Öyle yapacağım artık ya evde de bir testim kalmış onda da tek çizgi görmek istemiyorumcanım yumurtalama üzerinden en az 12 gün geçsin diyorlar biraz daha sabretsen :)
Ya valla benim yumurtlamam 4 gün geç olmasa ben test yapacaktım ama hem geç hem de bi tane testim kaldı biraz bekleyelim bakalım birbirimizi durduralımAynı durumdayız benimde bat 15 i nasıl yapmadan durcam bilmiyorum
Benimde 27 Eylül pikti ovulasyon. 28inde çatlamışti.Kızlar merhaba rica etsem yardımcı olur musunuz
Sat 9 Eylül 27 Eylül de pik gördüm 28 Eylül de çatlama gördüm ve öncesini de sonrasını da değerlendirdik 7 Ekim yani bugün bat normalde ama regl olmadım sabahta sadece 1 kere sol kasığımda iğne batması gibi bi acı hissettim dün ve bugün de Krem kivaminda birer kez akıntım oldu kasık ağrım çok fazla değil arada hafif bir ağrı oluyor bir kaç gün önce sadece bel kalça ve kasık ağrısı 2 kez de koku hassasiyeti yaşadım
Gebelik şüphem var evde prodictor erken gebelik testi var 4 gün geç yumurtladim ama yine de testte çıkar mı bugün yapsam
Ay inşallah ya hayırlı haberler duyalım inşallah hep birlikteBenimde 27 Eylül pikti ovulasyon. 28inde çatlamışti.
BAT 12 Ekim bekliyorum.cumartesi yapayım test diyorum. İnşallah hayırlı haberler alırız
Merveee ben bugün kan verdim 5.43 çıktı 10. gündü bugünAynı durumdayız benimde bat 15 i nasıl yapmadan durcam bilmiyorum
Çok teşekkür ederim canım darısı en kısa zamanda başına inşallahAy hadi hayırlı olsun Allah tamamını erdirsin inşallahçok sevindim
O zaman bekleyebilirsin çok erken öğrenmek de iyi değil ya şimdi bekliyorum yükselsin diyeBenimde 27 Eylül pikti ovulasyon. 28inde çatlamışti.
BAT 12 Ekim bekliyorum.cumartesi yapayım test diyorum. İnşallah hayırlı haberler alırız
İnşallah canım benim dualarını bekliyorum beraber yürüyelim bu yoluÇok teşekkür ederim canım darısı en kısa zamanda başına inşallahSen de yaptır öğlen 3 te 5.43 akşam 10 da 12 ye yükselmişti benim senin de kesin çıkar
Allah'ım kucağını boş bırakmasın dualarım seninle Merveciğimİnşallah canım benim dualarını bekliyorum beraber yürüyelim bu yolu
Ay hadi İnşallah senden de güzel haberler bekliyoruzBenimde 27 Eylül pikti ovulasyon. 28inde çatlamışti.
belirtiniz var mıydıMerveee ben bugün kan verdim 5.43 çıktı 10. gündü bugün
Benim öyle çok belirgin akıntım falan inanın hiç olmadı sadece adet olacakmis gibi hissediyorum hep de gününde olurum o yüzden 1 gün geçince hemen erken gebelik testi yaptım onda da çok çok az görünüyordu yani AA evet silik demek için bile çok dikkatli bakmak gerekiyordu.belirtiniz var mıydıbenim bat'a 4 gün kaldı laboquick negatif verdi
ben ilk denememde kimyasal geçirdim bu denemede 2. ayım onda baya belirtim vardı bu sefer ne göğüs hassasiyeti ne bişey. bi akıntım çok fazla var. sipariş ettiğim testler bata 1 gün kala gelicek o zamana kadar sabrredicemBenim öyle çok belirgin akıntım falan inanın hiç olmadı sadece adet olacakmis gibi hissediyorum hep de gününde olurum o yüzden 1 gün geçince hemen erken gebelik testi yaptım onda da çok çok az görünüyordu yani AA evet silik demek için bile çok dikkatli bakmak gerekiyordu.
İçinizi rahat tutun benim muhtemelen geç döllenme beta 5.43 iken öğrendim ben 7 saat sonra 12 ye çıktı 2 gün sonra yani bugün 35 oldu
Adetinizin geçmesini bekleyin çok zor beklemek ama erken öğrenince de beta için 2 gün beklemek daha zor geliyor stresli oluyor insan Rabbim inşallah kucağınızı boş bırakmasın
Ayy hadi İnşallah güzel haberlerinizi bekliyorumben ilk denememde kimyasal geçirdim bu denemede 2. ayım onda baya belirtim vardı bu sefer ne göğüs hassasiyeti ne bişey. bi akıntım çok fazla var. sipariş ettiğim testler bata 1 gün kala gelicek o zamana kadar sabrredicem
Canım bu ay bende ovulasyon testi yaptım çatlamış mı acaba en son yaptığım? Bugün hariç diğer günlerde birliktelik olduBenimde 27 Eylül pikti ovulasyon. 28inde çatlamışti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?