Rica ederimTeşekkür ederim canım önümüzdeki ay doktor kontrolüne gideyim diyorum onuda yaparım inşallah teşekkür ederim
Evet haklısın kesinlikle zaten stres yapmak da etkiliyor akışına bırakıp olursa olur olmazsa olmaz amaaaaan demek lazım biraz da ama iste zor ben bu ay icin cok umutlanmıştım neredeyse her belirtisini de yaşadım gibiydi ama adet oldum erkenden. Ama umudum önümüzdeki ay icin şuanUmudunu yitirme Allah en doğru zamanda nasip eder inşallah. Bide her ay ne zaman olucak diye beklemek strese sokuyo belkide o yüzden zorlanıyoruz. Akışına bıraksak daha güzel olacak❤
Bizim de 5 ay olucak evleneli aslında duyanda yıllardır çocuğum olmuyo sanır diyorum kızıyorum bazen kendimeEvet haklısın kesinlikle zaten stres yapmak da etkiliyor akışına bırakıp olursa olur olmazsa olmaz amaaaaan demek lazım biraz da ama iste zor ben bu ay icin cok umutlanmıştım neredeyse her belirtisini de yaşadım gibiydi ama adet oldum erkenden. Ama umudum önümüzdeki ay icin şuanadet bitti denemelere devam
Şuan okurken kendimi gördüm biliyor musunBizim de 5 ay olucak evleneli aslında duyanda yıllardır çocuğum olmuyo sanır diyorum kızıyorum bazen kendimesonuçta vücudum yeni alışıyo bu düzene falan diyerek teskin etmeye çalışıyorum kendimi ama herkeste yinede bebek düşünüyo musun soruları oluyo bir de sağda solda hamilelik müjdelerini duyunca benim neden olmuyo yaaa diyerek kendimi yiyiyorum
Gerçekten miiiŞuan okurken kendimi gördüm biliyor musunbende 5 bucuk aylık evliyim beni anlayabilecek birini buldum diye mutlu oldum açıkçası resmen benim aynam gibisin dedigin gibi daha anca alışıyor vücut zaten bazı değişimlere biz bi de şimdi bebek istiyoruz afalladı sanırım
Birşey dicemGerçekten miiiay valla bende çok mutlu oldum şuan. İlk zamanlarda bir sene bekleriz gezeriz tozarız diyodum, normalde okul öncesi öğretmeniyim çocukları çook severim, evlenince ara verdim işe. Şimdi evde oturuyo olmak beni iyice çıldırttı taktım bu konuya eşim çok istiyo biyandan bende amaan dedim ne bi senesi elalemin çocuğuna baktığım yeter kendi çocuğuma bakıcam artık dedim başladık ama 4 aydır tık yokk
Canım o ilişki sırasında zorlamadan kaynaklı da kan lekesi de olabilirBende de kahverengi lekeler oluyor fakat bu ay yumurtlamada kan lekesi de oldu merakla bekliyorum
Şok oldum gerçektenBirşey dicemsen ben misin ben kendimle fln mı konuşuyorum acaba ben şoklardayım bende diyordum evlenmeden once 1 sene çocuk yok once gezelim tozalım birbirimize zaman ayıralım çocuk olunca yapamayız istediklerimizi fln diye eşim cok istiyordu evlendikten sonra bende birden istemeye başladım dedigin gibi etrafta çocuk müjdeleri duyunca insan hevesleniyor 2 aydır deniyoruz biz de bende okul öncesi öğretmeniyim bu arada
İnşallahh hamilesindirBende de kahverengi lekeler oluyor fakat bu ay yumurtlamada kan lekesi de oldu merakla bekliyorum
Bir de aynı anda hamile kalıyormuşuzŞok oldum gerçektenbu kadar her şeyimiz aynı bari yakın zamanlarda hamile kalsak ne güzel olur enn yakın zamanda inşallahh
İnşallahh hamilesindirCanım o ilişki sırasında zorlamadan kaynaklı da kan lekesi de olabilir
Bilmiyorum ki dediginiz de olabilir ilk defa böyle bir şey olduCanım o ilişki sırasında zorlamadan kaynaklı da kan lekesi de olabilir
Kan kırmızısı mıydı yoksa pembemsi bisey mıydı gördüğün belki yerleşme kanaması da olabilir hemen canını sıkma ☺Bilmiyorum ki dediginiz de olabilir ilk defa böyle bir şey oldu
Yaa bu yolda insan kendine yakın birini arıyo gerçekten ben de çok isterim seninle sohbet etmeyi kuzummm birbirimize destek oluruz ne güzel de olur vallaBir de aynı anda hamile kalıyormuşuzayy valla ben senin peşini bırakmam daha valla bu ise beraber başlamışız madem takip edicez paylasicaz herşeyimizi tabi özelden
11 gün var bakalım ne olacakİnşallahh hamilesindirbat’a ne kadar var ?
Dimi yaa kader dostu olduk valla ne güzelYaa bu yolda insan kendine yakın birini arıyo gerçekten ben de çok isterim seninle sohbet etmeyi kuzummm birbirimize destek oluruz ne güzel de olur valla
Ben üye olalı da iki-üç gün oldu demekki seninle tanışmak varmış nasipteeDimi yaa kader dostu olduk valla ne güzelben buraya yeni uye olmuştum 1 hafta fln oldu herhalde ilk defa benim ikizim gibi olan biriyle karşılaştım mutlu oldum buna da ❤ e hadi hayırlı olsun dostluğumuz
Akıntı ile birlikte oldu çok hafif ti zaten ama kırmızı ve hemen değerlendirme başladım inşallah bu sefer tuttururuzKan kırmızısı mıydı yoksa pembemsi bisey mıydı gördüğün belki yerleşme kanaması da olabilir hemen canını sıkma ☺
Haber et bize de aamaaa11 gün var bakalım ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?