• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama takibi

Ylber

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
36
Kizlar benim en son adetim 19.03 geldi bugun 13 gun ve yumurtlama testi yapiyorum 3 gundur ve bu sekilde sizce yumurtlama varmi lutfen yardim edin ben pcosum
IMG_7731.webp

Yarın sabah pik yapacak büyük ihtimal düzenli ilişkiye başlayabilirsiniz isterseniz.
Simdi aksam tekrarladim silik cikti cok kafa karistirci oglen yapinca baya koyu cikmisti birde 4 gundur tam pik degil ama resimde gordugun gibi surekli koyu cikiyor anlamadim gercekten

Simdi aksam tekrarladim silik cikti cok kafa karistirci oglen yapinca baya koyu cikmisti birde 4 gundur tam pik degil ama resimde gordugun gibi surekli koyu cikiyor anlamadim gercekten
Zaten 3gün kadar pik yapmadan çizgi çıkıyor. böyle oluyor genelde. siz düzenli ilişkiye başlayın bugünden itibaren. Çok takılmayın buna bebeği allah veriyor inşallah olur.

Benimde böyleydi kızlar 7 nisan da pik gördüm duphaston kullanıp adet görüyorum ne zmaan idrarda gözükür

Back
X