Doktora zaten çıktım geçen ay muayenelerim yapıldı hiçbir problem yok yumurtlıklarda rahimde hamile kalmaya engel olabilcek bisey gormedi. Sadece prolaktinim yüksek çıktı onun içinde 4 tablet hap verdi düzenli kullandım onlarda bitti hapların bitiminden sonraki ilk yumurtlamam buTatlim kist olmus olabilir bence geçmez ise bi doktora görün herseyi hamillige yormamak gerek
Tam olarak benim de aynı sanki bi baskı var gibi ağrı da geçmedi yumurtlamadan sonra.Ay tamamen aynı durumdayız ya. İlk kez yumurtlama döneminden sonra sanki ortada rahmimin ortasında oyulma gibi çimdiklenme gibi bir şey hissettim hala da kasığım ağrıyo adetime 10 gün var
Evet bendede yumurtlamadan sonra basladı hafif hafif kasıklarımda batmalar rahimde sızlama ayakta dururken sanki göğüslerimin ağrıdığını hissediyorum şuan 7 gün var adetimeAy tamamen aynı durumdayız ya. İlk kez yumurtlama döneminden sonra sanki ortada rahmimin ortasında oyulma gibi çimdiklenme gibi bir şey hissettim hala da kasığım ağrıyo adetime 10 gün var
Bende mide bulantısı yok şuan 7 gün var adetime sadece hafif kasıklarımda batmalar oluyo rahmimde sızı oluyo bide ayaktayken göğüslerim ağrıyomuş gibi hissediyorum aradada gelen sanki tansiyonum düsmüs gibi his oluyoBenimde ara ara oluyor ve mide bulantısı adetime 12 gün var
Aynen Bnde aynı durumdayim sağ kasigim hic böle ağrım olmamıştı ayağımda vuruyo arada reglime 8 gün var hayirlsiAy tamamen aynı durumdayız ya. İlk kez yumurtlama döneminden sonra sanki ortada rahmimin ortasında oyulma gibi çimdiklenme gibi bir şey hissettim hala da kasığım ağrıyo adetime 10 gün var
Kızlar cumartesi günü yumurtlama günümdü ilk defa bu ay yumurtlama dönemimde adet olcakmışım gibi ağrı çektim sonra hafifledi ama hala kasık ağrım oluyo arada rahmimde sızlama hissediyorum sağ kasığımda batma ağrı oluyo böyle durum yaşayan varmı aranızda bu şekil hamile olduğunu öğrenen ?? Yardımcı olurmusunuz ilk defa böyle ağrı yaşıyorum inşallah biseyler olmustur
Evet ben varımmmKızlar cumartesi günü yumurtlama günümdü ilk defa bu ay yumurtlama dönemimde adet olcakmışım gibi ağrı çektim sonra hafifledi ama hala kasık ağrım oluyo arada rahmimde sızlama hissediyorum sağ kasığımda batma ağrı oluyo böyle durum yaşayan varmı aranızda bu şekil hamile olduğunu öğrenen ?? Yardımcı olurmusunuz ilk defa böyle ağrı yaşıyorum inşallah biseyler olmustur
Naptiniz hamilelik var mu peki sizdeAynen Bnde aynı durumdayim sağ kasigim hic böle ağrım olmamıştı ayağımda vuruyo arada reglime 8 gün var hayirlsi
Malesef ben adet oldum geçen ayEvet ben varımmm
Evet buna benzer şeyler olmuştu canım ama üstünden geçti ne zaman başladı tam hatırlayamıyorum, inşallah güzel sonuçlar alınMalesef ben adet oldum geçen ayama şuan adetime 11 gün var ve bende dün göğüs ağrısı başladı dokununca sızlıyolar bugunde kasık ağrılarım başladı adet olcakmısım gibi ve sıcak basması yaşıyorum arada ateşim varmış gibi. Normalde benim kasık ağrım sırt ağrım bel ağrım falan adetime 4 5 gün kala baslar anlayamadım. Sizde ne belirtiler olmustu ?
Malesef ben adet oldum geçen ayEvet ben varımmm
Evet buna benzer şeyler olmuştu canım ama üstünden geçti ne zaman başladı tam hatırlayamıyorum, inşallah güzel sonuçlar alın
İnşallah canımEvet buna benzer şeyler olmuştu canım ama üstünden geçti ne zaman başladı tam hatırlayamıyorum, inşallah güzel sonuçlar alın
merhaba bende polikistik over ım bir çocuğum var 5 yaşında oda 11 ay deneme sonrası oldu allah nasip ederse şimdi ikinciyi düşünüyoruz benimde 3-4 gündr kasıkta ağrım vardı adet olacamışım gibi ama benim hep gecikir adetim daha 5 gün var olmama bu şekilde olup hamile olduğunu öğrenen oldumu ? şuan o kasık ağrısı hafiflediCanım naptın? Varmı bişeyler benimde yumurtlamadan 1 gün sonra başladı ve 7-8 gün geçti yumurtlamadan hala ağrım devam ediyor sağ kasıkta batmalar oluyor bide ağrı kaldı orda sürekli baskı hissi var 2 ay önce tedaviye ara verdim bu ayda hiç bir ilaç kullanmadım bide polikistik overliyim
Allah bağışlasınmerhaba bende polikistik over ım bir çocuğum var 5 yaşında oda 11 ay deneme sonrası oldu allah nasip ederse şimdi ikinciyi düşünüyoruz benimde 3-4 gündr kasıkta ağrım vardı adet olacamışım gibi ama benim hep gecikir adetim daha 5 gün var olmama bu şekilde olup hamile olduğunu öğrenen oldumu ? şuan o kasık ağrısı hafifledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?