Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlar benim en son adetim 19.03 geldi bugun 13 gun ve yumurtlama testi yapiyorum 3 gundur ve bu sekilde sizce yumurtlama varmi lutfen yardim edin ben pcosum
Simdi aksam tekrarladim silik cikti cok kafa karistirci oglen yapinca baya koyu cikmisti birde 4 gundur tam pik degil ama resimde gordugun gibi surekli koyu cikiyor anlamadim gercekten
Simdi aksam tekrarladim silik cikti cok kafa karistirci oglen yapinca baya koyu cikmisti birde 4 gundur tam pik degil ama resimde gordugun gibi surekli koyu cikiyor anlamadim gercekten
Zaten 3gün kadar pik yapmadan çizgi çıkıyor. böyle oluyor genelde. siz düzenli ilişkiye başlayın bugünden itibaren. Çok takılmayın buna bebeği allah veriyor inşallah olur.
Kizlar benim en son adetim 19.03 geldi bugun 13 gun ve yumurtlama testi yapiyorum 3 gundur ve bu sekilde sizce yumurtlama varmi lutfen yardim edin ben pcosum Eki Görüntüle 3720387