• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama ve çatlama akıntısı

Guzelgunler1beklerken

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2025
53
13
3
28
Merhaba,
Yumurtlama akıntısı ve çatlama akıntısı farklı mıdır?
Örneği dün sabah kahverengi ve tekrar temizlendiğimde açık pembe akıntı geldi. Az öncede peçeteye gelen şeffaf uzayan akıntı içinde kıpkırmızı kan var. Biri yumurtlama biri yumurtanın çatlaması gibi bir durum mu? Ya da ikisi de farklı yumurtanın çatlaması mıdır? Bu ay sağ ve sol kasığımda da regl sonrası başlayan ağrı hissettim çünkü.
Beni aydınlatır mısınız?
Bu arada bu ay ocean polysitol kullandım regl itibariyle onun etkisiyle sağlıklı bir yumurtlama sağlamış olabilir miyim diye merak ediyorum.

Benim yumurtalamadan önce uzayan, yumurtlama zamanı da daha sıvı oluyor bir kere sonra geçiyor. Renkli akıntı bilimsel olarak görülebilir. Ovülasyonlarda böyle mi oluyordu? Yerleşme gibi de.. bilemedim.

Benim yumurtalamadan önce uzayan, yumurtlama zamanı da daha sıvı oluyor bir kere sonra geçiyor. Renkli akıntı bilimsel olarak görülebilir. Ovülasyonlarda böyle mi oluyordu? Yerleşme gibi de.. bilemedim.
Eylül ayında da şeffaf uzayan içinde kanlı akıntıyı gördüğüm günün ertesi yumurta çatlamış demişti doktorum, ultrason da görünüyordu da. Ama kahverengi ve pembe akıntı ilk defa oldu ovulasyon döneminde. Bu akıntılardan önce hissettiğim kasık ağrısı da yok şu anlık.
İlişkiye göre hesaplayınca yerleşme olması mümkün değil gibi, tarih de erken onun için reglime 11 gün var şu an.

Eylül ayında da şeffaf uzayan içinde kanlı akıntıyı gördüğüm günün ertesi yumurta çatlamış demişti doktorum, ultrason da görünüyordu da. Ama kahverengi ve pembe akıntı ilk defa oldu ovulasyon döneminde. Bu akıntılardan önce hissettiğim kasık ağrısı da yok şu anlık.
İlişkiye göre hesaplayınca yerleşme olması mümkün değil gibi, tarih de erken onun için reglime 11 gün var şu an.
Bu ay erken yumurtlama görmüş olabilir misiniz lh ile ya da doktor kontrolünde mi takip ettiniz? belki erken ovülasyon gördünüz ve fark edemediniz. İnşallah yerleşmedir. Bugünlerde test yapın içiniz rahatlasın

Bu ay erken yumurtlama görmüş olabilir misiniz lh ile ya da doktor kontrolünde mi takip ettiniz? belki erken ovülasyon gördünüz ve fark edemediniz. İnşallah yerleşmedir. Bugünlerde test yapın içiniz rahatlasın
Bu ay ovulasyon takibi yapmadım hiç. Döngünün de 17. Günündeyim o yüzden yerleşmeye pek ihtimal veremedim ama tabi ki isterim yerleşme akıntısı olsun. Eldimde yedekli test de var aslında yarın ilk iş test yaparım :)

Bu ay ovulasyon takibi yapmadım hiç. Döngünün de 17. Günündeyim o yüzden yerleşmeye pek ihtimal veremedim ama tabi ki isterim yerleşme akıntısı olsun. Eldimde yedekli test de var aslında yarın ilk iş test yaparım :)
Hayırlısı olsun hakkınızda. Yani pembe Ovülasyon da olabilirmiş ama çok nadir yaşanıyor herhalde 🫠 sadece google bilgilerinde var. Kimsenin yazdığını görmedim. Siz de daha önce yaşamamamışsınız. Haber edin bana da 🥰

Hayırlısı olsun hakkınızda. Yani pembe Ovülasyon da olabilirmiş ama çok nadir yaşanıyor herhalde 🫠 sadece google bilgilerinde var. Kimsenin yazdığını görmedim. Siz de daha önce yaşamamamışsınız. Haber edin bana da 🥰
Amin hepimizin inşallah, en kısa zamanda güzel haberler alalım.🤲🏻🥰
İnositolü burada araştırırken gördüm çatlamada kahverengi akıntı yaşayanlar olmuş, inositolün kaliteli yumurtanın olması ve çatlamasını sağladığını yazmışlar. Öyleyse de kabulüm 12 14 gün sonra güzel haber alsam ne ala 🙃
Benim tek anlam veremediğim bi gün kahverengi pembe akıntı olup ertesi gün çatlama akıntısı olmasıydı. Hayırlısı olsun diyeceğim artık

Back
X