yumurtlama testi doğru mudur?

mammek

Rabbim Sen bizi koru
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2008
1.604
2
156
Ankara
Arkadaşlar geçen ayki yumurtlama testlerimde 11,12 ve 13. günler baya koyu şekilde poziifi görmüştüm (ha eşim bebek fikrini ertelemek isedi değerlendiremedik o ayrı), ateşime göre de 13. gün yumurtlama günümdü, 14. gün test negatifti. Bu ay ise 14. gün pozitifti testim elimde test kalmadığından 15 ve 16. gün yapamadım ateşim de hala yükselmedi yumurtlamayacak mıyım bu ay acaba?Yumurtlamayacak olsam ovulasyon testi pozitif olur muydu?

yanlışınız var o testler sadece 1 gün pozitifdir
onun dışında 2. çizgi gene olur ama diğerine göre daha siliktir
sadece 1 gün 2 çizgide aynı koyulukda olur ve o pozitifdir

Bende fortelin ovulasyon testini aldım bugün eğer bu ay regl olursam onu deniycem. Ama nasıl anlıycam silikken deliğde tam net olduğu zaman mı temasta bulunmak lazım ne bilim bissürü bissürü kırmızı çizgi çıkarsa yaş iş o zaman :)

Ayy evet bende alıcam bu ay adet olursam eczaneye gidip onu almak olucak ilk işim (inşaallah adet olmam) Biraz kullanımından bahsetsenize.sevinirim

İki üç gün kırmızı çizgi çıkabiliyormuş bizim dikkate almamız gereken diğer çizgiyle aynı derecede kırmızı belirgin çizgiymiş ki 24-48 saat içinde ovulasyon gerçekleşiyormuş. Silik falan çıkadabiliyormuş bekleyip kırmızı çıkana kadar testi tekrarlıyormuşuz. Oy anam oy ya boşuna bu kadar para vedim amma incik mincik iş vücut ısısı takibini yapardım bunu takip edene kadar.

benim ovulasyon testim cok hassas degildi. o yuzden sadece 1 gun pozitif cikardi:) cok iyiydi o sebeple. ben memnun kaldim. gene hamile kalmak istesem gene kullanirim.

BENDE KULLANDIM..13 .günde koyu cizgiyi gördüm..sonrasında bıraktım..ama gebe değilim henuz bu ayda deniycem

ben de geçen ay 20. günde önceki ay 14. günde koyu çizgi gördüm fakat olmadı. Elimde bol miktarda olduğu için bu ay da denicem. Ben her ay akıtımdan anlıyorum ama bir de testle sağlamlaştırıyorum inşallah tüm isteyenlere sebep olur:))

bence ovulasyon testi ateş yöntemine göre daha sağlam yöntem buay bende hem ateş hemde ovulasyon denicem bakalım doğru mu ateş ordan anlamış oluruz ben gülen yüz çıkartan ovulasyon testlerinden aldım daha sağlam olduğunu duydum.. herşeybebek için:ecrin_bebek:

Ben de kontrol çizgisiyle test çizgisi aynı koyulukta ya da test çizgisi daha koyu olunca pozitif olduğunu biliyorum ama geçen ay 11-12 ve 13. gün neredeyse aynı koyuluktaydı ama 13< gün en koyuydu ve 13. gün yumurtlamıştım. Bu ay da 14. gün en koyuydu. bugün 17. gün biraz daha silik ve ateşim yükseldi gliba bua ay 16. gün yumurtam çatladı. Akşama resimleri koymaya çalışacağım.

merhaba arkadaşlar bende wondfo isimli bir ovulasyon testi kullanıyorum yaklaşık iki çizgi koyu şekilde belirgin çıkıyor 3-4 gün boyunca. buna rağmen 8 aydır hamile kalamıyorum açıkçası ona göre çalışmalar yapsakta pek işe yaradığını düşünmüyorum verdiğimiz paraya yazık..:1no2:

Kızlar fotoları ekledim testlerin ama yapabildim mi bilmiyorum?

Kızlar yukarıdan aşağıya 11-12-14-15-16 ve 17. günler yaptığım testler 14. gün pozitif değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…