Yumurtlama testi yapanlar

esleminannesi

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2023
203
28
13
27
yumurtlama testi yapanlar kırmızı çizgiyi gördüğünüz zaman kasık ağrısı yaşadınız mı benim yumurtlama günü kasık ağrısı yaşıyorum belirtimi bu acaba

Kasık ağrısı yumurtlama belirtileri arasında var, test kullanmadım hiç.

Arkadaşlar selam,
İlk kez ovulasyon testi deniyorum. Genel olarak koyuya yatkın çıkıyor ama 21 şubat pik gibi geldi bana ama sizin yorumunuz nedir ? Geçen ay tüm testlerimi yaptırdım hormonal vs bi sıkıntı çıkmadı. İlk denemem 20 şubatı değerlendirdik.

Eklentiler

• 31279F32-5A56-423E-B05A-B7896852E7A4.webp
    31279F32-5A56-423E-B05A-B7896852E7A4.webp
    48 KB · Görüntüleme: 91
Arkadaşlar selam,
İlk kez ovulasyon testi deniyorum. Genel olarak koyuya yatkın çıkıyor ama 21 şubat pik gibi geldi bana ama sizin yorumunuz nedir ? Geçen ay tüm testlerimi yaptırdım hormonal vs bi sıkıntı çıkmadı. İlk denemem 20 şubatı değerlendirdik.
İki kere yumurtalama olmuş gibi cnm ikisinede degerlendirseydiniz garanti olsun diye

İki kere yumurtalama olmuş gibi cnm ikisinede degerlendirseydiniz garanti olsun diye
15, 19 ve 20 şubat değerlendirdik olur mu ki bilemedim 16 sında bende yumurtlarım sanmıştım ama tekrar koyulaşınca yanlış oldu herhalde dedim 2 kere olmuş olabilir mi yani normalde geçikiyor adetlerim 33 35 gün civari

Arkadaşlar selam,
21 22 yazıyor sanırım ikisi de pik sonda ki silik gibi o da yumurtla çatlaması oluyor o üç dört günü değerlendirseydiniz.

Back
X