arkadaşlar ben de polikistik over sendromu var. ancak gittiğim prof. dedi ki bu sendromda gebe kalma olasılığı zorlaşıyor ancak 3-4 bebeği kendiliğinden olmuş ve farkında bile olmayan hastalarım var. o nedenle en az 1 sene daha kendi kendinize deneyin dedi ve eve gönderdi. ben de bu testlerden almayı düşünüyorum ama netten edindiğim bilgiye göre tükürükle olanları daha kesin sonuçlar veriomuş hem de bitti bitecek derdi yok. hergün yapabilirim. sizce işe yarar mı?
kızlarr merhabalar bende bir soru sormak istiyorum buay bende aldım bu testlerden ve 12gün başladım 13gün yaptım gülen yüz çıkmadı 14gün dışarıdaydık yapamadım 15gün gene gülmedi bu test bana.
sormak istediğim bu test sadece 24-36 saat öncesinden mi gülüyor 15.gün yumurtladıysam aynı gün yaptığım ovulasyon testinin gülmemesi normaldir değil mi?
bence normal çünkü bu testler yumurtlamanın başladığını değil, yumurtlama zamanının en yakın zamanda olacağına işaret ediyor. yani belki de 14. gün senin yumurtlama gününü başladığı gündü. dolayısıyla 15.16.17. günler aktif şekilde ilişki gerekmekteydi. bu arada senin kullandığın ürün hangisi adını yazar mısın? Hem Allah senin de gönlüne göre versin...:ecrin_bebek:
Kızlar bişi sorucam ben bu ay ovulasyon testi almıştım ya şimdi bugün 14. günüm ve testte çok silik 2. çizgi çıktı. Ben şimdi bugün mü yumurtluyorum yoksa yarın veya sonrası gün mü? Testin prospektüsünde 2. çizgiyi gördüğünüz andan sonra 24 veya 48 saat içinde yumurtlama gerçekleşir diyorda. Ama silik çizgiden falan bahsetmiyor
canim bende kullaniorum ovalasyon teslerinini bildigim kadariyla ikinici cizgide digeri kadar koyu olmasi lazim eger öyleyse 24 veya38 saat icerisinde yumurtlama gerceklesecek demek kib grsz canm byy:teselli::teselli::teselli::teselli:
canım çok teşekkürler..a.s. 14., 15. ve bugün 16. günüm 3 gündür silik çıkıyor kafayı yicem kaçırdım mı acaba diyeyarın net çizgiyi görürüm inşallah.:Saruboceq:
kızlar alırken fazla fazla alın testleri
eczaneden aldıklarınız pahalıdır genelde
gittigidiyordan bakın. ben mecburen fazla alıyorum
pko olduğundan bazen 22-25 günü bulabiliyorgamyoncuiremsu
ya canim pko ne? merak ettim anlamadimda herkeste olabilirmi:uhm:
Merhaba yorumunuz dikkatimi cektı ilk defa ovulasyon testi kullanıyorum dun 13.gunumdu ve cok koyuydu dun degıl ondan oncekı gun ılıskı olmustu bugun baktım yine 2 cızgı ama aynı esıtlıkte t ile c sımdı bu durum normal mi bende acaba catlamadım mı diyorum ama sizin dedıgınız gibı iki cızgı var ama t silik degıl esit gibileryanlışınız var o testler sadece 1 gün pozitifdir
onun dışında 2. çizgi gene olur ama diğerine göre daha siliktir
sadece 1 gün 2 çizgide aynı koyulukda olur ve o pozitifdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?