Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dalga geçme derken?Yapma düşüncem var çünkü niye dalga geçeyim.Neyin dalga geçmesi bu korunarak hamilelik nerde görülmüş
Bazen hani yırtılıyor sızıyor ya ondan dedim.Neyin dalga geçmesi bu korunarak hamilelik nerde görülmüş
Arkadaşlar yapacağımdan değil öylesine sormak istedim bilgilenmek icin yumurtlama zamanıma diyelim 2 gün var ilişkiye korunarak girsek yine de hamile olur muyuz?
Dalga geçme derken?Yapma düşüncem var çünkü niye dalga geçeyim.
Arkadaşlar yapacağımdan değil öylesine sormak istedim bilgilenmek icin yumurtlama zamanıma diyelim 2 gün var ilişkiye korunarak girsek yine de hamile olur muyuz?
Hayır kimse yok hayatımdaHala abinin arkadaşı ile sevişmek mi istiyorsun yoksa o işi HALLETİNİZ Mİ umarım o çocuk seni bu yaptıklarımızı abine söylerimle tehdit edip çok daha fazlasını yapmaz biraz akıllı olmanı tavsiye ediyorum
Utandım çünkü yargılanırım diyeHem yapacagimdan değil demişsin hem yapma düşüncem var demişsin...![]()
![]()
Kadında haklı dalga mı geçiyorsunuz demiş, hem korunarak ilişkide hamile kalır mıyım demissin. Kırk yılda bir denk geliyor yırtılıp hamilelik oluyor,
haşinyaparsanız yırtılır.
İlerideki ciddi ilişkimleE hayatında kimse yoksa bunu kimle yapıcaksın
Niye yargilanasin? Eski konularını bilmiyorum. Belli ki biri var. Değen ve sana gerçekten değer veren insansa kim yargılasin? Burası mahkeme değil.Utandım çünkü yargılanırım diye
Şimdiden ileriyi düşünme istersen. Gelin ata binmiş ya nasip demiş.İlerideki ciddi ilişkimle
Keşke olsa öyle biri yok ki doğru diyorsunuz ama istiyorum bir şeyler yaşamak artık güvendiğim birisi ileNiye yargilanasin? Eski konularını bilmiyorum. Belli ki biri var. Değen ve sana gerçekten değer veren insansa kim yargılasin? Burası mahkeme değil.
Şimdiden ileriyi düşünme istersen. Gelin ata binmiş ya nasip demiş.
Yumurtlamayı nasıl anlayacağım ki?Neyle koruduğuna bağlı. Daha az evvel 17 yaşındaki yeğenimin sınıftaki bır kiz arkadaşının iki aydır regli geciktiği icin hamilelik korkusunu bunlara anlatışını konuşuyordukyumurtlama donemi zaten tam günü belli değil benim mesela 5 gün önce başlamış gösteriyor ama bence bugün kasıklarım ağrıyor çünkü
Once takvimi takip et. Benim mesela eskiden ara ara kasik ağrım olurdu böyle anlık bir gün süren falan. Kesin üşüttüm derdim bilmiyorum ki yumurtlama falan. Sonra öğrendim ve ne zaman o ağrı olsa takvime baktım hiç şaşmadı yumurtlama dönemi. Bir de tuvalete gidince çok şeffaf yoğun bir sıvı geliyor. Öncesinde bazı insanlarda bağırsak hareketlerinde değişme, memelerde hassasiyet, duygu durum değişiklikleri. Özellikle aşırı artan libido.Yumurtlamayı nasıl anlayacağım ki?
Şu an libidom tavan kendimi çok güzel buluyorum akıntım var işer gibi dönemindeyim bu dönem girsem kesin hamileyimOnce takvimi takip et. Benim mesela eskiden ara ara kasik ağrım olurdu böyle anlık bir gün süren falan. Kesin üşüttüm derdim bilmiyorum ki yumurtlama falan. Sonra öğrendim ve ne zaman o ağrı olsa takvime baktım hiç şaşmadı yumurtlama dönemi. Bir de tuvalete gidince çok şeffaf yoğun bir sıvı geliyor. Öncesinde bazı insanlarda bağırsak hareketlerinde değişme, memelerde hassasiyet, duygu durum değişiklikleri. Özellikle aşırı artan libido.
Bir de şunu fark ettim ki araştırinca doğruymuş. Yumurtlama dönemindeki kadını erkekler de bir şekilde hissedip özellikle o dönemlerde çekici buluyorlarmis. O yayılan enerji feromon mu artik neyse. O günlerde zaten kendini daha güzel buluyorsun vs. Takvimi talip et o günlerde kendindeki değişiklikleri gözlemle. Reglin ilk gününden itibaren 12-14. Gün sonrası 1 hafta riskli
Hahahshsh yani spermleri sağlıklı bir beyle girersen cok büyük ihtimal hamilesin evet aman diyeyim. Burada bi uye vardı hep anlatırım. Kadın spiral kondom ve doğum kontrol hapına rağmen hamile kaldım demişti. Biri de yumurtlama dönemi ertesi gün hapı işe yaramıyor demişti baya anlamıştı sebebini. Yumurtlama dönemi riskli dönem yani dikkatli olmalısınŞu an libidom tavan kendimi çok güzel buluyorum akıntım var işer gibi dönemindeyim bu dönem girsem kesin hamileyim
Ay yok yok allah korusunHahahshsh yani spermleri sağlıklı bir beyle girersen cok büyük ihtimal hamilesin evet aman diyeyim. Burada bi uye vardı hep anlatırım. Kadın spiral kondom ve doğum kontrol hapına rağmen hamile kaldım demişti. Biri de yumurtlama dönemi ertesi gün hapı işe yaramıyor demişti baya anlamıştı sebebini. Yumurtlama dönemi riskli dönem yani dikkatli olmalısın
Yırtacak kadar haşin davranmayın sizdeBazen hani yırtılıyor sızıyor ya ondan dedim.