Yumurtlama ve femara

turuncu agac

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2021
2.055
883
53
28
Kızlar merhaba 24 yaşındayım pko hastasıyım ama adetlerim düzenlidir, daha yeni öğrendim hatta çok şaşırdım femara verdi doktorum 5 gün boyunca kullandım bugün gittim sağda 16 ve 15 mm sol tarafta 14 ve 14 mm olmak üzere 4 tane yumurtan oluşmuş dedi Cumartesi ovirttelle çatlatma iğnesi verdi sorum şu acaba yumurtalarım 20-23 mm olmadan da çatladıgında hamile kalınır mı

Kızlar merhaba 24 yaşındayım pko hastasıyım ama adetlerim düzenlidir, daha yeni öğrendim hatta çok şaşırdım femara verdi doktorum 5 gün boyunca kullandım bugün gittim sağda 16 ve 15 mm sol tarafta 14 ve 14 mm olmak üzere 4 tane yumurtan oluşmuş dedi Cumartesi ovirttelle çatlatma iğnesi verdi sorum şu acaba yumurtalarım 20-23 mm olmadan da çatladıgında hamile kalınır mı
hayırlısı olsun tecrübesi olan yorumu olan arkadaşlar yazar merakınızı giderir umarım ☺️

15 ve 16 mm c.teti yaklasik olarak 17 18mm olur catlatma ignesi vuruldugunda onun etkisiyle biraz daha buyuyup catlicaktir. Ama 14mm ler icin bisey diyemicem canim

Merhaba canım ben de aynı şekilde polikistikoverim adetlerim benim de düzenli herhangi bir tüylenme sivilcelenme sorunum yok her ay yumurtlama görüyorum ama hiç bir şekılde döllenme olmadı bende femera kullandım 2 adet yumurtam oluştu ama gebelık olmadı.Doktorun başka birşey önerdi mi hiç

Merhaba canım ben de aynı şekilde polikistikoverim adetlerim benim de düzenli herhangi bir tüylenme sivilcelenme sorunum yok her ay yumurtlama görüyorum ama hiç bir şekılde döllenme olmadı bende femera kullandım 2 adet yumurtam oluştu ama gebelık olmadı.Doktorun başka birşey önerdi mi hiç
Hayır sadece femara verdi ilk kullanışım yumurtalar kaç mm di sizinkiler de

Açıkçası ben bu ay da hamile kalamıcakmışımm gibi hissediyorum yumurtalarım küçük çünkü biraz büyük olsaydı belki olurdu

Canım hormon testlerin filan yapıldı dimi ona göre de ilaç yazıyorlar

Canım hormon testlerin filan yapıldı dimi ona göre de ilaç yazıyorlar
Evet canım hormon testlerim yapıldı aslında hiçbir sıkıntı yok çok gene fazla yumurtadan kaynaklı sağlıklı gelişmiyorlar dedi o yüzden femera başladık ama sonuç olumsuz☹️

Hayır sadece femara verdi ilk kullanışım yumurtalar kaç mm di sizinkiler de
18 ml vardı canım ertesi güne çatlatma iğnesi verdi bence sen de takviyelere başlayabilirsin keçiboynuzu pekmezi arı polen propolis karışımı ve inositol içerikli vitaminler fayda sağlıyormuş

Geçen ay kullanmıştım kısmet hayırlısı olsun ama genelde femara kullananlar filan hamile kalıyorlar eşinde baktırdı mı bi de kaç yumurta oluşuyordu sende

Hayır yani bir kez mi bir ay mı kullandın benim ilk kullanışım şu an moralim bozuldu benim 4 yumurtam oluşmuştu demeli sağlıksız

Back
X