Ben de bi yerde daha okudum adet olurken yumurtlama yaşayanlarıSelam herkese 1 Haziran'da adetim bitti 14 Haziran'da kanamam başladı doktora gittiğimde yumurtlama kanaması olduğunu söyledi ilişkiye girmeniz gerekiyor bebek istiyorsaniz dedi kanama olurken ilişkiye girin dedi yani doktor damla damla değil adet olur gibi kanamam oldu 4 gün sürdü tuvalete gittikçe geldi yürüdüğümde geldi hep sonra bitti bu şekilde yoğun yumurtlama kanaması yaşayıp hamile kalan var mı ?
Okudugunuzu ters anlamissinizBen de bi yerde daha okudum adet olurken yumurtlama yaşayanları
Hayır doğdu anladımOkudugunuzu ters anlamissiniz
Hayir konu sahibi yumurtlama kanamasi yasamis ve onu sormus. Bilginiz olmayan her konuda fikriniz var farkindayim ama biraz bir seyler okuyup ogrenip insanlara yazin, komik duruma dusuyorsunuzHayır doğdu anladım. Hatta konu sahibinin konusunuda 2 defa okudum. Kanamayla birlikte yumurtlama yaşayanlar var ve bu şekilde hatta hamile kalanlar. İstisna ama emin olun var.
Neden moral bozucu yazıyorsunuz bilgim olmayan hangi konuda yorum yapmışım ki. Gerçekten duyduğum benimde duyduğumda şaşırdığım bi konuydu bu hatta mantık olarak bile çok saçma geliyor ama sizde biraz araştırırsanız eğer yumurta kanaması sırasında hamile kalanların olabildiğini görüceksiniz . Ama emin olun olan var. Konu sahibinin yumurtlama kanaması dediği olayı insanlar tekrar adet oluyorum diye anlıyo yumurtlama kanaması olarak değil. Çogu insan onun farkında bile değildirHayir konu sahibi yumurtlama kanamasi yasamis ve onu sormus. Bilginiz olmayan her konuda fikriniz var farkindayim ama biraz bir seyler okuyup ogrenip insanlara yazin, komik duruma dusuyorsunuz
Okudugunuzu ters anlamissiniz
Cevabınız için teşekkür ederim ama benim iki adet ortası kanama oldu bende adet mi oldum ben yine diye gittim adet değil yumurtlama kanaması bu dedi doktor ilişkiye girin dedi girdik inşallah kalmisimdir adete son üç günNeden moral bozucu yazıyorsunuz bilgim olmayan hangi konuda yorum yapmışım ki. Gerçekten duyduğum benimde duyduğumda şaşırdığım bi konuydu bu hatta mantık olarak bile çok saçma geliyor ama sizde biraz araştırırsanız eğer yumurta kanaması sırasında hamile kalanların olabildiğini görüceksiniz . Ama emin olun olan var. Konu sahibinin yumurtlama kanaması dediği olayı insanlar tekrar adet oluyorum diye anlıyo yumurtlama kanaması olarak değil. Çogu insan onun farkında bile değildir
Benimde kardesimde buvolay yaşandı. Adeti bitti 10 15 gun sonra damla damla oldu falan dr muayenelerinde hersey normal cikmis cok sukur. Herhalde onunkide boyle bisey olduAdet değilmiş bu iki adet ortası yumurtlama kanaması bende ilk defa yaşadım
Ben adet olmadigini biliyorum zatenAdet değilmiş bu iki adet ortası yumurtlama kanaması bende ilk defa yaşadım
Aynen onu anladım ona cevap vereceğim yerde sana vermişim ya benim yumurtlama kanamam damla damla değil di yoğundu bu yüzden ben bu konuyu açtım normalde az olurmuş benim ki çok oldu ama cevap alamadım kimsedenBen adet olmadigini biliyorum zaten
Benim de bir donem oyleydi, olabiliyor aradaAynen onu anladım ona cevap vereceğim yerde sana vermişim ya benim yumurtlama kanamam damla damla değil di yoğundu bu yüzden ben bu konuyu açtım normalde az olurmuş benim ki çok oldu ama cevap alamadım kimseden
Ben hamile kalmak istiyorum her olan şeyde umutlaniyorum böyleBenim de bir donem oyleydi, olabiliyor arada
Anladım bende adet olmadığınızı. Adet dışı kanama yaşadığınızı ısrarla anlamadığımı düşünenler neden bu düşünceye girdi bilemedim doğrusu. Neyse önemli dsğil inşallah hamile kalırsınız Allah gönlünüze göre versinCevabınız için teşekkür ederim ama benim iki adet ortası kanama oldu bende adet mi oldum ben yine diye gittim adet değil yumurtlama kanaması bu dedi doktor ilişkiye girin dedi girdik inşallah kalmisimdir adete son üç gün
Çok teşekkür ederim inşallah kalırımAnladım bende adet olmadığınızı. Adet dışı kanama yaşadığınızı ısrarla anlamadığımı düşünenler neden bu düşünceye girdi bilemedim doğrusu. Neyse önemli dsğil inşallah hamile kalırsınız Allah gönlünüze göre versin
İnşallah gönlünüze göte olur herşeyÇok teşekkür ederim inşallah kalırım
İnşallah gönlünüze göre olur herşeyİnşallah gönlünüze göre olur herşey
Şimdi duadan kalktım ağlaya ağlaya rabbim beni duyuyor şüphem yok ama şu an bu bebeğe çok ihtiyacım varİnşallah gönlünüze göre olur herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?