- 30 Ekim 2020
- 937
- 255
- 53
- 26
- Konu Sahibi makbulecin
-
3 gün var canım yani en geç pazar pazartesi olmam gerekiyorAdetine kaç gün var canım
Ben bu kürü denedim maalesef ben de olumlu sonuçlanmadıarkadaşlar gebelik planlayanlar adetin 3 günü soğan suyuna başlayın 1 hafta kulanın her aksam yatarken soğanı 4 bölün kabuğuyla cezvedehaşlayıp suyunu için adeti düzenler enfeksiyonu önler kanamayı söker adetin 5 günü de ıncir kürü 2 adet havuç 10 adet ıncir parçalara böl 1 buçuk litre hazır su kaynat 20 dakika her sabah aç karnına iç eşinde içsin kadınlarda yumurtayi büyütür çatlatır erkekte ise sperm sayısını çoğaltır deneyin kesin çözüm 6 ay kulanın genelde ilk ayda etki gösteriyo ıncir suyunu bayanlar 21 gün erkek ise 10 gün içip 10 gün ara 10 gün içip 10 ara hep böyle
Canım bugünde ovülasyon testi yaptım ve fotoğraftaki gibi çıktı kafam karıştı yaAdetine kaç gün var canım
İnşallah olmazsın ve o güzel haberi alırsın bura banada yazarsın inşallah3 gün var canım yani en geç pazar pazartesi olmam gerekiyor
İnşallah canım isteyen herkese nasip etsin Rabbim bende 10-11 aydır böyleyimİnşallah olmazsın ve o güzel haberi alırsın bura banada yazarsın inşallahama adet olursan da üzülmek yok… ben son 5 aydır kendimi hep hamile hissettim. Hep bi belirti vardı. Canını sıkmak istemiyorum. Mesela şu an bende de var belirtiler ama geçen aylarda sonuç adetle sonuçlandığı için şu an ki belirtilerime kulak asmıyorum hiç takmamak değil de inanmıyorum bedenime güvenim sarsıldı sanki. İnşallah canım olmazsın.
Canım baktım geçen ay senin şu an yaşadıklarını yaşadım biliyor musun hatta geçen ay açtığım konuya bak. Benimde böyle pik oldu ovulasyon testim. Herkes hamile olabilirsin dedi umutlandım ama sonuç adetCanım bugünde ovülasyon testi yaptım ve fotoğraftaki gibi çıktı kafam karıştı yaacaba gebelik şansı var mıdır
Canım eğer böyleyse hamile olma şansın yüksek. Bulantı ben de hiç olmadı mesela bu geçen ayki hüsranlarımdaİnşallah canım isteyen herkese nasip etsin Rabbim bende 10-11 aydır böyleyimama bulantım ağrım psikolojik değil ondan eminim inşallah vardır hepimiz de
Hiç bilmiyorum canım gerçekten çok yıpratıyormuş bu süreç eşime söyledim yetişirse alıcak inşallah vardır inşallahCanım baktım geçen ay senin şu an yaşadıklarını yaşadım biliyor musun hatta geçen ay açtığım konuya bak. Benimde böyle pik oldu ovulasyon testim. Herkes hamile olabilirsin dedi umutlandım ama sonuç adetama umarım sen hamilesindir dualarım seninle canım bulantın falan var mı ya da bi kan testi gebelik testimi alıp yapsan acaba ? Varsa kesin çıkar
Şimdi tekrar baktım ovulasyonuna ama bu ovulasyona güvenme canım bi tane erken gebelik testi alıp yapar mısın dicem ama biliyorum istemiyorsun negatif görme korkusuyla onuda iyi biliyorum. Ya herkes diyor ki takma stres yapma olur, ee hamile kalamayınca stres oluyorsun. Gel çık işin içinden şimdiCanım bugünde ovülasyon testi yaptım ve fotoğraftaki gibi çıktı kafam karıştı yaacaba gebelik şansı var mıdır
Benim geceleri ayaklarım yanıyor resmen midem bulanıyor tuzlu limon yiyip yatıyorum sabahlarda bulantım hafif oluyor ve iştahsızlık var bilmiyorum inşallah hamileliktir ve ondan oluyordurCanım eğer böyleyse hamile olma şansın yüksek. Bulantı ben de hiç olmadı mesela bu geçen ayki hüsranlarımda
Amin canım benim. Ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyorum. Aynı şeyleri yaşıyorum her ay. Gerçekten zor bir durum. Canım bir de sen hsg çektirmiş miydin ?Hiç bilmiyorum canım gerçekten çok yıpratıyormuş bu süreç eşime söyledim yetişirse alıcak inşallah vardır inşallahdualarınızı eksik etmeyin lütfen Allah razı olsun inşallah hepimiz görürüz çift çizgiyi
Ayy kesinlikle eşime normal test al dedim yapmaya yüreğimde yok ama oladabilir diyorum siteden okuduklarımdan dolayı ayol millet kazayla gebe kalıyorlar bende öyle düşünmüştüm ama değilmişŞimdi tekrar baktım ovulasyonuna ama bu ovulasyona güvenme canım bi tane erken gebelik testi alıp yapar mısın dicem ama biliyorum istemiyorsun negatif görme korkusuyla onuda iyi biliyorum. Ya herkes diyor ki takma stres yapma olur, ee hamile kalamayınca stres oluyorsun. Gel çık işin içinden şimdi
Yaaa canım bak umutlandırmak istemiyorum ama sen hamile olabilirsinBenim geceleri ayaklarım yanıyor resmen midem bulanıyor tuzlu limon yiyip yatıyorum sabahlarda bulantım hafif oluyor ve iştahsızlık var bilmiyorum inşallah hamileliktir ve ondan oluyordur
Yok kuzum istemişlerdi hsg yasağa denk geldi gidemedim bakalım ne olucak doktor kontrollerime devam edersem yapıcak doktorAmin canım benim. Ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyorum. Aynı şeyleri yaşıyorum her ay. Gerçekten zor bir durum. Canım bir de sen hsg çektirmiş miydin ?
O kazayla hamile kalanları hiç anlamıyorumAyy kesinlikle eşime normal test al dedim yapmaya yüreğimde yok ama oladabilir diyorum siteden okuduklarımdan dolayı ayol millet kazayla gebe kalıyorlar bende öyle düşünmüştüm ama değilmiş
Yok kuzum istemişlerdi hsg yasağa denk geldi gidemedim bakalım ne olucak doktor kontrollerime devam edersem yapıcak dojtorAmin canım benim. Ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyorum. Aynı şeyleri yaşıyorum her ay. Gerçekten zor bir durum. Canım bir de sen hsg çektirmiş miydin ?
Ayy ağzın bal yesin yaaYaaa canım bak umutlandırmak istemiyorum ama sen hamile olabilirsinbulantı olayı psikolojik olmaz heralde
Tamam canım onu çektir bu ay adet olursan hiç üzülme ve hsg çektir kendine zaman tanı. Stres yapıp üzülme. Diyorum ama kelin kendi ilacı olsaYok kuzum istemişlerdi hsg yasağa denk geldi gidemedim bakalım ne olucak doktor kontrollerime devam edersem yapıcak doktor
Hamileysen hemen bana söylüyorsunYok kuzum istemişlerdi hsg yasağa denk geldi gidemedim bakalım ne olucak doktor kontrollerime devam edersem yapıcak dojtor
Ayy ağzın bal yesin yaainşallah her ay umutlanıyorum zaten sorun değil
Ayyy söylerim valla değilsem de salya sümük ağlayarak yazarım değilmişim diyeHamileysen hemen bana söylüyorsun
Her şekilde destek olurum sana canım. Ama sakın kendine kızma değilsenAyyy söylerim valla değilsem de salya sümük ağlayarak yazarım değilmişim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?