- 12 Şubat 2023
- 203
- 28
- 13
- 27
- Konu Sahibi esleminannesi
yumurtlama testi yapanlar kırmızı çizgiyi gördüğünüz zaman kasık ağrısı yaşadınız mı benim yumurtlama günü kasık ağrısı yaşıyorum belirtimi bu acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neyin belirtisi mi ?yumurtlama testi yapanlar kırmızı çizgiyi gördüğünüz zaman kasık ağrısı yaşadınız mı benim yumurtlama günü kasık ağrısı yaşıyorum belirtimi bu acaba
Yumurtlama belirtisimi demek istedim yanineyin belirtisi mi ?
yumurtlama gunu kasık agrisi yasiyorum demissiniz yumurtladiginizi bildiginizi dusundum bu cumleden. Yumurtlama olunca bu kasik agrisi genelde yumurta catlarken oluyorYumurtlama belirtisimi demek istedim yani
İşte bnde onu merak ediyordum ağrıdan hmn sonra mi çatlıyor yoksa bı kaç gün sonramı diye merak ettimyumurtlama gunu kasık agrisi yasiyorum demissiniz yumurtladiginizi bildiginizi dusundum bu cumleden. Yumurtlama olunca bu kasik agrisi genelde yumurta catlarken oluyor
İki kere yumurtalama olmuş gibi cnm ikisinede degerlendirseydiniz garanti olsun diyeArkadaşlar selam,
İlk kez ovulasyon testi deniyorum. Genel olarak koyuya yatkın çıkıyor ama 21 şubat pik gibi geldi bana ama sizin yorumunuz nedir ? Geçen ay tüm testlerimi yaptırdım hormonal vs bi sıkıntı çıkmadı. İlk denemem 20 şubatı değerlendirdik.
15, 19 ve 20 şubat değerlendirdik olur mu ki bilemedim 16 sında bende yumurtlarım sanmıştım ama tekrar koyulaşınca yanlış oldu herhalde dedim 2 kere olmuş olabilir mi yani normalde geçikiyor adetlerim 33 35 gün civariİki kere yumurtalama olmuş gibi cnm ikisinede degerlendirseydiniz garanti olsun diye
Kasık ağrınız olmasa bile iki çizgi de aynı koyuluktaysa pozitif demektir zatenyumurtlama testi yapanlar kırmızı çizgiyi gördüğünüz zaman kasık ağrısı yaşadınız mı benim yumurtlama günü kasık ağrısı yaşıyorum belirtimi bu acaba
pco mu var canım sende?15, 19 ve 20 şubat değerlendirdik olur mu ki bilemedim 16 sında bende yumurtlarım sanmıştım ama tekrar koyulaşınca yanlış oldu herhalde dedim 2 kere olmuş olabilir mi yani normalde geçikiyor adetlerim 33 35 gün civaripco
Yok pco yeni doktora gittim herşey normal dedipco mu var canım sende?
testin cok anormal geldi ya hamile olabilirmisin?Yok pco yeni doktora gittim herşey normal dedi
3 şubatta regl olmuştum imkansız herhaldetestin cok anormal geldi ya hamile olabilirmisin?
Koyuluk çok diye mi anormal dediniztestin cok anormal geldi ya hamile olabilirmisin?
evet canım bir kere yumurtlama olmuş sonra çatlamış sanırım,sonra tekrar olmus dimi yanlıs görmıyorum:)Koyuluk çok diye mi anormal dediniz
Valla ilk kez yapıyorum bende anlamadım ki 1 hafta arayla 2 kez yumurtlanıyor mu bilemedimevet canım bir kere yumurtlama olmuş sonra çatlamış sanırım,sonra tekrar olmus dimi yanlıs görmıyorum:)
pcos hastalarında oluyor evet,ama sende oda yokmuş bende anlamadım::)Valla ilk kez yapıyorum bende anlamadım ki 1 hafta arayla 2 kez yumurtlanıyor mu bilemedim![]()
21 22 yazıyor sanırım ikisi de pik sonda ki silik gibi o da yumurtla çatlaması oluyor o üç dört günü değerlendirseydiniz.Arkadaşlar selam,
İlk kez ovulasyon testi deniyorum. Genel olarak koyuya yatkın çıkıyor ama 21 şubat pik gibi geldi bana ama sizin yorumunuz nedir ? Geçen ay tüm testlerimi yaptırdım hormonal vs bi sıkıntı çıkmadı. İlk denemem 20 şubatı değerlendirdik.