Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama konusunda bir soru

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben bu kürü denedim maalesef ben de olumlu sonuçlanmadı

3 gün var canım yani en geç pazar pazartesi olmam gerekiyor
İnşallah olmazsın ve o güzel haberi alırsın bura banada yazarsın inşallah ama adet olursan da üzülmek yok… ben son 5 aydır kendimi hep hamile hissettim. Hep bi belirti vardı. Canını sıkmak istemiyorum. Mesela şu an bende de var belirtiler ama geçen aylarda sonuç adetle sonuçlandığı için şu an ki belirtilerime kulak asmıyorum hiç takmamak değil de inanmıyorum bedenime güvenim sarsıldı sanki. İnşallah canım olmazsın.

İnşallah canım isteyen herkese nasip etsin Rabbim bende 10-11 aydır böyleyim ama bulantım ağrım psikolojik değil ondan eminim inşallah vardır hepimiz de

Canım bugünde ovülasyon testi yaptım ve fotoğraftaki gibi çıktı kafam karıştı ya acaba gebelik şansı var mıdır
Canım baktım geçen ay senin şu an yaşadıklarını yaşadım biliyor musun hatta geçen ay açtığım konuya bak. Benimde böyle pik oldu ovulasyon testim. Herkes hamile olabilirsin dedi umutlandım ama sonuç adet ama umarım sen hamilesindir dualarım seninle canım bulantın falan var mı ya da bi kan testi gebelik testimi alıp yapsan acaba ? Varsa kesin çıkar

Hiç bilmiyorum canım gerçekten çok yıpratıyormuş bu süreç eşime söyledim yetişirse alıcak inşallah vardır inşallah dualarınızı eksik etmeyin lütfen Allah razı olsun inşallah hepimiz görürüz çift çizgiyi

Canım bugünde ovülasyon testi yaptım ve fotoğraftaki gibi çıktı kafam karıştı ya acaba gebelik şansı var mıdır
Şimdi tekrar baktım ovulasyonuna ama bu ovulasyona güvenme canım bi tane erken gebelik testi alıp yapar mısın dicem ama biliyorum istemiyorsun negatif görme korkusuyla onuda iyi biliyorum. Ya herkes diyor ki takma stres yapma olur, ee hamile kalamayınca stres oluyorsun. Gel çık işin içinden şimdi

Canım eğer böyleyse hamile olma şansın yüksek. Bulantı ben de hiç olmadı mesela bu geçen ayki hüsranlarımda
Benim geceleri ayaklarım yanıyor resmen midem bulanıyor tuzlu limon yiyip yatıyorum sabahlarda bulantım hafif oluyor ve iştahsızlık var bilmiyorum inşallah hamileliktir ve ondan oluyordur

Amin canım benim. Ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyorum. Aynı şeyleri yaşıyorum her ay. Gerçekten zor bir durum. Canım bir de sen hsg çektirmiş miydin ?

Ayy kesinlikle eşime normal test al dedim yapmaya yüreğimde yok ama oladabilir diyorum siteden okuduklarımdan dolayı ayol millet kazayla gebe kalıyorlar bende öyle düşünmüştüm ama değilmiş

Benim geceleri ayaklarım yanıyor resmen midem bulanıyor tuzlu limon yiyip yatıyorum sabahlarda bulantım hafif oluyor ve iştahsızlık var bilmiyorum inşallah hamileliktir ve ondan oluyordur
Yaaa canım bak umutlandırmak istemiyorum ama sen hamile olabilirsin bulantı olayı psikolojik olmaz heralde

Amin canım benim. Ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyorum. Aynı şeyleri yaşıyorum her ay. Gerçekten zor bir durum. Canım bir de sen hsg çektirmiş miydin ?
Yok kuzum istemişlerdi hsg yasağa denk geldi gidemedim bakalım ne olucak doktor kontrollerime devam edersem yapıcak dojtor
Yaaa canım bak umutlandırmak istemiyorum ama sen hamile olabilirsin bulantı olayı psikolojik olmaz heralde
Ayy ağzın bal yesin yaa inşallah her ay umutlanıyorum zaten sorun değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…