Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
14. Günü ilk idrarla sabah test yap canım insAllah vardırHerkese merhaba5 günlük klomen kullanımı sonrası çatlatma iğnesi vuruldum. Şuan 10.gün, kaç gün sonra test yapsam gebelik net anlaşılır. Beklemek çok zor
Tecrübesi olanlar yazabilir mi
![]()
Hay Allah, beklemek çok zor14. Günü ilk idrarla sabah test yap canım insAllah vardır
Evet öyle maalesefHay Allah, beklemek çok zorTeşekkür ederim
![]()
Evet ama ben aşılama oldum onu bekliyorum benim daha çok günüm var ayın 17 sini bekliyorum klomen ve Ovitrelle tedavisini 3 ay gördüm sonuç alamadım ama bakalım bu sefer nasıl olcakSende mi bekleyenlerdensin![]()
Umarım güzel haberler alırsınEvet ama ben aşılama oldum onu bekliyorum benim daha çok günüm var ayın 17 sini bekliyorum klomen ve Ovitrelle tedavisini 3 ay gördüm sonuç alamadım ama bakalım bu sefer nasıl olcak
Umudum yok ama bu mucize olsa keskeUmarım güzel haberler alırsın![]()
Daha 3 ay olmadı mı denemeye başlayalı, umudunu yitirme herşey olması gerektiği zaman olur. Bizde 1,5 senedir deniyoruz artık psikolojik olarak bile olmayacağına inandırmıştım kendimi. Önce bizim aklımız, sağlığımız yerinde olsun ki bebeğimize de sağlık verebilelim. Umudunu hiç kaybetmeUmudum yok ama bu mucize olsa keske
2 buçuk senedir bekliyorum 6 aydirda tedavi görüyorum belkide sürekli negatif gördüğüm için artık olacağına inancım yokDaha 3 ay olmadı mı denemeye başlayalı, umudunu yitirme herşey olması gerektiği zaman olur. Bizde 1,5 senedir deniyoruz artık psikolojik olarak bile olmayacağına inandırmıştım kendimi. Önce bizim aklımız, sağlığımız yerinde olsun ki bebeğimize de sağlık verebilelim. Umudunu hiç kaybetme![]()
Rahatsızlığın ne peki, yumurtalıklarda mı sorun var veya eşinde mi. Bazen hiçbir sorun yokken bile olmayabiliyormuş psikolojik sanırım2 buçuk senedir bekliyorum 6 aydirda tedavi görüyorum belkide sürekli negatif gördüğüm için artık olacağına inancım yok
Eşimde hiçbir sıkıntı yok benim yumurtalıklarım tembel birde pco var ama normalde pco olanlar adet goremiyor ilaçla adet görüyor benim öyle bir sıkıntım yok her ay düzenli olurdum bu ayda olmazsa son bir kere daha deneyip bırakacağım tedaviyi hastaneye gidip gelmek oradaki hamileleri görmek bile psikolojik olarak zorluyor beni artıkRahatsızlığın ne peki, yumurtalıklarda mı sorun var veya eşinde mi. Bazen hiçbir sorun yokken bile olmayabiliyormuş psikolojik sanırım
Biraz kendini rahatlatmaya bak, psikoloji olarak kendini rahatlatabilirsen herşeyin yolunda gideceğini düşünüyorumEşimde hiçbir sıkıntı yok benim yumurtalıklarım tembel birde pco var ama normalde pco olanlar adet goremiyor ilaçla adet görüyor benim öyle bir sıkıntım yok her ay düzenli olurdum bu ayda olmazsa son bir kere daha deneyip bırakacağım tedaviyi hastaneye gidip gelmek oradaki hamileleri görmek bile psikolojik olarak zorluyor beni artık