- 23 Haziran 2021
- 267
- 109
- 18
- 34
- Konu Sahibi makbulecin
-
Benim adete de 9 gün var. Bakalım ben de ne olacak durumlar. Ama ne yalan söyliyim bu ay hiç bi beklentim yok. Çünkü doktorun şu lafı çıkmıyor aklımdan “ adet gören her kadın hamile kalabilir” 2 sene olmaması normal kabul edilir.” İşte bu söze sarılıyorumAyyy söylerim valla değilsem de salya sümük ağlayarak yazarım değilmişim diye
Seni her sonuca hazırlamaya çalışıyorumAyyy söylerim valla değilsem de salya sümük ağlayarak yazarım değilmişim diye
Sana yazdıkça yazasım geliyor valla benimle aynı şeyleri yaşadığın içinAyyy söylerim valla değilsem de salya sümük ağlayarak yazarım değilmişim diye
Bende hazırlamaya çalışıyorum vallahi inşallah vardır ikimizinde ama bende olanak pek vermiyorum adetten çıktım hemen ertesi gün bide diğer ertesi gün ilişki oldu sonra bu ayın 4 ünde bide dediğim gibi bu ayın 12 sinde yani pazartesi günü oldu işte 8 gün boş geçti 12 sinde çatlama olmuş demişti doktorSeni her sonuca hazırlamaya çalışıyorum
İşe başlicam kuzum bende o yüzden stres yapıyorum gitmem zor olucak diye ama evdeysen bol bol tedavinin üstüne düşSana yazdıkça yazasım geliyor valla benimle aynı şeyleri yaşadığın içinkendim gibi görüyorum seni. Bir de doktor bana artık marta kadar gelme dedi. olmazsa aşılama tedavi falan önericek sanırım. Aslında böyle düşününce insan rahatlıyor. Tedavisi var
12 sinde olduysa sperm canlı kalıyor 4 gün sağlıklıysa eğer. Yani aslında boşa geçen gün yokBende hazırlamaya çalışıyorum vallahi inşallah vardır ikimizinde ama bende olanak pek vermiyorum adetten çıktım hemen ertesi gün bide diğer ertesi gün ilişki oldu sonra bu ayın 4 ünde bide dediğim gibi bu ayın 12 sinde yani pazartesi günü oldu işte 8 gün boş geçti 12 sinde çatlama olmuş demişti doktor
Bakalım canım bu ayda olmazsa benim doktorumda marta kadar gelme dedi. Başka doktora giderim belkiİşe başlicam kuzum bende o yüzden stres yapıyorum gitmem zor olucak diye ama evdeysen bol bol tedavinin üstüne düş
12 sinde oldu adete az kalmıştı da doktor çatlamış diyince değerlendirdim kız adamın burnundan getirmessm iyi değerlendircem de sürekli trip12 sinde olduysa sperm canlı kalıyor 4 gün sağlıklıysa eğer. Yani aslında boşa geçen gün yok
AY HADİ İNŞALLAH GEREK KALMAZ KUZUM HSG ÇEKİLDİN Mİ SEN CANIMBakalım canım bu ayda olmazsa benim doktorumda marta kadar gelme dedi. Başka doktora giderim belkihsg sonuçlarımı alıp. Tedaviye başlarım. Bakalım ne olacak
Ben ve çevrem olumlu sonuç aldık artı arkadaşımın eşinin sperm sayısı düşük kendiside tedeviyle 1 kızı oldum bu tarifle ilk aydan kaldiBen bu kürü denedim maalesef ben de olumlu sonuçlanmadı
Herkeste aynı sonuç olucak diye bir şey yok maalesef keşke olsaydıBen ve çevrem olumlu sonuç aldık artı arkadaşımın eşinin sperm sayısı düşük kendiside tedeviyle 1 kızı oldum bu tarifle ilk aydan kaldi
AY HADİ İNŞALLAH GEREK KALMAZ KUZUM HSG ÇEKİLDİN Mİ SEN CANIM
Evet canım ben hsg çekildim temiz çıktı çok şükürAY HADİ İNŞALLAH GEREK KALMAZ KUZUM HSG ÇEKİLDİN Mİ SEN CANIM
Adamın burnundan beden getiriyorsun ki canım sinir yapma12 sinde oldu adete az kalmıştı da doktor çatlamış diyince değerlendirdim kız adamın burnundan getirmessm iyi değerlendircem de sürekli trip
Napayım oluyor işte kuzumAdamın burnundan beden getiriyorsun ki canım sinir yapma
Amin canımNapayım oluyor işte kuzumiyi bakalım hayırlısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?