- 23 Haziran 2021
- 267
- 109
- 18
- 34
- Konu Sahibi makbulecin
-
yumurta catlıyor 1 gun yasıyor varsa sperm dolleyebılen guclu kuvvetlı bısey :) dollenme oluyor hamıle kalıyorsun. sen yınne de bu gunu de degerlendır. cunku benım kasık agrım tam catlarken degıl catlamadan once toplamda 3 gun falan oluyorArkadaşlar yeniden merhaba bir sorum olacak benim takvime göre yumurtlamama 2 gün var. Ama dün gece öyle bir ağrı yaşadımki kaşık ağrısı sağlı sollu. Sanırım dün yumurtlama oldu. Sabahıda ilişki olmuştu. Sizce bugünü de değerlendirmem gerekir mi ? Eğer dün yumurtladıysam çatlama denilen şey tam olarak ne oluyor. Bu ay gebelik olması için pek uğraşmadım hesap kitap yapmadım hsg çekildim. Ve akışına bıraktım derken dün bunu yaşadım bi sorayım dedimteşekkür ederim yazacak olan arkadaşlara şimdiden. Sizler sayesinde kendimi yalnız hissetmiyorum
Çatladığı gün yumurta tüplere atılıyor ve orada 24-48 saat arası spermi bekliyor. Bugünü ve yarını değerlendirinArkadaşlar yeniden merhaba bir sorum olacak benim takvime göre yumurtlamama 2 gün var. Ama dün gece öyle bir ağrı yaşadımki kaşık ağrısı sağlı sollu. Sanırım dün yumurtlama oldu. Sabahıda ilişki olmuştu. Sizce bugünü de değerlendirmem gerekir mi ? Eğer dün yumurtladıysam çatlama denilen şey tam olarak ne oluyor. Bu ay gebelik olması için pek uğraşmadım hesap kitap yapmadım hsg çekildim. Ve akışına bıraktım derken dün bunu yaşadım bi sorayım dedimteşekkür ederim yazacak olan arkadaşlara şimdiden. Sizler sayesinde kendimi yalnız hissetmiyorum
Cevap için teşekkür ediyorumÇatladığı gün yumurta tüplere atılıyor ve orada 24-48 saat arası spermi bekliyor. Bugünü ve yarını değerlendirin
Merhaba kızlar benimde bir sorum olucaktı bugünden itibaren döngümün 23.günündeyim reglime 1 hafta var doktora gittim ultrasonla baktı yumurtan çatlamış dedi bende eve gelirken ovülasyon testi aldım ve az önce yaptım sorum şu son 8 gündür ilişki yaşamıyoruz bugün ilişki olsa hamilelik şansım var mıdır acaba?Cevap için teşekkür ediyorumbugün ve yarın tamamdır
Canım adetten sonra 14.15.16.17 bu günler doğurganlık yüksek ama tabi sen yine dediğin tarihlerde dene belli olmaz AllahMerhaba kızlar benimde bir sorum olucaktı bugünden itibaren döngümün 23.günündeyim reglime 1 hafta var doktora gittim ultrasonla baktı yumurtan çatlamış dedi bende eve gelirken ovülasyon testi aldım ve az önce yaptım sorum şu son 8 gündür ilişki yaşamıyoruz bugün ilişki olsa hamilelik şansım var mıdır acaba?
Ayyy hadi inşallah aylar sonra çift çizgiyi görmek nasip olsun isteyen herkeseCanım adetten sonra 14.15.16.17 bu günler doğurganlık yüksek ama tabi sen yine dediğin tarihlerde dene belli olmaz Allah
Canım kaç aydır deniyorsun ? Ben 6 aydır deniyorum tüm önemli günlerde bir türlü tutmadıAyyy hadi inşallah aylar sonra çift çizgiyi görmek nasip olsun isteyen herkesedoktor değerlendir diyince bende bi an ümitlendim açıkcası
Bende 11 aydır falan deniyorum kuzum aynen bende öyleyim ya bu ay tutmicağını anladım sadece 4 gün ilişki oldu yumurtlamada yoktu ilişki nasip bakalımCanım kaç aydır deniyorsun ? Ben 6 aydır deniyorum tüm önemli günlerde bir türlü tutmadıartık boşvermeyi öğrendim ama insan bi merak ediyor tabi. Ama sakın kendini hamile kalıcam diye şartlama olmayınca üzülürsün kendimden biliyorum ve insan üzülüp stres yapınca olacağı varsada olmuyormuş. Ben bu ay hsg çektirdim temiz çıktı. Tam ağrı olur ya yumurtlama günü o günü ve sonrası günleri değerlendirdim. Ama hiç hamilelik triplerinde değilim. Hatta bu ay da tutmayacak diye hazırladım kendimi. Çünkü beklenti çok üzüyor beni rabbim bize nasip etsin o çift çizgiyi mutluluktan havalara uçalım buraya yazalım birbirimize inşallah Allah kimseyi kimseden ayırmasın
Ben mesela yumurtladığımı kendim anladım bu ay aşırı ağrı oldu bi anda gece. Sağlı sollu. Kasık ağrısı. Ama öncesinde akıntı olurya o ben de bu ay olmadıBende 11 aydır falan deniyorum kuzum aynen bende öyleyim ya bu ay tutmicağını anladım sadece 4 gün ilişki oldu yumurtlamada yoktu ilişki nasip bakalım
Adet olan her kadın hamile kalabilir. Hep bu cümleyi getiriyorum aklıma :) doktor söylemişti…Bende 11 aydır falan deniyorum kuzum aynen bende öyleyim ya bu ay tutmicağını anladım sadece 4 gün ilişki oldu yumurtlamada yoktu ilişki nasip bakalım
Evet bende geçen gün bir videoda duydum bu sözü Rabbim bizede nasip etsin inşallah benim hafif bulantım ve kasığımdan bacağıma vuran batmalar ağrılar var hafifce neden olduğunu anlamadım yazarken bile battığını farkediyorumAdet olan her kadın hamile kalabilir. Hep bu cümleyi getiriyorum aklıma :) doktor söylemişti…
Adetine kaç gün var canımEvet bende geçen gün bir videoda duydum bu sözü Rabbim bizede nasip etsin inşallah benim hafif bulantım ve kasığımdan bacağıma vuran batmalar ağrılar var hafifce neden olduğunu anlamadım yazarken bile battığını farkediyorum
arkadaşlar gebelik planlayanlar adetin 3 günü soğan suyuna başlayın 1 hafta kulanın her aksam yatarken soğanı 4 bölün kabuğuyla cezvedehaşlayıp suyunu için adeti düzenler enfeksiyonu önler kanamayı söker adetin 5 günü de ıncir kürü 2 adet havuç 10 adet ıncir parçalara böl 1 buçuk litre hazır su kaynat 20 dakika her sabah aç karnına iç eşinde içsin kadınlarda yumurtayi büyütür çatlatır erkekte ise sperm sayısını çoğaltır deneyin kesin çözüm 6 ay kulanın genelde ilk ayda etki gösteriyo ıncir suyunu bayanlar 21 gün erkek ise 10 gün içip 10 gün ara 10 gün içip 10 ara hep böyleCanım kaç aydır deniyorsun ? Ben 6 aydır deniyorum tüm önemli günlerde bir türlü tutmadıartık boşvermeyi öğrendim ama insan bi merak ediyor tabi. Ama sakın kendini hamile kalıcam diye şartlama olmayınca üzülürsün kendimden biliyorum ve insan üzülüp stres yapınca olacağı varsada olmuyormuş. Ben bu ay hsg çektirdim temiz çıktı. Tam ağrı olur ya yumurtlama günü o günü ve sonrası günleri değerlendirdim. Ama hiç hamilelik triplerinde değilim. Hatta bu ay da tutmayacak diye hazırladım kendimi. Çünkü beklenti çok üzüyor beni rabbim bize nasip etsin o çift çizgiyi mutluluktan havalara uçalım buraya yazalım birbirimize inşallah Allah kimseyi kimseden ayırmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?