Yumurtlama takibi oldugu halde hamile kalamayanlar

Bnnmls1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2016
342
678
53
merhabalar. Acaba ovulasyonda cift cizgi yakalayip hamile kalamayanlar var mi varsa sebepleri ne olabilir acaba ? Cevaplar icin simdiden tesekkurler

Canım sebepli veya sebepsiz olabilir
Kaç aydır demiyorsunuz?şahsen 3. Ayda dra gittik esimle.benim hormon yumurtalıklar hepsi bakıldı normal şükür.eşimde varikosel çıktı.sperm hız ve sayı dusuklugu için olmuyormuş
9 ay once ameliyat oldu bekliyoruz şimdi.
İsterseniz en az bi 6ay kadar bekleyin olmadı eşinizle dra gidip
Hormonlara sperm degerine falan bakılsın
Edit:bu ay yumurta takibine gittiğim halde olmadı.degerler de normal

Canim ben 4 ay icinde 2. Kez dusuk yaptim ilk defa ovu testinde cift cizgi yakaladim bu ay ilk kez ovu testiyle deniyorum acaba hamile kalabilirmiyim merak ediyorum Allah'a sukur bizfe bi sknti yok ama iste bi 6. Hafta dusuk bide kimyasal dusugum var bakalim Allah nasip edicek mi :) bu ay heycanlandigim icin acaba cift cizgi yakalayan oldugu halde gebe kalamayan oldu mu meraki benim ki. Biraz uzun yazdim ozur dilerim :)

Dusuklerin icin herhangi bir test yaptirdin mi benimde senin gibi bir kimyasal bir 7haftalik kaybim var kan pihtilasmasi cikti bende.. Bundan sonrasi icin onlem amacli yaptir eger yaptirmadiysan..

Dusuklerin icin herhangi bir test yaptirdin mi benimde senin gibi bir kimyasal bir 7haftalik kaybim var kan pihtilasmasi cikti bende.. Bundan sonrasi icin onlem amacli yaptir eger yaptirmadiysan..
Uc doktora gittim canm 3 ude farkli testler verdi hic bsey cikmiyo bende bi tek pihtilasma bakilmadi ama sanirim dger testlerle alakali pihtilasma yok deniliyor bana eger bu seferde kayip yasarsam direk ona bakcaklrmis ama yok diyo 3 doktorda bende biktm artk ama Allahtan umit kesilmez beklicem malesef

Iste bunun icin baktir hemen 3kayiptan sonra baktirsan ne olacak giden gitmis uzulen uzulmus olacak ..
Mutlaka baktir banada her test yapildi doktor gerek yok dedi ben israrla yaptirdim .. ve cikti gebe kalirsam hemen igneye baslayacagim ki bu sfer dusuk olmasin..
Sen bunu ne yap et yaptir onlemini al canim bir daha kayip Allah gostermesin coook zor

Ya evet cok zorluk cekiyorum ama malesef doktorlar oyle soyledigi icin kimse bana inanmiyo ve evham yaptgimi kotuyu cagirdigimi dusunuyolar sende bsey yok diyolar bilmiyorum bi yolunu bulcam canm insallah bi sorun yokturda guzel bi hamilelik geciririm

Arastirma hastaneleri bakiyor bu teste ozelde parasiyla yapiyor tabikide biraz fiyatli oluyor .. Hangi sehirdesin bilmiyorum ama bir yolunu bul bu evham degil iki kayip yasamissin yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…