Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama konusunda bir soru

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyy söylerim valla değilsem de salya sümük ağlayarak yazarım değilmişim diye
Benim adete de 9 gün var. Bakalım ben de ne olacak durumlar. Ama ne yalan söyliyim bu ay hiç bi beklentim yok. Çünkü doktorun şu lafı çıkmıyor aklımdan “ adet gören her kadın hamile kalabilir” 2 sene olmaması normal kabul edilir.” İşte bu söze sarılıyorum

Ayyy söylerim valla değilsem de salya sümük ağlayarak yazarım değilmişim diye
Sana yazdıkça yazasım geliyor valla benimle aynı şeyleri yaşadığın için kendim gibi görüyorum seni. Bir de doktor bana artık marta kadar gelme dedi. olmazsa aşılama tedavi falan önericek sanırım. Aslında böyle düşününce insan rahatlıyor. Tedavisi var

Seni her sonuca hazırlamaya çalışıyorum
Bende hazırlamaya çalışıyorum vallahi inşallah vardır ikimizinde ama bende olanak pek vermiyorum adetten çıktım hemen ertesi gün bide diğer ertesi gün ilişki oldu sonra bu ayın 4 ünde bide dediğim gibi bu ayın 12 sinde yani pazartesi günü oldu işte 8 gün boş geçti 12 sinde çatlama olmuş demişti doktor

İşe başlicam kuzum bende o yüzden stres yapıyorum gitmem zor olucak diye ama evdeysen bol bol tedavinin üstüne düş

12 sinde olduysa sperm canlı kalıyor 4 gün sağlıklıysa eğer. Yani aslında boşa geçen gün yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…