Bugünü de değerlendir sanki yarın pik olacak gibi bu kaset testler geneli böyle tam renk vermiyorTestlere anlam veremedim. 3 damla idrar ve sıvı alımına olabildiğince dikkat ederek her akşam 7-7.30 civarı yapıyorum. Ortalama 1.5-2 saat su içmeyi kesmiş oluyorum öncesinde ancak testler anında rengi vermiyor. Kontrol çizgisi de gayet yavaş şekilde beliriyor. Aplikasyona göre bugün yumurtlama günüm. Teste göre de bugün olmuş müdür sizce?
Eki Görüntüle 2908540
Öyle yapayım yarın mecbur boş geçecekBugünü de değerlendir sanki yarın pik olacak gibi bu kaset testler geneli böyle tam renk vermiyor
Şöyle düşün içerde sperm bulunmuş olur eğer yarın da aynı koyuluktaysa öbür gün değerlendirmis olursunÖyle yapayım yarın mecbur boş geçecek
Bir de şunu merak ediyorum. Pik çizgisini yakaladık ve sonraki gün siliklesti diyelim, bu silikleşmeden sonra kaç gün daha değerlendirmek gerekir fikriniz var mı?Şöyle düşün içerde sperm bulunmuş olur eğer yarın da aynı koyuluktaysa öbür gün değerlendirmis olursun
Yumurta 24 saat yaşıyormuş sperm 72 saat ben pik günü değerlendirdim içerde sperm bulunsun diye sonra da silik gördüğüm gün 24 saat dolmadan değerlendirdim birde doktor gün aşırı öneriyor yumurtlamadan sonraBir de şunu merak ediyorum. Pik çizgisini yakaladık ve sonraki gün siliklesti diyelim, bu silikleşmeden sonra kaç gün daha değerlendirmek gerekir fikriniz var mı?
Yumurta 24 saat yaşıyormuş sperm 72 saat ben pik günü değerlendirdim içerde sperm bulunsun diye sonra da silik gördüğüm gün 24 saat dolmadan değerlendirdim birde doktor gün aşırı öneriyor yumurtlamadan sonra
Yumurtlama olduğu zaman kanama olur niye moralini bozuyosun denemeye devam etBen de takip edip günaşırı devam edeyim. Bu sabah pembe turuncu bi akıntı gördüm moralim çok bozuldu ama umarım bu ay hayırlı bi gebelik elde edebilirim
Daha önce polip sebepli ara kanamalarım oldu ve polip yuzunden 2 kere kürtaj oldum. Görünce korkup mutsuz olmamın sebebi o. Inşallah güzel şeyler olurYumurtlama olduğu zaman kanama olur niye moralini bozuyosun denemeye devam et
Anladim inşallah bu sefer güzel sonuçlar alirsinDaha önce polip sebepli ara kanamalarım oldu ve polip yuzunden 2 kere kürtaj oldum. Görünce korkup mutsuz olmamın sebebi o. Inşallah güzel şeyler olur
Bugünün testi için ne düşünüyorsunuz??Anladim inşallah bu sefer güzel sonuçlar
Bence yarın çatlar bugün de pikBugünün testi için ne düşünüyorsunuz??
Eğer dünü değerlendirmediysen bugünü değerlendir derimBugünün testi için ne düşünüyorsunuz??
Dünü değerlendirdim. Bugün eşimin icap nöbeti var riske atmayayımEğer dünü değerlendirmediysen bugünü değerlendir derim
İyi o zaman yarın sabah saatlerinde evdeyse erken saatlerde değerlendir derim sperm o zaman daha kaliteli durumda oluyormusDünü değerlendirdim. Bugün eşimin icap nöbeti var riske atmayayımzaten lekelenme de oldu biraz rahmim dinlensin yarın devam artık
Gün aşırı 1 hafta olacak şekilde devam edebilirsiniz eşinizde sperm sorunu varsa benim doktorum o şekilde söylüyor bizde ileri hareketi düşük olduğu için öyle yapıyoruz yoksada yımurtlama günü çatlama ve diğer iki gün şeklinde yapabilirsiniz ama bence kalitesi için gün aşırı daha iyi olurBir de şunu merak ediyorum. Pik çizgisini yakaladık ve sonraki gün siliklesti diyelim, bu silikleşmeden sonra kaç gün daha değerlendirmek gerekir fikriniz var mı?
Ikimiz de çalışıyoruz, mecbur akşam olur. Kısmet artık bakalımİyi o zaman yarın sabah saatlerinde evdeyse erken saatlerde değerlendir derim sperm o zaman daha kaliteli durumda oluyormus
Gün aşırı 1 hafta olacak şekilde devam edebilirsiniz eşinizde sperm sorunu varsa benim doktorum o şekilde söylüyor bizde ileri hareketi düşük olduğu için öyle yapıyoruz yoksada yımurtlama günü çatlama ve diğer iki gün şeklinde yapabilirsiniz ama bence kalitesi için gün aşırı daha iyi
O zaman hayırlısı olsun diyelimIkimiz de çalışıyoruz, mecbur akşam olur. Kısmet artık bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?