yumurtlama testi doğru mudur?

benimde bugun ilk kez cikti cok heyecanliyim bakalim insallah olur

Selam kizlar,
Reglim 29-30 gun suruyor bu ay ovulasyon testi aldim 11. gunden itibaren hergun yapmaya basladim ancak 14,15 ve 16. gunler silik cizgiyi gordum. Hic birinci cizgi kadar belirgin gormedim 2. cizgiyi acaba ben yumurtlamadim mi? Bu gun 28. gunum bir kac gun icinde regl olacagimi dusunuyorum ancak 2 gun once coook az kahverengi bir iki danla bi leke geldi hic boyle olmazdi.Sabah atesimi olctum 37 dereceyi gosterdi umitlenmek istemiyorum. Dun memelerim daha cok agiriyordu bu gun daha azaldi sanki kesin regl olacam. Sorum su memelerinde hassasiyet olmadan hamile kalan var mi aranizda???

canım yumurtlama testleri genelde doğrudur ama belki tutturmussundurç.. gebelik testi alıp denedinmi bak kahve rengi akıntında gelmiş.

Reglime bir iki gun kaldigi icin simdiden test yapmak ve hayalkirikligina ugramak istemiyorum. Daha onceki gebeligimde de tam regl gunu bir kac gun kahverengi leke gelmisti sonra test yaptim pozitif cikti ancak maalesef 9 haftalikken kaybettim. 15 gundur bitki caylari iciyorum acaba bu kahverengi leke ondan mi?

ada çayı ve maydanoz suyu gebelerde zararlıdır
yumurtlamadan sonra kesilmesi gerekir canım

Aksamlari karisik bitki caylari yapiyorum civanpercemi,aslanpencesi,atinotu ve adacayi 2 bardak iciyordum ama adacayini son 3-4 gundur koymuyordum. Bilmiyorum biraksam mi bu caylari regl olduktan sonra devam ederim. Ne olur ne olmaz tedbirli olmak gerek.

Yumurtalık testleri doğru 1-2 gün yumurtladığını gösteriyor çünkü o çift çizgi 24-48 saat içinde olacağını göstermiş olacağından.

Evet ovulasyon testlerine bende cok guveniyorum ancak 3 gun ustuste silik cizgi gordum. ikinci cizgi hic cok koyu renk olmadigi icin yumurtlamadigimi dusundurdu bana.

Of yani bi regl olsam aldığım testi kullanmak için sabırsızlanıyorum yani? Kızlar bişi sorucam Her ay düzenli regl olan bir kadın her ay muhakkak yumurtluyo mudur? Yani her regl olduğumuzda muhakkak o ay yumurtladığımız anlamına mı geliyor? Bilen var mı?

Bildigim kadariyla adet sirkulasyonlari 21 gunden az 35 gunden cok olursa yumurtlamanin herzaman gerceklesmedigi. Normali 28 gun, bir iki gun asagi yukari kayabilir normal. Bunu ogrenmek icin ovulasyan testi yeter.

Merhaba geçenlerde bu ayki ovulasyon testlerimin resmini koymuştum bu ay 14. gün yumurtlamam gerçekleşti diye düşünüyorum (ateşime göre) o gün çift çizgiyi görmüştüm. Geçen ayki testlerimi de koyuyorum fikir edinmek isteyen olursa diye. 13. gün çift çizgiyi gördüm ve ateşime göre de o gün yumurtlamam oldu görülüyor. Geçen ayı değerlendirememiştik bua ayı değerlendirmeye çalıştık hayırlısı artık beklemedeyiz.
ImageShack - Image Hosting :: ovutest.jpg

Kızlar yukarıdan aşağıya ilk ikisi 11 gün, 3.sü 12.gün ve daha sonra sırasıyla 13. ve 14. gün yapıldı.13. gün iki çizgide aynı koyuluktaydı.

delikafadulden
süper yumurtlama olmuş
bende bu çıbıklardan bir sürü oldu hihoyyyt
ne şanslısın benim gibi 23. gün yumurtlamıyorsun ve az test harcıyorsun

Canım çok şükür yumurtlama oluyor. Henüz :CüvCüv: olmak nasip olmadı ama Rab'bim inşallah tez zamanda o günleri de gösterir sana da bana da tüm isteyenlere de hayırlısıyla (amin).

arkadaşlar ben de polikistik over sendromu var. ancak gittiğim prof. dedi ki bu sendromda gebe kalma olasılığı zorlaşıyor ancak 3-4 bebeği kendiliğinden olmuş ve farkında bile olmayan hastalarım var. o nedenle en az 1 sene daha kendi kendinize deneyin dedi ve eve gönderdi. ben de bu testlerden almayı düşünüyorum ama netten edindiğim bilgiye göre tükürükle olanları daha kesin sonuçlar veriomuş hem de bitti bitecek derdi yok. hergün yapabilirim. sizce işe yarar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…