef

Benim bildigim yumurtlamada kanana olmasi yumurtlanin kalitelisi olmasidir diye biliyorum
Ben de yumurtladığın günleri kolay takip edebilip günleri değerlendirebiliyoruz diye okudum hep ama yine de içimde bi tedirginlik oldu acaba hamileliğe engel midir diye canım ya

Ben de yumurtladığın günleri kolay takip edebilip günleri değerlendirebiliyoruz diye okudum hep ama yine de içimde bi tedirginlik oldu acaba hamileliğe engel midir diye canım ya
Yok canim hic sanmiyorum ben cok okudum kaliteli oluyomus oyle olunca hatta yumirtlama cok bakarim acaba kan varmi diye

İnşallah hamiş oluruz en yakın zamanda rabbim isteyen herkese nasip etsin
O zaman çoğu kadında bu akıntı vardır diyebilir miyiz endişe etmemeli miyim bilemedim
Genelde oluyor canım ben kasık ağrısı ve kahverengi akıntı icin jinekoloğa gittim kistten şüphelendim vajinal ultrasonla fln baktı doktorum bi sknti yok dedi ayaklarını üşütme dedi fln. Ama aklını cok bulandiriyorsa git sende kontrole icin rahat etsin canım ☺

Bu ay da hamilelik yoksa regl döneminden sonra ilk işim gitmek olucak. Bat 4 gün sonra bekliyorum

Hadi bakalım hayirlisi olsun canım umarım gönlüne göre olur. Benim de normalde bat 20 si olması lazımdı ben 15 inde oldum benim hayaller yerlerde
Umudunu yitirme Allah en doğru zamanda nasip eder inşallah. Bide her ay ne zaman olucak diye beklemek strese sokuyo belkide o yüzden zorlanıyoruz. Akışına bıraksak daha güzel olacak

Yap bence canim 1 hafta surdugunu sanmiyorum yumurtlamanin testler nette satiliyo adetin biter bitmez baska yapmaya kesin gorursun kac gun surdugunu
Teşekkür ederim canım önümüzdeki ay doktor kontrolüne gideyim diyorum onuda yaparım inşallah teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…