G Gull37 Üye Kayıtlı Üye 6 Eylül 2025 237 116 18 11 Ekim 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi QueeNe0 #21 kalbim34 .!.: Canım bu ay bende ovulasyon testi yaptım çatlamış mı acaba en son yaptığım? Bugün hariç diğer günlerde birliktelik oldu Genişletmek için tıkla... Evet canım çatlamış hayırlısı olsun Rabbim sağlıkla nasip etsin.
kalbim34 .!.: Canım bu ay bende ovulasyon testi yaptım çatlamış mı acaba en son yaptığım? Bugün hariç diğer günlerde birliktelik oldu Genişletmek için tıkla... Evet canım çatlamış hayırlısı olsun Rabbim sağlıkla nasip etsin.
K kalbim34 Nirvana Kayıtlı Üye 24 Ocak 2010 237 85 623 İstanbul 11 Ekim 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi QueeNe0 #22 Gull37 .!.: Evet canım çatlamış hayırlısı olsun Rabbim sağlıkla nasip etsin. Genişletmek için tıkla... İnşallah canım Amin
Gull37 .!.: Evet canım çatlamış hayırlısı olsun Rabbim sağlıkla nasip etsin. Genişletmek için tıkla... İnşallah canım Amin
Q QueeNe0 Üye Kayıtlı Üye 25 Eylül 2025 146 28 13 12 Ekim 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi QueeNe0 #23 kalbim34 .!.: Canım bu ay bende ovulasyon testi yaptım çatlamış mı acaba en son yaptığım? Bugün hariç diğer günlerde birliktelik oldu Genişletmek için tıkla... 8 Ekim yumurtlama 9 ekim çatlama olmuş umarım hakkında hayırlısı olsun dualarım seninle inşallah kucağınız boş kalmaz
kalbim34 .!.: Canım bu ay bende ovulasyon testi yaptım çatlamış mı acaba en son yaptığım? Bugün hariç diğer günlerde birliktelik oldu Genişletmek için tıkla... 8 Ekim yumurtlama 9 ekim çatlama olmuş umarım hakkında hayırlısı olsun dualarım seninle inşallah kucağınız boş kalmaz
K kalbim34 Nirvana Kayıtlı Üye 24 Ocak 2010 237 85 623 İstanbul 12 Ekim 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi QueeNe0 #24 QueeNe0 .!.: 8 Ekim yumurtlama 9 ekim çatlama olmuş umarım hakkında hayırlısı olsun dualarım seninle inşallah kucağınız boş kalmaz Genişletmek için tıkla... Allah razı olsun canım Amin inşallah
QueeNe0 .!.: 8 Ekim yumurtlama 9 ekim çatlama olmuş umarım hakkında hayırlısı olsun dualarım seninle inşallah kucağınız boş kalmaz Genişletmek için tıkla... Allah razı olsun canım Amin inşallah